Actriţa Gwyneth Paltrow îşi deschide o nouă cafenea - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Dacă ajungeţi la New York anul acesta, să nu părăsiţi metropola fără să încercaţi o cafea sau un suc proaspăt în noua cafenea a actriţei Gwyneth Paltrow!

3 Green Hearts, ce va fi inaugurată în luna martie în centrul Manhattanului, după cum aflăm de pe foxnews.com, este a doua cafenea pe care actriţa americană o deschide după cea inaugurată anul trecut la studioul lui Tracy Anderson din cartierul new-yorkez Tribeca (Tracy Anderson, autoare şi antreprenoare ce deţine o platformă de fitness şi îngrijire personală, cunoscută mai cu seamă pentru “Metoda Tracy Anderson“, o metodă revoluţionară de fitness pe care au adoptat-o nenumărate vedete precum Madonna, Gwyneth Paltrow, Nicole Richie, Shakira etc.).

Sucuri proaspete, o varietate de meniuri dedicate atât consumatorilor de carne cât şi vegetarienilor, salate, paste, tacos de peşte sunt câteva dintre specialităţile cafenelei. Spre deosebire de cafeneaua din Tribeca, unde se serveşte doar cafea, aceasta va fi echipată cu o întreagă bucătărie perfect utilată pentru prepararea de piureuri, salate inedite, tăieţei etc.

“Făcută din aer şi lacrimile copiilor dezamăgiţi”, după cum a fost descrisă făcându-se referire la lipsa de lactate, soia şi gluten, 3 Green Hearts este rezultatul unui parteneriat între Paltrow, Anderson şi Maria Baum, CEO-ul companiei lui Tracey Anderson.

Dacă cafeneaua de la Tracy Anderson Studio este accesibilă doar pentru membrii studioului, care plătesc suma de 900 de doalri pe lună (preţ ce include, în primul rând antrenamentul de fitness), 3 Green Hearts este deschisă pentru oricine doreşte să-i treacă pragul.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO