fbpx

Căutare

Share this article

Nici nunţile de la Hollywood nu mai sunt ce-au fost odată. Pandemia a schimbat planurile, locaţii, chiar şi numărul de invitaţi în rândul celor care au decis că au lucruri de sărbătorit şi au decis să nu le mai amâne. Actorii Adam DeVine şi Chloe Bridges, de exemplu, au lăsat ideile iniţiale pentru nuntă şi s-au căsătorit în prezenţa a jumătate dintre invitaţii iniţiali, pe o plajă romantică din Mexic.

Actorii Adam DeVine şi Chloe Bridges, nuntă cu peripeţii

Starul din Pitch Perfect şi-a cerut iubita de soţie în urmă cu mai bine de 2 ani, după alţi 4 de relaţie. E de înţeles că nu le-a picat prea bine când şi-au dat seama că nunta visurilor lor e dată peste cap de pandemie. Au amânat, au mai aşteptat. Până la urmă au decis că e mai important să treacă la fapte decât să aştepte să facă totul aşa cum îşi imaginaseră.

Am fost nebuni încercând să planificăm o nuntă în mijlocul unei pandemii? Probabil că da pentru că multe, foarte multe lucruri au mers prost, inclusiv faptul că amândoi ne-am îmbolnăvit de COVID. – Chloe Bridges

Iniţial cei 2 actori plănuiseră o nuntă cu 200 de invitaţi într-un resort de 5 stele din California, situat pe coasta Pacificului. Cum toate evenimentele de aici au fost amânate din cauza pandemiei, inclusiv al lor, tinerii au decis să caute o altă locaţie în care să-şi poată împlini visul.

Au ales tot un resort de pe malul Pacificului, dar de această dată în Mexic, la Cabo San Lucas. Lista de invitaţi a trebuit şi ea tăiată drastic ca să se încadreze în regulile impuse de pandemie, astfel că de la 200 au ajuns la 90. Conceptul a fost şi el modificat. Un singur lucru a rămas la fel: rochia de mireasă.

Foto: vogue.com

Chloe a ştiut încă de la bun început cine este designerul care va primi această misiune – Danielle Frankel. Iar rochia aleasă a rămas aceeaşi, chiar dacă locaţia nouă nu a mai fost la fel de elegantă ca cea iniţială şi nici planurile nu au rămas aceleaşi, ceremonia având loc până la urmă pe plajă. Actriţa a mărturisit că în tot haosul, rochia a fost punctul de stabilitate şi siguranţă de care avea nevoie.

Cel mai greu le-a fost când s-au îmbolnăvit amândoi de COVID, cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă. S-au temut că nu se vor recupera în timp util şi că vor trebui să amâne totul, din nou. Lucrurile au decurs însă mai bine decât se aşteptau, au ieşit din carantină, iar invitaţii la nuntă au primit, înaintea băuturilor de bun-venit, câte un test de COVID, astfel încât toată lumea să fie în siguranţă.

Foto: vogue.com

Le-au fost alături rude şi prieteni apropiaţi, iar cavaleri de onoare au fost chiar partenerii lui DeVine din Pitch Perfect, Blake Anderson şi Anders Holm.

Foto: vogue.com

Ceremonia de nuntă a avut loc chiar pe plajă, într-un decor de poveste. Mireasa a purtat pantofi Jimmy Choo şi cercei realizaţi de Jennifer Behr, iar coafura şi machiajul au fost dintre cele mai naturale. Mirele a asortat la costumul Richfresh nişte tenişi Vans, mult mai potriviţi pentru o nuntă pe plajă decât cine ştie ce pantofi eleganţi, dar şi mai multe şerveţele, având în vedere că a plâns de emoţie pe parcursul întregii ceremonii.

Foto: vogue.com

La petrecere Chloe s-a schimbat într-un costum de 2 piese şi tenişi pereche cu cei ai noului ei soţ. Nu de alta, dar avea nevoie având în vedere că mirii şi invitaţii au dansat toată noaptea.

Foto: vogue.com

DeVine şi Bridges, fostă vedetă Disney, s-au cunoscut în 2015, în avion, în drum spre platourile de filmare pentru The Final Girls. Începuturile nu păreau promiţătoare pentru ei. Abia au schimbat câteva cuvinte, iar DeVine părea mult mai interesat de jocurile de pe telefon decât de noua lui parteneră de platou. Avea să mărturisească ceva mai târziu că era pur şi simplu speriat de cât de frumoasă era aceasta. La rândul ei, Chloe credea că DeVine e prea plin de el încât nu se sinchiseşte să o bage în seamă.

Foto: vogue.com

Lucrurile aveau să se schimbe rapid în timpul filmărilor. După ce au început să vorbească nu le-a luat prea mult să-şi dea seama că se plac şi vor să fie împreună, iar în scurt timp se şi mutau în aceeaşi casă.

Citeşte şi: Povestea românilor care au făcut nunta în Hawaii, în plină pandemie. Cine sunt Anda și Marius, cei doi tineri care lucrează în IT și își scriu jurnalele de călătorii pe Umblu Vandra – LIFE.ro
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO