fbpx

Căutare

Share this article

Când eram în liceu și îmi plăcea un băiat, înainte de orice aflam ce zodie are și apoi căutam să aflu care sunt acele zodii care se urăsc de moarte. Mai exact, în mintea mea, viitorul unei relații era strâns legat de compatibilitatea zodiacală. Între timp am renunțat la idee și mi-am ales un partener de viață, chiar dacă amândoi suntem, conform tiparelor, zodii care se urăsc de moarte 😀

Într-o viață ideală ar trebui ca toți oamenii să se placă între ei. Ei bine, în viața reală oamenii se plac, se iubesc, se urăsc și se dușmănesc de moarte.

Toate aceste sentimente se manifestă prin cuvinte și acțiuni și de cele mai multe ori sunt puse pe baza personalității noastre. Dar câți dintre noi știm că mare parte din personalitatea noastră este influențată de semnul zodiacal sub care ne-am născut?

Astrologia este o știință, fie că ne încredem în ea, fie că nu. Și nu o dată, semnul zodiacal al fiecăruia determină anumite caracteristici de comportament ce nu ar trebui trecute cu vederea.

Pe baza acestor trăsături specifice fiecărei zodii, s-a stabilit care sunt acele zodii care se urăsc de moarte. Însă noțiunile sunt orientative pentru că nu vorbim de matematică și, așa cum spuneam mai sus, nu se potrivesc chiar fiecăruia.

Citește și: Ce caracteristici sunt specifice fiecărei zodii şi cât de importante sunt în vieţile noastre

Care sunt acele zodii care se urăsc de moarte?

În funcție de trăsăturile specifice de personalitate ale unui semn zodiacal, care pot fi influențate de data nașterii, precum și de modalitatea astrologică, există unele zodii care nu se înțeleg între ele.

De exemplu, asocieri de zodii precum Rac și Pești, Gemeni și Scorpion, Balanță și Fecioară, și Săgetător și Capricorn nu sunt potrivite, dar asta nu înseamnă că dacă sunt împreună sunt dușmani de moarte. În plus, există anumite semne caracterizate prin aptitudinile de luptător, cum ar fi Scorpionul, Leul și Taurul; însă acest lucru le poate îngreuna relațiile cu ceilalți și abilitatea de a-și face prieteni.

Motive suplimentare de neînțelegere pot fi cauzate de furia sau gradul de pericol în care se află persoana respectivă. Se spune că Scorpionul este unul dintre cele mai furioase semne din Zodiac și atunci când este provocat ajunge să-și piardă controlul. Și în ceea ce-l privește pe Berbec, acestea poate deveni extrem de periculos atunci când lucrurile nu merg în direcția stabilită de el.

Dacă te întrebi care sunt acele zodii ce se urăsc de moarte, pentru a evita numite asocieri, citește mai jos:

Zodii care se urăsc de moarte
Zodiacul. Foto: Shutterstock
  1. Gemeni și Gemeni

Dacă e o zodie ce nu se suportă pe sine, aceea este cea a Gemenilor. Două personalități înfășurate într-un singur semn zodiacal și care merg pe linia fină între sănătate și nebunie – iată un Geamăn.

Când ai doi Gemeni, ai două situații posibile: cei mai buni prieteni sau dușmani pe viață. Nu există o zonă gri când vine vorba de Gemeni.

  1. Scorpion și Vărsător

Ei bine, dacă suntem complet sinceri, Scorpionul nu are prieteni în Zodiac, pentru că… așa este el.

Dar dacă ne-am imagina că Scorpionul nu poate sta în picioare și nu scuipă decât foc, acesta ar fi Vărsător.

Problema aici este că Vărsătorul este atât de liniștit, atât de deschis la minte și atât de capricios încât îl înnebunește pe Scorpion. De fapt, furia Scorpionului pentru Vărsător este atât de evidentă încât nici Vărsătorul nu poate suporta, transformându-se acest meci într-un iad.

  1. Balanță și Berbec

Deși Balanța poate să nu aibă spiritul liber pe care îl are Vărsătorul, ea tinde să aibă capul în nori, fără prea multe griji. În lumea ei, totul este frumos, iar echilibrul este cheia.

În timp ce acest lucru funcționează cu celelalte semne, în cazul în care Balanța va ajunge să interacționeze cu un Berbec, vor ieși scântei.

Ciocnirea personalităților – semnul zburător care dorește să mențină pacea împotriva semnului încăpățânat care are întotdeauna dreptate – este practic un război al situației de tip mondial.

Dar, deși sunt, în cea mai mare parte, dușmani de moarte, se respectă reciproc, deoarece se înțeleg reciproc în moduri pe care alte semne nu le fac.

  1. Leu și Taur

În timp ce Leul și Taurul ar putea crea un cuplu grozav, deoarece opusele se atrag, pentru aceștia doi este greu să scoată la iveală o prietenie.

Nevoia Leului de a fi loial contrastează cu nevoia Taurului de a face tot ce trebuie pentru a obține ceea ce vrea.

De asemenea, nici curajul Leului și încăpățânarea Taurului nu se amestecă prea bine – sunt prea asemănătoare, dar în lumi separate.

  1. Rac și Pești

Atât Racul, cât și Peștii sunt semne extrem de sensibile. Fiecare este atât de sensibil încât ar putea fi clasificat ca hipersensibil și, din această cauză pot fi prieteni, nu? Greșit.

În ciuda faptului că cei doi sunt egali în sensibilitatea lor, modul în care își arată sentimentele este cel care îi deosebește. În timp ce Racul se mulțumește să-și păstreze sentimentele înăuntru, Peștii lasă totul să iasă la iveală, fără să se ferească de ce crede lumea.

Din această cauză, aceste două semne zodiacale sunt dușmane pur și simplu pentru că nici unul nu suportă modul celuilalt de a-și gestiona emoțiile.

  1. Berbec și Berbec

Iată că nu doar Gemenii nu se suportă pe ei înșiși! Chiar mai letali decât doi Gemeni sunt doi Berbeci. De ce? Pentru că – Doamne Ferește- nici unul dintre ei nu se va întoarce și va admite că a greșit, ceea ce înseamnă un dezastru garantat. Aceștia doi ar putea sta încleștați în coarne decenii întregi, pe care le vor alimenta cu ură. Și chiar s-a văzut asta. Aruncă doar un ochi pe povestea dintre Bette Davis și Joan Crawford 😀

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO