fbpx

Căutare

Share this article

Nu există călătorie fără să faceţi câteva pauze pentru o cafea bună. Veţi avea nevoie de multă energie dacă vreţi să vizitaţi toate muzeele din Londra sau toate librăriile faimoase din Paris. Aşa că, noi vă recomandăm 5 coffee shop-uri în care trebuie să intraţi măcar o dată în vacanţele de care abia aşteptaţi să vă bucuraţi. Sunt toate în Europa, stăm aproape de casă.  

Café Craft din Paris

Ca mai toate localurile din capitala Franţei, Café Craft este, de obicei, foarte aglomerat. Dacă, însă, îţi găseşti un loc, vei putea să te bucuri de o experienţă pariziană desăvârşită. Odată ajunşi aici trebuie să comandaţi neapărat un noisette sau un espresso cu lapte.   

Workshop Coffee din Londra

Workshop este recunoscut ca fiind una dintre cele mai bune prăjitorii din lume (iar acest titlu nu este deloc uşor de obţinut). Aşa că, dacă ajungeţi în Londra, trebuie să faceţi o mică oprire din vizitat muzee şi făcut shopping. Şi ce ar fi mai potrivit decât o pauză de cafea? Workshop Coffee este un loc care nu are doar o cafea foarte bună, ci şi o prezentare drăguţă. O să vă simţiţi foarte bine aici. Iar desenele pe care vi le vor face în cafea, o să vă cucerească. O să vă fie greu să beţi cafeaua, ca să nu stricaţi desenul din ea. Dar o să fie foarte bună, aşa că lăsaţi de la voi. 

Şi dacă tot ajungi în capitala Marii Britanii, poţi să bei o cafea într-o dimineaţă şi Paper & Cup. Noi am fost primăvara aceasta şi ne-a plăcut foarte mult atmosfera de acolo – foarte bună cafeaua, precum şi cărţile pe care le puteai cumpăra. 

Bonanza Coffee din Berlin

Bonanza este un coffee shop foarte mic din capitala Germaniei, dar care o să cucerească imediat. Are o inimă aşa mare că o să vă îndrăgostiţi şi nu o să mai vreţi să plecaţi. Pentru că are extrem de puţine locuri în care puteţi să vă aşezaţi, o să vă vină foarte uşor să vă împrieteniţi cu localnicii. Şi în plus, odată ajunşi acasă nu o să le povestiţi prietenilor doar de Zidul Berlinului şi de toate petrecerile la care aţi fost, ci şi că aţi băut o cafea preparată folosindu-se de un Kalita ”wave” (vezi poza de mai jos).

Da Matteo din Gothenburg

Da Matteo este un coffee shop care te poate duce prin toate locurile lumii pentru că are cafea de peste tot. Aromele te vor înnebuni de cum vei intra pe uşă. Şi dacă ajungeţi aici, nu trebuie să rataţi espresso-ul care va merge perfect împreună cu foietajelor lor extrem de gustoase. #yuuuummy

Screaming Beans din Amsterdam

Screaming Beans te va face să fii fericit. Oricum în Amsterdam asta ar trebui să fie starea ta generală. Însă, dacă ajungeţi în capitala Olandei, trebuie să treceţi neapărat pe aici. Să încercaţi un croasant cu gem şi un espresso. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO