fbpx

Căutare

Share this article

Multe vedete sunt dependente de jocurile de noroc. Unii oameni preferă să joace poker cu prietenii, altora le place să iasă și să se bucure de joc în societate. Sunt cei cărora le place divertismentul online. Pentru astfel de jucători, oferă casino online bonus fara depunere pentru a crește dorința de a juca. Sloturile, ruleta, baccaratul și multe alte distracții atrag celebrități. Să aflăm care dintre ele este cel mai mult joc de noroc.

Top 7 celebrități din jocurile de noroc

Nu toți oamenii celebri își reclamă dependența de jocurile de noroc, dar sunt cei care au devenit celebri pentru dragostea lor pentru cazinouri.

  • George Clooney. Un jucător de noroc în viață, face adesea pariuri cu prietenii și colegii. Actorul s-a îndrăgostit atât de mult de cazinou încât la un moment dat chiar s-a gândit să-l deschidă pe al lui. Când visul de a construi și deschide o unitate de jocuri de noroc nu s-a împlinit, Clooney nu și-a pierdut pofta de joc și a continuat să viziteze diferite cazinouri din țară.
  • Ben Affleck. O persoană cu adevărat pasionată și norocoasă. Cunoscut pentru că a câștigat o sumă mare în 2001 – 800 de mii de dolari la blackjack. Dintre acestea, 150 de mii au fost lăsate la ceai de către crupier. În 2004, Ben a câștigat unul dintre cele mai prestigioase turnee de poker.
  • Matt Damon. Actorul și-a dezvoltat cunoștințele cu jocurile de noroc după rolul său din filmul Rounders. După aceea, la mesele de poker din Los Angeles, Matt a început să fie văzut destul de des. Și a fost învățat să joace poker de un adevărat profesionist – Johnny Chan.
  • Eva Longoria. Asemenea eroinei Desperate Housewives Gabby Solis, Eva iubește foarte mult pokerul. Dar încearcă să nu-și asume riscuri și, de asemenea, să nu irosească banii. Eva Longoria a creat o organizație de caritate în 2008 care a organizat turnee de poker. Încasările au fost donate fundațiilor pentru persoane cu dizabilități mintale.
  • Matthew Perry. Dragostea actorului pentru poker s-a manifestat nu numai în celebrul serial TV, ci și în viață. A jucat chiar și în Celebrity Poker Showdown, unde a jucat poker cu alte celebrități. Actorul a devenit adesea câștigător și a câștigat sume bune.
  • Jennifer Tilly. În anii 2000, celebritatea și-a început cunoștințele cu pokerul și nu-și lasă pasiunea până astăzi. Jennifer este cea mai bună jucătoare de poker din Texas și a primit, de asemenea, premiul pentru brățara de aur World Series of Poker.
  • Cameron Diaz. Actriței îi place să stea la masa de poker pentru a experimenta entuziasmul și adrenalina, dar nu de dragul câștigării. Cameron Diaz donează toți banii câștigați unei organizații caritabile pentru bolnavii de cancer.

Multe celebrități au jucat poker sau ruletă și și-au încercat norocul și la aparate de slot, la sloturi din Winbet Cazino, P-Up și altele. Doar că nu toată lumea are o dependență puternică. Aceste staruri se disting prin capacitatea de a se opri în timp și o minte rece. Puțini oameni celebri pariază nesăbuit. Ei nu doar se joacă, ci gândesc, observă și numără.

Ce cazinou preferă celebritățile?

Celebritățile vizitează în principal cazinourile din Las Vegas, unde există săli VIP separate. Un nivel ridicat de servicii este o condiție prealabilă pentru joc. Chiar și varietatea de sloturi și jocuri de cărți nu este atât de importantă. Celebritățile joacă și în cazinourile online. Pentru ei, aceasta este o modalitate excelentă de a-și potoli setea de emoție la un moment convenabil în orice loc. Într-un astfel de cazinou, puteți plasa pariuri mari și puteți juca cu dealeri și oameni adevărați.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO