Căutare

Share this article

V for Vintage împlineşte anul acesta 10 ani de când  cel mai important târg de design contemporan şi cultură vintage, te conectează cu designeri contemporani, colecţionari de vintage authentic, dar şi cu studenţi ai universităţilor de artă şi design.

V for VINTAGE înseamnă două zile dedicate întâlnirii ritualice cu designul contemporan şi cultura vintage. Ediţia de primăvară aduce atmosfera efervescentă a târgului într-un spaţiu dedicat creativităţii şi inovaţiei, în centrul orasului: The Landmark (Vasile Alecsandri 4, Zona Piaţa Romană).

Procesul de instalare a versiunii V for VINTAGE 20 se finalizează cu un UPGRADE de design, tehnologie şi mentalitate pe 21 şi 22 aprilie.

Anul acesta, V for Vintage vine cu:

100 de designeri contemporani

Selecţia colecţiilor primăvară/vară şi a colecţiilor capsulă dedicate ediţiei este facută de juriul V for Vintage 20 format din Amir Doboş (Fashion Director Cosmopolitan România), Ioana Ciocan (Director General Art Safari Bucureşti) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage).
10 colecţionari de vintage autentic

Selecţia de vintage autentic reuneşte comorile bine păstrate care trec testul timpului şi se conectează la contemporan.

3 universităţi de arte şi design
La V for VINTAGE dedicăm un spaţiu generos Universităţilor şi Facultăţilor de Artă şi Design din Bucureşti, Cluj şi Timişoara. În secţiunea Future Design din cadrul târgului, studenţii expun colecţii dedicate şi instalaţii. 

Ediţia din acest an a târgului V for Vintage, la 10 ani de la prima editie, este pentru noi un prilej de a arunca o privire la tot ce s-a întâmplat în design, în tehnologie, în social media, în politică şi economie şi în toate aspectele vieţii noastre. Este şi un prilej de a face o retrospectivă personală, din 2008 până în 2018. Noi am făcut-o şi ceea ce am observat este un UPGRADE evident. De aici şi provocarea târgului de anul acesta, care este o invitaţie la upgrade de mentalitate, de tehnologie şi design, într-un spaţiu care susţine, prin arhitectura industrială, colecţiile designerilor noştri”, declară Laura Călin, fondatoarea V for Vintage.

V for Vintage 20 înseamnă două zile de shopping alternativ, un loc dedicat comunităţii oamenilor pasionaţi de design, artă, experiment, simţ estetic şi contemporan. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO