Căutare

Share this article

Cauți un loc în care să ieși cu toată familia și să știi că cei mici se vor simți bine? Ți-am pregătit 10 recomandări de restaurante / cafenele unde poți să ieși liniștit în București. Au locuri special amenajate pentru cei mici, așa că poți sta relaxat de vorbă cu prietenii.

Lente

Cauți un loc în care să ieși cu prietenii? Dar și copii ar trebui să se simtă bine, nu? Atunci, Lente pare să fie o alegere foarte bună atât pentru serile de vară, dacă vrei să stai în curte la răcoare, cât și pentru ieșire toamna sau iarna. Aici o să găsești toate jocurile din lume, deci nu o să simți cum trece timpul. Lente este recomandarea potrivită pentru o ieșire în gașcă, dacă copii sunt ceva mai mari au început deja să joace jocuri de societate. În plus, ai două variante de locații – în ambele vei găsi un spațiu prietenesc precum sufrageria ta.

Adresă: Dionisie Lupu 78 | Arcului 8

 

Fabrica

Locul potrivit pentru zilele de primăvară – vară atunci când o băutură rece și o discuție cu prietenii sunt exact ingredientele de care ai nevoie după o zi la birou. În plus, în cele mai multe seri o să te poți bucura și de un concert super tare. Și pentru ca seara să fie perfectă, poți sta liniștit pentru că locul de joacă din curte este perfect pentru copilul tău. E ca un mini părculeț amenajat exact lângă masa ta.

Adresă: 11 Iunie 50

Journey Pub

Pregătit pentru o călătorie? Alege destinația și ia-ți copilul în vacanță. La Journey Pub găsești un spațiu de joacă minunat pentru copilul tău, precum și o sală de jocuri de masă care poate fi perfectă atât pentru adulți, cât și pentru copiii mai mari. În plus, meniul conține preparate din mai toate colțurile lumii, așa că ieșirea voastră o să fie o adevărată poveste.

Adresă: George Enescu 25

Restaurantul La Conac

O casă veche boierească care se recomandă ca fiind un ”restaurant cu loc de joacă pentru copii”. Se mănâncă foarte bine. Iar locul de joacă este pentru toate vârstele. În plus, aici există și supraveghetor, așa că poți să îi lași aici fără să îți faci prea mari griji. În plus, pentru a ajunge la locul de joacă care se află la etaj, copii trebuie să parcurgă niște scări în spirală. Exact cum le place celor mici: o aventură într-o aventură.

Adresă: Pache Potopopescu 38

 

Taverna Sârbului

Bucate delicioase, ca la mama acasă. Iar Taverna Sârbului nu este doar un restaurant unde se mănâncă bine, este și un loc în care copiii se vor distra de minune. Au un loc de joacă perfect unde pot alerga în voie după ce au mâncat. În plus, muzica de fanfară este una dintre atracțiile localului, la fel și porțiile foarte mari de mâncare.

Adresă: Tipografilor 31

Weiss Beer Garden

Dacă locuiești în sectorul 6 și vrei să ieși undeva cât mai aproape de casă, atunci poți alege Weiss Beer Garden. Au mâncare bună și o atmosfera pe măsură. În plus, este printre singurele locuri din zona această cu loc de joacă pentru copii.

Adresă: Bulevardul Uverturii 132

 

White Horse

Rețetele de la White Horse sunt un mix perfect al aromelor desăvârșite. Aici orice mâncare este un transformată imediat într-un dish gourmet. Iar locul de joacă este perfect atât pentru cei mici, cât și pentru copii mai măricei.

Adresă: Str. George Calinescu 4A

Casa Pixie

Este mai degrabă o cafenea unde părinții să se relaxeze cât timp copiii se joacă. Cu alte cuvinte, este un loc mai mult pentru ei, așa că poți alege Casa Pixie ar fi perfectă pentru zilele lor de naștere sau pentru alte sărbători de familie. Meniul are doar băuturi și deserturi, așa că pare perfect pentru o ieșire de după amiază într-un week-end. Cei mici vor fi ocupați ore întregi, așa că voi puteți sta la vorbă în tihnă cu familia și prietenii.

Adresă: Aurel Vlaicu 93

Britannia

Cauți un loc în sectorul 5, atunci îți recomandat Britannia, un restaurant elegant din cartierul Rahova cu mâncare bună și atmosferă relaxantă. Locul de joacă pare desprins din basul cu prințese și regi, așa că cei mici sigur se vor simți foarte bine aici.

Adresă: Petre Ispirescu 9B

Casa Diham

La celălalt capăt al Bucureștiului, în Pantelimon, găsești un restaurant perfect familiile care locuiesc în zonă. Așa că, în timp ce voi stați la vorbă, cei mici se pot zbengui în voie în locul de joacă special amenajat pentru ei.

Adresă: Șoseaua Pantelimon 229

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO