fbpx

Căutare

Share this article

Cum dragostea e subiect de mare interes la Hollywood, am vrut să știm care sunt acele cupluri care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Și mai ales care au fost cele mai drăguțe momente ale idilelor lor, dar, evident, și cât a durat relația lor.

Decorurile de filmare par a fi un teren fertil pentru dragoste. Vezi de exemplu cuplul de celebrități Alicia Vikander și Michael Fassbender, care joacă un cuplu în The Light Between Oceans și se pare că s-au îndrăgostit unul de celălalt în timp ce filmau, în 2014. Sau există povestea controversată a lui Brad Pitt și Angelina Jolie despre care se spune că ar fi luat naștere pe platourile de filmare ale filmului Mr. and Mrs. Smith. Asta ca să nu uităm de povestea de dragoste a lui Jennifer Aniston cu Justin Theroux, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor pentru Wanderlust.

Iată 8 dintre acele cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și chiar s-au căsătorit. De fapt, sunt și azi împreună. Și să sperăm că articolul acesta va fi de actualitate și peste 10 ani.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare

Unde s-au cunoscut? Cei doi actori s-au cunoscut în timp ce filmau pentru Green Lantern, în 2010, dar de fapt au devenit un cuplu abia în anul următor, când Reynolds a oficializat divorțul de Scarlett Johansson.

Care a fost durata relației lor? Cei doi sunt împreună de la finalul anului 2011 și s-au căsătorit în septembrie 2012.

Cel mai drăguț moment al relației lor? Cei doi au o mulțime de momente îndrăznețe, în special pe rețelele de socializare, dar Reynolds i-a urat recent lui Lively la mulți ani, scriind pe Twitter: „Vreau doar să-i urez lui Billy Ray Cyrus cea mai specială și magică zi de naștere de până acum. Te iubesc din toată inima. De asemenea, La mulți ani soției mele.”

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare: Mila Kunis și Ashton Kutcher

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare

Unde s-au cunoscut? Cei doi s-a întâlnit în 1998, când amândoi au fost distribuiți în That ’70s Show (Kunis avea doar 14 ani la acea vreme). Ei nu au anunțat oficial că au o relație până în 2012, după ce Kutcher s-a separat de Demi Moore.

Care a fost durata relației lor? Au început să iasă împreună în 2014, s-au logodit în 2014 (în același an în care s-a născut și primul lor copil, Wyatt) și s-au căsătorit în iulie 2015.

Cel mai drăguț moment al relației lor? Recent s-a descoperit că Kunis și Kutcher și-au început dragostea inițial ca buni prieteni. Actrița i-a spus lui Howard Stern despre prima lor întâlnire romantică: „Pentru prima dată, [el] mi-a tăiat răsuflarea. De parcă acesta ar fi cel mai bun mod în care l-aș putea descrie. Pe scurt, nu am mai plecat până dimineața următoare”.

Eva Mendes și Ryan Gosling

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare

Unde s-au cunoscut? Îmi pare rău, doamnelor. Gosling și-a întâlnit perechea în 2011, când a lucrat cu Mendes la filmul The Place Beyond the Pines.

Care a fost durata relației lor? Cuplul și-a păstrat relația foarte, foarte privată, dar știm că s-au cunoscut în 2011 și de atunci au avut două fiice, născute în 2014 și 2016. Orice alte detalii rămân misterioase.

Cel mai drăguț moment al relației lor? După ce s-a născut prima lui fiică Gosling a spus (ceea ce a fost o raritate): „Știu că sunt cu persoana cu care ar trebui să fiu”. Cât despre întrebarea de ce? „Ea este Eva Mendes”, notează Gosling. — „Nu mai caut nimic altceva”.

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare: Daniel Craig și Rachel Weisz

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare

Unde s-au cunoscut? Craig și Weisz s-au cunoscut în timp ce filmau pentru Dream House, un horror din 2010. Povestea de dragoste venea după ce Weisz se despărțise de regizorul Darren Aronofsky.

Care a fost durata relației lor? Cei doi s-au căsătorit în 2011, la un an după ce s-au cunoscut, în cadrul unei ceremonii private la care au fost invitați doar patru oameni, printre care și copiii lor din relațiile anterioare.

Cel mai drăguț moment al relației lor? Deși arată minunat împreună pe covorul roșu, nu prea se scurg informații legate de viața lor privată. Într-un interviu recent, Rachel a spus: „Este pur și simplu prea faimos. Ar fi o trădare. Trebuie să-ți protejezi căsnicia. Când ești tânăr, le spui totul prietenelor tale. Una dintre marile plăceri de a nu fi adolescent este că nu trebuie să împarți totul. Când ești căsătorit, ușa se închide. Publicul pleacă și ești în propria ta viață.”

Citește și: Viața lui Daniel Craig. Actor de la 6 ani, subiect de tabloid la 30 și James Bond la 40

Anna Paquin și Stephen Moyer

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare

Unde s-au cunoscut? Paquin și Moyer și-au început relația aproape imediat după ce au terminat filmările pentru True Blood, în 2007.

Care a fost durata relației lor? Cei doi s-au logodit în 2009 și s-au căsătorit în 2010, în Malibu. Au împreună doi copii, o pereche de gemeni.

Cel mai drăguț moment al relației lor? În timpul unei apariții la Watch What Happens Live, Moyer a descris cum s-a îndrăgostit de soția sa. „Ne-am întâlnit la probe pentru actori”, a spus el. „Eram amândoi singuri la acea vreme și a existat acest gen de scânteie. N-am văzut-o timp de trei luni, iar ea trecuse de la părul negru la acest blond frumos, iar eu trecusem de la blond la acest vampir întunecat. Până în ziua a treia sau a patra — o, asta va suna atât de siropos — știam că vreau să-mi petrec restul vieții cu ea”.

În anul căsătoriei Paquin a declarat public că este bisexuală.

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare: Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr.

Unde s-au cunoscut? Chiar dacă Gellar și Prinze Jr. s-au întâlnit pe platourile de filmare din I Know What You Did Last Summer, un film de groază pentru adolescenți care a apărut în 1997, ei nu au început să iasă împreună până în 2000.

Care a fost durata relației lor? După ce au format un cuplu, lucrurile au mers pe repede înainte. În 2001 s-au logodit și în 2002 s-au căsătorit, în Mexic. Între timp au și doi copii.

Cel mai drăguț moment al relației lor? Gellar a oferit recent câteva sfaturi înțelepte despre cum să faci căsnicia să dureze. Ea a spus pentru revista People: „Luați-vă cele zece minute – puneți telefonul jos. Serviți o ceașcă de cafea împreună. Plimbați câinele la sfârșitul zilei. Citiți o poveste cu copiii voștri. Profitați la maximum de timpul pe care îl aveți. Cu toții suntem atrași în atât de multe direcții, așa că asigurați-vă că, indiferent pe ce vă concentrați, sunteți prezenți în relație”.

Vincent Kartheise și Alexis Bledel

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare

Unde s-au cunoscut? În 2012 Bledel a fost invitată să joace un rol special în serialul care l-a făcut celebru pe Kartheiser, Mad Men. Abia la finalul sezonului au anunțat oficial că au devenit un cuplu, dorind ca până atunci lucrurile dintre ei să rămână strict la un statut profesional.

Care a fost durata relației lor? Cei doi sunt oficial un cuplu din octombrie 2012, iar un an mai târziu și-au anunțat logodna. S-au căsătorit în secret în iunie 2014, iar un an mai târziu s-a născut fiul lor.

Cel mai drăguț moment al relației lor? La începutul relației lor, Kartheiser a explicat într-un interviu cât de important era pentru el să facă lucrurile să funcționeze. „Sunt un tip foarte norocos”, a spus el. „Cel mai important lucru, pentru noi, este să ne asigurăm că ne vedem în carne și oase cel puțin o dată la 10 zile. Toate celelalte metode sunt bune, cum ar fi FaceTime și mesajele, [dar] îmi place să o văd. Trebuie să zbor acolo unde este ea!”.

În rest, relația lor este extrem de ascunsă de ochii lumii.

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare: Claire Danes și Hugh Dancy

Cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare

Unde s-au cunoscut? Dancy și Danes s-au întâlnit în 2006, pe platourile de filmare ale producției Evening, care s-a filmat în Newport, California. Însă nu au ieșit împreună până la finalul filmărilor.

Care a fost durata relației lor? Cuplul și-a anunțat logodna în februarie 2009, iar cei doi s-au căsătorit în secret în Franța, la finalul aceluiași an. De atunci au mai apărut și doi copii.

Cel mai drăguț moment al relației lor? Danes a declarat la un moment dat: „Căsătoria este minunată. Este o provocare și… pur și simplu continuă să devină din ce în ce mai profundă. Continui să învăț mai multe lucruri despre el și despre mine, iar asta nu este întotdeauna confortabil. Dar am această siguranță incredibilă și este un atu imens: Să ai un parteneriat cu cineva în care ai încredere și pe care îl admiri – și cu care vrei să faci lucruri.”

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO