fbpx

Căutare

Share this article

Când ești în centrul atenției, există o presiune suplimentară de a îndeplini standardele aproape imposibile de frumusețe ale Hollywood-ului. De cele mai multe ori, asta implică o dietă extremă și antrenamente brutale pentru a slăbi. Există, totuși, câteva figuri proeminente care refuză să-și schimbe corpul pentru un rol de actorie, un contract de model sau o altă oportunitate de angajare.

Iată mai jos declarațiile câtorva vedete care au refuzat să slăbească doar pentru a reuși în carieră:

Vedete care au refuzat să slăbească: Gigi Hadid

„Nu, nu am același tip de corp ca și celelalte modele de pe podium”, a scris ea într-o postare pe Instagram, în septembrie 2015. „Da, am sâni, am burtă, am un fund, am coapse, dar nu cer tratament special. Comentariile tale răutăcioase nu mă fac să vreau să-mi schimb corpul. Dacă nu aș avea corpul pe care îl am, nu aș avea cariera pe care o am.”

vedete care au refuzat să slăbească

Pink

„Sunt foarte bine, perfect fericită, iar corpul meu sănătos, voluptuos, nebun și puternic are un timp liber mult meritat”, a scris cântăreața pe Twitter, în aprilie 2015. „Mulțumesc pentru îngrijorare. Iubesc cheesecake-ul.”

Vedete care au refuzat să slăbească: Kirsten Dunst

„Este mult mai greu când ai 35 de ani și urăști să te antrenezi”, a spus ea pentru Variety, în mai 2017. „Mănânc pui prăjit și McDonald’s înainte de muncă. Așa că am spus: „Nu avem opțiuni! Îmi pare rău că nu pot pierde în greutate pentru acest rol.”

vedete care au refuzat să slăbească

Jennifer Lopez

„Unii ar spune: „Ar trebui să slăbiți câteva kilograme” sau „Ar trebui să faceți asta sau asta”, a spus ea pentru InStyle. „În sfârșit, am ajuns în punctul în care am spus: „Aceasta sunt. Am această formă. Toți cei cu care am crescut arătau așa și toți erau frumoși pentru mine. Nu am văzut nimic în neregulă. Încă nu o fac!”

vedete care au refuzat să slăbească

Vedete care au refuzat să slăbească: Ashley Benson

„Mă simt bine”, a spus ea în martie 2016. „Nu vreau să slăbesc 20 de kilograme, pentru că nu am nevoie. Sunt mărimea S, dar cred că mărimea L este sănătoasă. Cred că toate aceste dimensiuni sunt sănătoase.”

vedete care au refuzat să slăbească

Ashley Graham

„Doar pentru a se consemna – mă antrenez pentru a: rămâne sănătoasă, să mă simt bine, să dorm mai bine, să-mi limpezesc capul, să le arăt fetelor mele că ne putem mișca la fel ca ele, să rămân flexibilă și puternică, să am mai multă energie”, a scris într-o poveste pe Instagram, în octombrie 2017. „Nu mă antrenez pentru a slăbi pentru că îmi iubesc corpul…”

vedete care au refuzat să slăbească

Vedete care au refuzat să slăbească: Jameela Jamil

„Nu ar trebui să arătăm toți la fel”, a scris vedeta din The Good Place într-un articol pentru HuffPost UK, cerând femeilor să înceteze să se evalueze după numărul de pe cântar. „Și nimic bun nu vine niciodată din ura de sine. Nu te va mai motiva nimic niciodată. Ceva te va reține mereu.”

vedete care au refuzat să slăbească

Kate Winslet

„Există o mare parte din mine – acum, mai mult decât oricând înainte, de fapt – care simte un sentiment de responsabilitate pentru modul în care se consideră alte femei”, a spus ea pentru Harper’s Bazaar UK, în februarie 2015. „Luați exemplul de a avea un copil. Am ținut activ o dietă pentru a pierde în greutate? Nu, nu am făcut-o. Cu adevărat, nu am făcut-o.”

vedete care au refuzat să slăbească

Vedete care au refuzat să slăbească: Kelly Clarkson

„Nimănui nu-i pasă de sănătatea ta. Le pasă doar de estetică”, a spus ea în noiembrie 2017. „Când sunt grasă, sunt fericită. Oamenii cred: Oh, e ceva în neregulă cu ea. Ea se îngrașă. Eu zic: „Oh, nu! Îmi pare rău, dar asta reprezintă fericirea în lumea mea emoțională.”

vedete care au refuzat să slăbească

Tyra Banks

„Mi-a pus un pix în mână și mi-a spus: „Scrie fiecare client căruia îi place fundul. Fundul tău. Pentru că crește și nu e nimic în neregulă cu asta, și aș fi al naibii de mâhnită dacă copilul meu face foamea în această industrie”, a povestit ea pentru Business Insider despre cum a reacționat mama ei când i s-a spus să slăbească.

vedete care au refuzat să slăbească

Vedete care au refuzat să slăbească: Liv Tyler

„Mi s-a spus că, dacă slăbesc, aș avea mai multe proiecte, dar refuz să mă supun standardelor de la Hollywood”, a spus ea în 2003. „Pentru restul lumii sunt subțire și îmi place felul în care sunt.”

vedete care au refuzat să slăbească

Patricia Arquette

„Îmi amintesc că un regizor i-a spus agentului meu că ar fi grozav dacă aș putea slăbi 10 kilograme atâta timp cât sânii mei nu s-ar micșora”, a spus ea în septembrie 2015. „Nu am vrut să slăbesc 10 kilograme și nu a făcut-o. Au fost momente în care refuzam filmele pentru că rolurile erau nepotrivite sau regizorul era nepotrivit sau lipsit de etică. Acesta este un alt motiv pentru care simt așa cum mă simt în ceea ce privește egalitatea de plată între femei și bărbați.”

vedete care au refuzat să slăbească

Citește și: Povestea unei femei grase și fericite, Lorelei Bratu: „am ales să trăiesc, nu să aștept să slăbesc ca să pot merge la plajă sau să port fustă scurtă”

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO