fbpx

Căutare

Share this article

Am stat de multe ori să mă întreb de unde vine interesul acesta ridicat pentru viaţa celebrelor surori Kardashian. E adevărat, sunt bogate, frumoase şi îşi expun toată viaţa la televizor şi pe reţelele sociale. Dar nu sunt singurele care fac asta. Cred că şi relaţiile lor, cu mai mult sau mai puţină iubire, au menirea de a păstra viu interesul publicului, mai ales că poveştile amoroase din familia Kardashian nu sunt dintre cele mai liniştite.

Cea mai mare dintre surorile Kardashian se mărită pentru prima dată

În prezent, cea mai mare dintre surorile Kardashian este, vorba vine, în lumina reflectoarelor pentru că întreaga familie este mereu acolo. Dar Kourtney este cea care s-a logodit recent şi, spre surprinderea fanilor care ştiu preferinţa ei pentru bărbaţi mai tineri, de această dată alesul este muzicianul Travis Barker, cu 3 ani mai în vârstă ca ea.

Cei 2 sunt împreună de mai puţin de un an, dar sunt prieteni buni de un deceniu. Iar dacă pentru toboşarul trupei Blink-182 acesta va fi cel de-al treilea mariaj, Kourtney va îmbrăca pentru prima dată rochia de mireasă.

Şi dacă tot a fost prima ei cerere în căsătorie, iubitul a avut grijă să fie una de neuitat. Kourtney Kardashian a primit marea întrebare pe plajă, la apus, înconjurată de sute de trandafiri roşii şi lumânări albe. Evident, familia Kardashian era prin preajmă, ca să surprindă toate momentele „surprizei”, inclusiv inelul de logodnă, despre care se spune că ar valora aproximativ un milion de dolari.

Foto: people.com

Evident, apropiaţii s-au întrecut în felicitări şi mărturii despre iubirea imensă care îi leagă, caracterizând-o drept unică, aşa cum nu a mai trăit niciunul dintre ei până în prezent.

Familia Kardashian, printre nunţi, divorţuri, separări şi relaţii nedefinite

Nici Kim Kardashian nu lasă să se pună praful pe imaginea ei din Social Media. Deşi a intentat divorţ la începutul anului de cel de-al treilea soţ, Kanye West, iar acesta a început rapid o altă poveste amoroasă, cu modelul Irina Shayk, Kim a lansat în vară, în mediul online un mesaj greu de ignorat.

În ziua în care rapperul a împlinit 44 de ani, fosta sa soţie a postat o fotografie mai veche cu ei şi 3 dintre copii, şi un text scurt în care îi ura La mulţi ani şi îi spunea că îl va iubi toată viaţa. În paralel, sora acesteia, Khloe, posta şi ea o fotografie şi urări de bine pentru „fratele ei pe viaţă.” Nu mult după acel moment Kanye şi Irina anunţau că relaţia lor a luat sfârşit, iar rapperul a început să fie din nou văzut în compania lui Kim. În paralel, mesajele lor de pe conturile de Instagram arată de parcă amândoi s-ar pregăti să anunţe o nouă împăcare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Nici Khloe Kardashian nu pare să poată sta departe de fostul iubit, Tristan Thompson, pe care l-a părăsit după ce a aflat că a înşelat-o. E adevărat, cei 2 au un copil împreună, dar se pare că puştoaica lor nu e singurul motiv pentru care se văd atât de des.

Tristan a fost şi el prezent la cererea în căsătorie primită de Kourtney şi îi lasă frecvent fostei iubite mesaje pe Instagram în care îşi exprimă, după caz, susţinerea, iubirea sau mândria. Mai mult, apropiaţii susţin că cei 2 se iubesc încă şi deşi nu vorbesc despre o etichetare a relaţiei lor, se comportă exact ca o familie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13)

Kylie Jenner urmează reţeta surorilor ei mai mari şi de 4 ani are o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, împăcări şi despărţiri cu rapperul Travis Scott. Tânăra n-a recunoscut public că sunt împreună până nu a rămas însărcinată, iar la un an după ce năştea anunţa că relaţia lor a luat sfârşit. Travis a rămas însă mereu prin preajmă, zvonuri despre ei au circulat constant, iar luna trecută Kylie anunţa că este din nou însărcinată.

Citeşte şi: De ce n-au noroc surorile Kardashian în dragoste – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO