fbpx

Căutare

Share this article

Cu un look nou, dar cu aceeaşi sensibilitate în voce şi în privire, Adele revine după 6 ani cu un nou album şi noi recorduri. Prima piesă lansată, Easy On Me, a ajuns în trending în numai o zi de la lansare.

Adele – un nou album, noi recorduri

Noua piesă a cântăreţei britanice a doborât recordul pentru cele mai multe difuzări într-o singură zi pe serviciul de streaming Spotify. Şi pe Amazon Music a fost nebunie, reprezentanţii companiei anunţând că melodia a primit cele mai multe solicitări de difuzare ale unui single în prima zi de lansare.

Easy On Me este primul single extras de pe noul album al lui Adele, 30, pregătit pentru lansare pe 19 noiembrie, iar în 2 săptămâni piesa avea deja peste 120 de milioane de vizualizări pe Youtube. Este prima piesă compusă de Adele pentru noul album, iar artista mărturisea că după aceasta nu a mai scris nimic vreme de 6 luni.

Ce-i drept, aşteptările sunt la fel de mari precum a fost aşteptarea albumului intitulat 30. Albumul anterior, 25, lansat în urmă cu 6 ani, a fost cel mai bine vândut album din istoria Americii în prima săptămână de la lansare. El a fost şi cel care a găzduit celebra piesă Hello, al cărei videoclip a atins cel mai repede borna de 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

Citeşte şi: Adele, recompensată cu cinci premii Grammy – LIFE.ro

O perioadă zbuciumată, o revenire în forţă

Nu e tocmai obişnuit pentru un artist în vogă să nu scoată nimic nou atâta timp, dar despre Adele se ştie că muzica ei este strâns legată de viaţa ei şi de tot ceea ce trăieşte. Este unul dintre motivele pentru care toate albumele ei au cifre pe post de nume – 19, 21, 25 şi 30 – reprezentând vârsta la care au fost compuse.

Acum în vârstă de 33 de ani, Adele revine în forţă după o pauză lungă, dar deloc liniştită. În 2017 a fost nevoită să anuleze ultimele concerte din turneu din cauza unor probleme serioase la corzile vocale. Au urmat noi probleme de sănătate şi un divorţ dureros.

„La 30 de ani, viaţa mea s-a prăbuşit fără niciun avertisment. Simt că acest album este despre autodistrugere, apoi despre autoreflecţie şi despre un fel de autoizbăvire.” – Adele, într-un interviu acordat revistei Vogue

Adele în Vogue, foto: dailymail.co.uk

La fel de greu de suportat a fost şi suferinţa fiului ei, Angelo, acum în vârstă de 9 ani, atunci când a aflat că părinţii lui se separă.

Fiul meu a avut multe întrebări. Întrebări bune, întrebări inocente, dar la care nu am un răspuns. De ce nu puteţi să locuiţi încă împreună? Am simţit că vreau să-i explic, prin acest album, când el va fi la 20 sau 30 de ani, cine sunt eu şi de ce am ales să-i schimb întreaga viaţă în căutarea propriei fericiri. Uneori a fost foarte nefericit. Şi asta este adevărata rană pentru mine, deoarece nu ştiu dacă voi putea vreodată să o vindec.” – Adele, într-un interviu acordat revistei Vogue

Adele şi Simon Konecki erau împreună din 2011, iar în toamna lui 2012 a apărut pe lume fiul lor.

Adele şi Simon Konecki, foto: elle.ro

S-au căsătorit abia în 2017, însă în 2019 Adele depunea actele de divorţ.

„Nu mai era nimic bun pentru mine. Nu voiam să ajung aşa cum au ajuns mulţi oameni pe care îi cunosc. Nu era o situaţie complet nefericită, însă aşa aş fi ajuns dacă nu mă puneam pe mine pe primul loc. Dar da, nimic rău nu s-a întâmplat.” – Adele, într-un interviu acordat revistei Vogue

După o perioadă nebună, condimentată mai întâi cu beţii prin cluburi, apoi cu anxietăţi tratate la psihoterapeut, Adele şi-a regăsit drumul şi liniştea. Iar anul acesta a regăsit şi iubirea în persoana lui Rich Paul, agentul sportiv al lui LeBron James.

Adele şi Rich Paul, foto: people.com
Citeşte şi: Adele vorbeşte despre propria depresie post-partum – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO