Adevărul despre fenomenul și imperiul The Kardashians: Secretele succesului lor în industria modei și frumuseții - LIFE.ro
Mergi la conținut

Adevărul despre fenomenul și imperiul The Kardashians: Secretele succesului lor în industria modei și frumuseții

În lumea divertismentului, puține nume sunt la fel de omniprezente precum Kardashians. De la începuturile lor ca o familie înstărită din Los Angeles, familia Kardashian s-a transformat într-un imperiu care cuprinde televiziunea reality, liniile de frumusețe și modă, influența rețelelor sociale și multe altele. Ascensiunea familiei la proeminență a început în 2007 cu premiera reality show-ului „Keeping Up with the Kardashians” și a continuat să crească în anii de atunci. Acest articol va explora povestea familiei Kardashian și fenomenul cultural care este imperiul Kardashian.
Share this article

În lumea divertismentului, puține nume sunt la fel de omniprezente precum Kardashians. De la începuturile lor ca o familie înstărită din Los Angeles, familia Kardashian s-a transformat într-un imperiu care cuprinde televiziunea reality, liniile de frumusețe și modă, influența rețelelor sociale și multe altele. Ascensiunea familiei la proeminență a început în 2007 cu premiera reality show-ului „Keeping Up with the Kardashians” și a continuat să crească în anii de atunci. Acest articol va explora povestea familiei Kardashian și fenomenul cultural care este imperiul Kardashian.

Primele zile: o familie de antreprenori

Familia Kardashian are rădăcini atât în moștenirea armeană, cât și în cea scoțiană, numele de familie fiind armean. Robert Kardashian, regretatul tată al lui Kourtney, Kim, Khloé și Rob, a fost un avocat și om de afaceri de succes, în timp ce Kris Jenner, mama fraților Kardashian, este femeie de afaceri și personalitate de televiziune de mulți ani. Soții Kardashian au crescut în cartierul de lux Hidden Hills, California și au fost crescuți într-o familie în care munca grea și antreprenoriatul erau prețuite.

La începutul anilor 2000, familia și-a făcut un nume ca socialite și creatori de tendințe în Los Angeles. Au fost fotografiați frecvent la evenimente pe covorul roșu și la petreceri de mare profil, iar aspectul lor bun și simțul stilului i-au făcut rapid populari printre paparazzi și public. Această expunere a fost cea care a dus în cele din urmă la crearea „Keeping Up with the Kardashians”.

Citește și: Adio, dar rămân cu tine! Kanye West şi Kim Kardashian, o relaţie complicată

„Ține pasul cu Kardashians”: Începutul Imperiului

„Keeping Up with the Kardashians” a debutat pe E! rețea în 2007 și a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite reality show-uri de la televizor. Serialul a urmărit viețile familiei Kardashian în timp ce își navigau în relațiile, carierele și luptele personale. Spectacolul a fost un succes în rândul publicului, care a fost captivat de drama, umorul și drama din viața lui Kardashian. De-a lungul anilor, „Keeping Up with the Kardashians” a devenit o piatră de încercare culturală și i s-a atribuit popularizarea genului de televiziune reality și a pregătit scena pentru ascensiunea imperiului Kardashian.

Construirea mărcii: Ascensiunea Imperiului Kardashian

O dată cu succesul „Keeping Up with the Kardashians”, familia Kardashian a devenit rapid unii dintre cei mai faimoși și influenți oameni din lume. Și-au folosit faima pentru a construi un brand care să cuprindă multe afaceri și industrii diferite. Unele dintre cele mai de succes întreprinderi includ:

KKW Beauty: Lansat în 2017 de Kim Kardashian, KKW Beauty este un brand de cosmetice care se concentrează pe crearea de produse care sunt atât accesibile, cât și de înaltă calitate. Brandul a avut un succes uriaș și a contribuit la consolidarea statutului lui Kim ca o icoană a frumuseții.

Skims: Lansat în 2019 de Kim Kardashian, Skims este un brand de îmbrăcăminte modelată care oferă o gamă de produse concepute pentru a ajuta femeile să se simtă încrezătoare și confortabile în propria piele. Brandul a fost un succes în rândul consumatorilor și a devenit unul dintre cele mai recunoscute mărci de îmbrăcăminte modelată din lume.

Good American: Lansat în 2016 de Khloé Kardashian, Good American este un brand de modă care este specializat în crearea de îmbrăcăminte pentru femei de toate formele și mărimile. Brandul a fost lăudat pentru abordarea sa incluzivă a modei și a ajutat-o să facă din Khloé unul dintre cele mai influente simboluri ale modului din generația ei.

Poosh: Lansat în 2019 de Kourtney Kardashian, Poosh este un brand de stil de viață care oferă sfaturi și inspirație pe o gamă largă de subiecte, inclusiv sănătate și bunăstare, frumusețe și decorarea casei.

Citește și: Cine este Pete Davidson şi cum a reuşit noul iubit al lui Kim Kardashian să cucerească unele dintre cele mai râvnite femei din lume

Surorile Jenner

Surorile Jenner, Kendall și Kylie, și-au construit un imperiu de succes printr-o combinație dintre carierele lor de model și reality TV, precum și liniile lor de cosmetice și modă.

Kendall a devenit unul dintre cele mai bine plătite modele din lume, îmbrățișând pe coperțile nenumăratelor reviste și participând la numeroase prezentări de modă de mare profil. Între timp, Kylie a construit o marcă de cosmetice de succes, Kylie Cosmetics, care este cunoscută pentru kiturile de bluze populare și s-a extins pentru a include o gamă largă de produse de machiaj.

Pe lângă carierele lor individuale, surorile Jenner au colaborat și la diverse proiecte de modă și frumusețe, inclusiv linii de îmbrăcăminte și colecții de accesorii. De asemenea, au fost implicați în diverse proiecte antreprenoriale, cum ar fi aplicația lor, Kendall și Kylie, și linia lor de îmbrăcăminte, Kendall + Kylie.

Citește și: Poveştile amoroase din familia Kardashian

Succesul lor nu a venit fără controverse, deoarece surorile Jenner s-au confruntat cu critici pentru lipsa lor percepută de talent, însă acest lucru este departe de adevăr

În general, surorile au creat un imperiu de succes prin modelele, televiziunea reality, produsele cosmetice și liniile de modă. Și-au valorificat faima și influența pentru a crea un brand care atrage o gamă largă de public și nu dau semne de încetinire. În concluzie, acolo unde există o muncă grea, urmează succesul și nu există niciun alt exemplu la care să te uiți atunci când descrii succesul, decât kadarshians.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora