Actriţa Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte să împlinească 44 de ani - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Devenită mamă la vârsta de 44 de ani, actriţa Cristina Cioran a avut mari emoţii la naştere şi după. Fetiţa ei, Ema, s-a născut prematur, la numai 29 de săptămâni şi va sta la incubator până când medicii vor decide că este suficient de puternică să plece acasă, împreună cu părinţii. Copleşită de noul statut şi de grijile pentru cea mică, actriţa este însă încrezătoare şi foarte fericită pentru că visul ei a devenit realitate.

Actriţa a născut prematur, iar fetiţa este încă în spital

Zilele trecute vestea că actriţa Cristina Cioran a născut prematur făcea înconjurul ţării. Iubitul acesteia a fost cel care a anunţat totul, iar la scurt timp după acest moment a scris şi ea pe Instagram, mulţumind pentru mesajele de sprijin primite.

Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj şi ambiţie. Au fost şi sunt momente foarte emoţionante pentru mine şi aş vrea să mă scuzaţi că nu am reuşit să răspund la telefon şi nici tuturor mesajelor. Sunt acasă. Nu m-au mai putut ţine în spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test covid, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi punem în pericol viaţa. Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasă. Suntem doar doi părinţi care încercăm să ne îmbărbătăm şi cu răbdare şi credinţă să o putem aduce acasă. Vă mărturisesc faptul că sunt prea emotivă ca să pot vorbi foarte mult despre ce s-a întâmplat, aşa că vă rog să mă înţelegeţi şi încă o dată vă mulţumesc! – Cristina Cioran

Foto: Facebook Cristina Cioran

Pentru Cristina vestea că este însărcinată a venit ca o surpriză, dar una dintre cele mai plăcute. Decizia de a încerca să facă un copil fusese luată, dar surpriza a fost că sarcina a venit foarte rapid, mult mai rapid decât se aştepta. Aproape la fel de rapid cum a evoluat relaţia cu Alex Dobrescu, iubitul său. Acesta a cerut-o în căsătorie la numai o săptămână după ce s-au cunoscut, iar după 3 luni de relaţie cei 2 ştiau că vor şi un copil împreună.

Foto: Facebook Cristina Cioran

Chiar dacă Alex e mai tânăr cu 7 ani decât Cristina, actriţa mărturisea nu demult că diferenţa de vârstă este perfectă având în vedere că ea este mai copilăroasă din fire. Tot Alex pare-se că o va şi ghida în noua viaţă de părinte, având în vedere că el mai are un copil dintr-o relaţie anterioară.

Cristina Cioran şi Alex Dobrescu, foto: Facebook Cristina Cioran

Viaţa profesională, între actorie, muzică şi televiziune

Şi dacă tot am pomenit de copilărie, tocmai primii ani din viaţă şi-au pus amprenta asupra felul de a fi şi traseului profesional al Cristinei. Actriţa a crescut la Constanţa și, fiind un copil cu foarte multă energie, a mers la toate cercurile posibile de la ceea ce era pe atunci Casa Pionierului. A făcut dans modern, dansuri populare, canto, poezie, literatură. Iar acasă cânta de mama focului la un microfon improvizat dintr-un tub de deodorant. A urmat apoi cursurile Şcolii Populare de Artă, deşi sufletul ei era deja la teatru.

Tatăl Cristinei era director la unul dintre cinematografele din oraş, aşa că ea a avut acces de foarte mică la o mulţime de filme. În vacanţe stătea cât era ziua de lungă şi urmărea tot ce era în program, aşa că dragostea pentru actorie creştea odată cu ea. Deşi părinţii nu au fost tocmai încântaţi de decizia ei, Cristina a făcut ce a simţit că i se potriveşte: a dat la Facultatea de Actorie, în Bucureşti.

A început să joace în reclame, iar banii pe care îi câştiga atunci o ajutau să trăiască mai uşor în capitală. A fost comparată cu Cameron Diaz, iar asta a ajutat-o să fie mai uşor remarcată la castinguri. Primul rol principal într-un film a venit poate mai repede decât îşi imagina, dar i-a rămas pentru totdeauna în suflet.

Cristina este însă fascinată nu doar de film şi de teatru, ci şi de televiziune şi muzică. A jucat în telenovele precum Numai iubirea şi Păcatele Evei, a prezentat emisiuni precum Dădaca, Acasă în bucătărie, Acces direct sau Draga mea prietenă, a jucat în musicalul An die Musik, cu care a fost plecată în turneu european. A acceptat şi provocări precum Ferma vedetelor, însă actriţa a mărturisit că genul acesta de proiect nu este unul pe care să îl mai repete.

Citeşte şi: Actriţa Ioana Ginghină și poveştile ei despre pasiunea pentru actorie, iubire, despărţiri, renunţare şi optimism: „Vreau să fiu fericită, vreau să trăiesc prezentul şi vedem ce o să iasă” – LIFE.ro
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO