Adelin Petrişor, jurnalist - reporter de război: „Nu poţi să faci baie fără să te uzi. Nu poţi să mergi într-o zonă de război şi să nu ai probleme” - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Pe Adelin Petrişor îl ştie o ţară întreagă de la televizor. Este jurnalist, corespondent de război care a fost în mai toate zonele de conflict din acest moment. Deşi recunoaşte că parcă suntem într-un război continuu, că „n-am avut o secundă de linişte pe Pământ de când au apărut oamenii”, Adelin Petrişor reuşeşte să vadă miracolul vieţii chiar şi acolo unde se moare mult şi dramatic. Vorbeşte despre meseria sa cu lejeritate, recunoscând că sunt momente de teamă, dar „n-ai cum să faci baie fără să te uzi”. Se pregăteşte mereu să plece pe noi fronturi de război, deşi ştie că cel mai greu este pentru cei care îl aşteaptă să se întoarcă acasă.

Vino în campania „100 de ani de inovaţie” pentru a afla tot ce a avut o mare însemnătate pentru istoria ultimului secol, care au fost descoperirile ce şi-au pus amprenta asupra noastră şi a stilului nostru de viaţă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO