Florence + The Machine la Electric Castle 2019. Cu ce alte trupe trupe ne mai întâlnim anul viitor? - LIFE.ro
Mergi la conținut

Festivalul Electric Castle și-a anunțat headlinerii pentru ediția din 17 – 21 iulie 2019: Florence + The Machine, 30 Seconds to Mars și Bring Me The Horizon vor concerta la vară pe scenă amplasată pe domeniul Castelului Banffy, din Boțida. La Electric Castle 2019 vor mai face show și While She Sleeps, Metric, The Vaccines, Boys Noize sau Sofi Tukker.

Florence + The Machine, cea mai așteptată trupa la Electric Castle 2019

Sursa foto: HEPTA

Despre  Florence + The Machine se spune că este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construită în jurul personalității fascinante a solistei, compozitoarei și fondatoarei Florence Welch. Din 2009, când a lansat primul album, trupa a adunat zeci de săptămâni în fruntea clasamentelor muzicale din întreaga lume, nominalizări și premii câștigate la BRIT Awards, Grammy, Mercury, BBC sau Billboard Awards.

Concertul din cadrul Electric Castle vine într-un moment esențial în cariera Florence + the Machine. Noul lor album lansat în această vară, High as Hope, aduce schimbări majore în linia muzicală, influențate de transformările radicale pe care Florence Welch le-a făcut în viața ei, o maturitate confirmată atât în plan creativ, cât și personal.

Jared Leto și 30 Seconds to Mars se întorc în România, la Electric Castle 2019

Sursa foto: HEPTA

Câștigător de Oscar, rock star, fashion icon, tech investor, Jared Leto a confirmat prezența la Electric Castle alături de fratele său, Shannon Leto. 30 Seconds to Mars vine în România să își promoveze cel mai nou album, oferind publicului cea mai ambițioasă producție semnată până acum de trupă.

Bring Me The Horizon, cea mai ambițioasă trupă britanică rock a momentului, la Electric Castle 2019

Sursa foto: HEPTA

Bring Me The Horizon va lansa oficial, la începutul anului viitor, un nou album cu care va porni într-un turneu de promovare în Europa și Australia. Doar două piese de pe viitorul Amo au fost prezentate până acum, dar fanii adevărați știu deja că albumul nu va semăna cu nimic din ce trupa a creat anterior. Pornită la drum ca o trupă deathcore, BMTH a experimentat foarte multe genuri de-a lungul celor șase albume înregistrate, ceea ce i-a ajutat foarte mult în a cuceri public din întreaga lume și i-a transformat în cap de afiș pentru cele mai importante festivaluri din Europa. Alături de ei, concitadini din Sheffield și frați în stil rock, trupa metalcore While She Sleeps își fac loc pe afișul ediției din iulie 2019.

Trupele indie Metric și The Vaccines, pe scena Electric Castle 2019

Veterani ai stilului indie rock, Metric ajung în România într-un moment de maturitate al carierei lor începută acum 20 de ani, în Toronto. Carisma solistei Emily Haines stă la baza succesului lor confirmat, de-a lungul timpului, cu numeroase premii.

Fie că sunt în turneu cu trupe precum Smashing Pumpinks sau pe cont propriu, Metric au aceeași plăcere de a hipnotiza chiar și spectatorii care îi descoperă pentru prima dată live.

Pentru că nimic nu e la fel în muzică indie, The Vaccines completează lista reprezentanților acestui gen muzical la Electric Castle 2019.

Pe afișul Electric Castle 2019 se mai afla Boys Noize, Chinese Man sau Sofi Tukker.

Kronos Quartet, un proiect ce există de peste 40 de ani și care a câștigat de-a lungul anilor premii Grammy sau Polar, e partea de rafinament clasic reinterpretat în viitoarea ediție a festivalului.

Alte nume confirmate la Electric Castle 2019: Lemaitre, Mono, Tommy Cash revine la rândul său, Handsome Furssau Viagra Boys. Proiectul Hospitality Night continuă și în 2019, cu London Electricity, Dynamite MC, Spy și Danny Byrd într-o seară dedicată.

Abonamentele pentru Electric Castle 2019 se pot cumpăra la prețul de 399 lei, pânâ în 20 decembrie.

 

Share this article

Pe aceeași temă

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora