10 filme „must watch” în 2024 - LIFE.ro
Mergi la conținut

10 filme „must watch” în 2024

Pe măsură ce intrăm în noul an, așteptăm cu nerăbdare să vedem ce filme vor apărea în 2024. Iar lista pare să fie destul de promițătoare.
Share this article

Pe măsură ce intrăm în noul an, așteptăm cu nerăbdare să vedem ce filme vor apărea în 2024. Iar lista pare să fie destul de promițătoare, cu titluri care mai de care, de la desene animate la filme de groază și muzicale, iată 10 filme „must watch” în 2024:

Inside Out 2

Secvența perfectă pentru filmul tău preferat din copilărie. Riley, acum adultă, ne poartă prin adolescența ei și numeroasele emoții noi pe care le dezvoltă. Vizionați-l în cinematografe începând cu 14 iunie 2024, cu Amy Poehler, Mindy Kaling și Bill Hader în rolurile principale.

Filme 2024: Mean Girls

Vă amintiți clasicul film obligatoriu din perioada școlii? Ei bine, acum, o versiune modernă și muzicală ajunge în cinematografe cu aceleași fețe plastice. Unii actori emblematici precum Renee Rap și Christopher Briney din The Summer I Turned Pretty joacă în acest nou film lansat pe 12 ianuarie 2024.

Ghostbusters: Frozen Empire

Franciza Ghostbusters a creat filme de Halloween atemporale. Așteptați-vă la încă o continuare. Echipa se întoarce în New York City și trebuie să captureze toate fantomele și să protejeze orașul de o a doua eră glaciară! Dacă vă plac fanteziile și poveștile cu fantome, mergeți să vedeți acest film pe 29 martie 2024.

Filme 2024: Godzilla x Kong: The New Empire

Godzilla vs. Kong, plin de acțiune, revine cu o altă confruntare! Cele două creaturi mitice se luptă din nou, și de data aceasta reprezintă o amenințare serioasă pentru umanitate. Filmul urmează să fie lansat pe 12 aprilie 2024.

Dune: Part Two

Chemați toți iubitorii de SF! Această continuare se concentrează pe lupta dintre a-ți urma inima și viitorul existenței, avându-i în distribuție pe Zendaya, Timothee Chalamet, Austin Butler și Florence Pugh. Filmul este programat să fie lansat pe 1 martie 2024 și vă va transporta în viitorul îndepărtat.

Filme 2024: Despicable Me 4

Pe 3 iulie 2024, pregătiți-vă pentru partea a doua a trendului vostru preferat TikTok cu minioni. Ei sunt înapoi, iar Gru se va confrunta cu un alt răufăcător. Acest film cu Steve Carell, Kristin Wiig și Miranda Cosgrove este cu siguranță ceva de adăugat pe lista voastră de must-see pentru 2024.

Terrifier 3

Iubitori de filme de groază? Clovnul Art se întoarce și va teroriza din nou locuitorii comitatului Miles, de data aceasta în Ajunul Crăciunului. Următorul sezon de Halloween va fi unul de neuitat, când acest film va fi lansat în cinematografe pe 25 octombrie 2024.

Filme 2024: Wicked: Part One

Această adaptare live a faimosului musical, Wicked, prezintă aceleași personaje care au fost prezentate în musicalul de pe Broadway, cu aceeași poveste uimitoare! Acest film va avea în distribuție pe Ariana Grande, Ethan Slater și Cynthia Erivo și poate fi văzut pe 27 noiembrie 2024.

Beetlejuice 2

O altă adaptare muzicală pentru toți iubitorii de teatru! Acest clasic de Halloween îi are în distribuție pe Winona Ryder, Michael Keaton, Monica Belluci și Jenna Ortega și sosește în cinematografe pe 6 septembrie 2024. Aflați ce a mai făcut Beetlejuice în ultimii 35 de ani și ce complot pune la cale!

Filme 2024: Joker: Folie à Deux

Încă o continuare care sosește în cinematografe pe 4 octombrie 2024! Cu Lady Gaga și Joaquin Phoenix în rolurile principale, este conceput să urmărească filmul Joker din 2019, dar de data aceasta Gaga interpretează rolul lui Harley Quinn. Cu siguranță va fi un succes în rândul publicului și va primi recenzii entuziaste.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora