Căutare

Share this article

Vedetele de la Hollywood militează din ce în ce mai des pentru drepturile animalelor. Sunt o mulțime de actori celebri care iubesc animalele și care se implică activ pentru a le oferi o viață mai bună, pentru a le proteja sau pentru a preveni dispariția speciei lor.

Actori celebri care iubesc animalele:

Jared Leto

În calitate de ambasador al Fundației World Wildlife, actorul și solistul trupei 30 Seconds To Mars, a călătorit în lumea întreagă pentru a trage semnale de alarmă legate de starea critică în care se afla planeta noastră. Artistul, care va veni la Electric Castle 2019, a mers în Africa de Sud pentru a afla cum fundația pe care o reprezintă lupta pentru ca rinocerii albi să nu ajungă la extincție.

Leonardo di Caprio

Dacă vorbim de actori celebri care iubesc animalele, atunci nu trebuie să îl ratăm pe Leonardo di Caprio, care de ani de zile luptă pentru conservarea vieții sălbatice și pentru protejarea speciilor pe cale de dispariție. Di Caprio este cunoscut pentru activismul său și pentru grija pe care o arată față de planeta noastră. Pe pagina sa de Instagrăm postează mereu informații legate binele planetei, încercând să îi facă pe oameni conștienți de gravitatea unor probleme pe care noi le cauzăm. Donează sume uriașe fundațiilor care se ocupă de protejarea animalelor, el însuși organizând acțiuni caritabile în acest sens.

Pamela Anderson

Vedeta Baywatch este unul dintre cei mai cunoscuți ambasadori PETA, luptând de ani de zile pentru drepturile animalelor. Este vegetariană și a susținut întotdeauna campaniile care îndemnau oamenii să nu mai poarte blană naturală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Leave them wild and free #endcaptivity

O postare distribuită de The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) pe

Charlize Theron

sursa foto: PETA/ Hepta

Câștigătoarea premiului Oscar este foarte implicată în apărarea drepturilor animalelor. Actrița reprezintă Best Friend Animal Sanctuary, o oragnizație care salvează animalele și le oferă adăpost. Este cel mai mare adăpost de animale abandonate și abuzate din America. În plus, Charlize este și susținătoare PETA și militează adesea pentru protejarea animalelor sălbatice din Africa de Sud, țara sa de origine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My boys! I think they know it’s their day…

O postare distribuită de Charlize Theron (@charlizeafrica) pe

Hayden Panettiere

Actrița faimoasă pentru rolul din serialul “Heroes” este cunoscută pentru dragostea sa pentru animale. În 2007 a participat la o manifestație împotriva vânării delfinilor din Japonia. Împreună cu alți activiști, a format o barieră între delfini și pescari, pentru a împiedica masacrul acestor vietăți. Vedeta organizează și acțiuni caritabile, iar banii obținuți îi donează în scopul protejării animalelor sălbatice.

Ian Somerhalder

Printre acei actori celebri care iubesc animalele se numără și starul din Vampire’s Diaries, Ian Somerhalder. Acesta a înfiindat Fundația Ian Somerhalder, care promovează ideea unei planete verzi, încurajând conservarea vieții sălbatice și prevenirea extincției anumitor specii de animale.

Ellen DeGeners

Ellen DeGeners este o mare iubitoare de animale, spunând adesea că în copilărie își dorea să devină medic veterinar. Vedeta deține compania “Halo, Purely for Pets”, care oferă produse cât mai naturale pentru animale. De asemenea, Ellen a promovat în cadrul emisiunilor ei ideea de a adopta animale de companie, în schimbul cumpărării lor din pet shopuri. În plus, a donat de nenumărate ori sume importante adăposturilor de animale și a luptat împotriva testării pe animale. La împlinirea a 60 de ani, soția sa, Portia, i-a făcut cadou propria fundație – “The Ellen DeGeneres Wildlife Fund. “Iubesc animalele și vreau să le protejez, mai ales pe cele aflate pe cale de dispariție. Avem nevoie de aceste creature și ele au nevoie de iubirea și compasiunea noastră”, a spus Ellen.

read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO