Căutare

Share this article

Actorul britanic Hugh Laurie, celebru datorită serialului de televiziune „Dr. House”, a primit pe 25 octombrie o stea pe Walk of Fame din Hollywood, informează Reuters, citat de news.ro. Steaua dedicată actorului Hugh Laurie este cea de-a 2.593-a de pe Walk of Fame din Hollywood.

Hugh Laurie, în vârstă de 57 de ani, a devenit foarte cunoscut în Marea Britanie încă din anii 1980 pentru rolurile interpretate în serialele de comedie „Blackadder” şi „A Bit of Fry and Laurie”.

Foto (colaj): Hepta

În 2004 pentru a devenit protagonistul serialului american „House MD” şi l-a întruchipat pe Gregory House timp de opt ani. Serialul produs şi difuzat de postul de televiziune Fox i-a adus de două ori Globul de Aur la categoria „cel mai bun actor într-un serial dramatic”.

„Am pierdut şirul ocaziilor şi al tinerilor cu care m-am întâlnit şi care mi-au spus că fie studiază, fie practică medicina datorită faptului că au văzut serialul «Dr. House”, a declarat Hugh Laurie în timpul ceremoniei de dezvelire a stelei sale, la Los Angeles. „Astăzi există medici care salvează vieţi, aduc bebeluşi pe lume şi fac excizii datorită faptului că imaginaţia lor a fost stimulată de poveştile şi ideile şi posibilităţile la care, altfel, nu s-ar fi gândit”, a adăugat starul britanic.

Începând din această toamnă, Hugh Laurie poate fi văzut în serialul „Chance”, produs de platforma online Hulu, în care joacă rolul unui neuropsihiatru.

Stephen Fry & Hugh Laurie. Foto: Hepta

Actorul britanic Stephen Fry, cu care Hugh Laurie a fost coleg de platou în seria „A Bit of Fry and Laurie”, a fost prezent la ceremonie şi a glumit pe seama bunului său prieten: „Există o tradiţie în acest oraş minunat, să aduci vedetele înapoi pe pământ, atât de jos, încât, de acum înainte, Hugh va petrece o eternitate având gumă de mestecat şi excremente de câine, dar probabil şi alte lucruri mai rele, lipite de numele lui. Lumea era la picioarele lui, iar acum picioarele lumii vor fi peste el”, a glumit Stephen Fry.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO