5 idei de decorațiuni de Crăciun diy - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Dacă ar fi să tragem cu ochiul la americani, am vedea că nu există Crăciun fără decorațiuni. Decorațiuni acasă, decorațiuni la birou, decorațiuni chiar și în mașină.

Spiritul Crăciunului îi cuprinde cu mai bine de o lună înainte și nu se opresc din decorat până în Ajun.

Nu ar fi rău să ne inspirăm și noi de la ei, mai ales că sunt foarte multe decorațiuni pe care le putem face ușor, din obiecte reciclabile. Iar dacă în casa sunt și copiii, această activitate poate fi una extrem de relaxantă, interesantă și folositoare pentru cei mici.

În fiecare an, cu o săptămână sau două înainte de Crăciun, mă așez cu cei mici la masă și ne apucăm de decorațiuni.  Recunosc că deja am căpătat o oarecare rutină și adun încă de toamna conuri de brad și ghinde, reciclez sticle, borcane și suluri de hârtie igienică pentru a le refolosi la decorațiunile de Crăciun.

Am făcut până acum extrem de multe decorațiuni pe care am început să le donăm bunicilor deoarece nu ne mai încap prin casă.

Vă sfătuiesc să mergeți la un magazin de papetărie să cumpărați un pistol de lipit, cartoane colorate, hârtie creponată și tot felul de mărgeluțe, sclipici și panglici.

Iată numai câteva idei:

Idei de decorațiuni din obiecte reciclabile:

Idei pentru luminile de Crăciun:

Aici găsiți câteva idei de cum să împachetăm frumos cadourile:

Nu e Crăciun fără oameni de zăpadă:

Și fără lumânări


Coronița tradițională de Crăciun:

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO