De ce n-au noroc surorile Kardashian în dragoste - LIFE.ro
Mergi la conținut

De ce n-au noroc surorile Kardashian în dragoste

Nu a recunoscut niciodată public relaţia. Câţiva ani mai târziu, mult după separare, zvonurile au fost confirmate chiar de artist care a recunoscut că nu s-a potrivit deloc în peisajul Kardashian.
Share this article

Sunt sexy, celebre şi bogate, mereu în atenţia publicului şi chiar modele pentru o mulţime de tinere, fie că vorbim de stilul vestimentar, look sau atitudine. Surorile Kardashian par să le aibă pe toate şi totuşi ceva pare să le lipsească: norocul în dragoste. Niciuna dintre ele nu a reuşit să păstreze o relaţie mai mult de câţiva ani, fiind la ordinea zilei scandalurile despre infidelităţi repetate, abuz de alcool sau droguri, probleme psihologice sau, pur şi simplu, alegeri neinspirate. Acestea sunt însă doar câteva dintre lucrurile care arată de ce n-au noroc surorile Kardashian în dragoste.

Kim Kardashian

Celebra Kim Kardashian este acum, la vârsta de 40 de ani, în toiul celui de-al treilea divorţ. Mariajul cu rapperul Kanye West se pare că scârţâia deja de ceva vreme, aşa că starleta a decis încă de anul trecut să ceară separarea oficială şi custodia celor 4 copii. Şi se pare că lucrurile vor decurge lin în acest sens câtă vreme cântăreţul a acceptat termenii, iar contractul prenupţial nu a fost contestat de niciuna dintre părţi, fiecare rămânând cu propria avere: Kim – 900 de milioane de dolari, Kanye – 2 miliarde de dolari. Deşi motivul oficial al divorţului este clasicul „diferenţe ireconciliabile”, se pare că problema reală ar reprezenta-o tulburarea bipolară de care suferă artistul.

Dacă pentru Kanye au fost prima căsnicie, primul divorţ, Kim a mai fost căsătorită de 2 ori. Prima dată – la numai 19 ani – când s-a măritat cu producătorul muzical Damon Thomas. 4 ani a durat această căsnicie, iar ceva mai târziu vedeta avea să spună că s-a măritat sub impulsul drogurilor. Mai mult, deşi el a fost cel care a depus actele de divorţ, Kim a susţinut că în timpul relaţiei a fost abuzată de acesta atât fizic, cât şi emoţional.

Imediat după primul ei divorţ a intrat într-o altă relaţie controversată, cu un alt rapper celebru la acea vreme: Ray J. Acesta a susţinut chiar că el a fost motivul divorţului lui Kim de Damon şi că asta l-a obligat cumva să intre într-o relaţie cu cea mai mare dintre surorile Kardashian. O înregistrare cu ei în ipostaze intime a fost cea care a propulsat-o atunci pe Kim în atenţia presei din întreaga lume. Au urmat ameninţări cu procese, răscumpărări şi multe, multe scandaluri pe această temă şi, din nou, tema drogurilor a revenit după ce vedeta a susţinut că era sub influenţa acestora când a filmat acea casetă.

A urmat o altă poveste de dragoste pentru Kim, de această dată cu jucătorul de fotbal american Reggie Bush. 3 ani au fost cei 2 împreună şi multă lume se aştepta să-i vadă căsătoriţi. Între meciurile importante ale lui Reggie şi ascensiunea fulminantă a lui Kim nu a mai rămas însă prea mult timp pentru ei, iar gura lumii spune că Reggie n-ar fi suportat prea bine celebritatea în continuă creştere a iubitei sale.

De la fotbal Kim a trecut la baschet şi după 10 luni de relaţie, s-a măritat cu jucătorul din NBA Kris Humphries. Căsnicia a durat şi mai puţin, mult mai puţin. Vedeta a depus actele de divorţ la 72 de zile de la nuntă, însă avea să mărturisească ceva mai târziu că a ştiut încă din luna de miere că mariajul nu avea să dureze. Au fost însă multe voci care au spus că această căsnicie a avut doar rolul să crească audienţele show-ului TV care a făcut-o cunoscută în întreaga lume.

Citeşte şi: Cât câştigă fetele Kardashian? – LIFE.ro

În aceeaşi perioadă ar fi început să se vadă şi cu Kanye, cel cu care urma să aibă cea mai lungă relaţie din viaţa sa şi de care divorţează anul acesta.

Kim Kardashian şi Kanye West, foto: reuters.com

Kourtney Kardashian

Cea mai mare dintre surorile Kardashian a avut şi cea mai lungă relaţie amoroasă dintre toate. L-a cunoscut pe Scott Disick în 2006 şi relaţia a început aproape instantaneu. S-a desfăşurat, cum altfel, în faţa camerelor de luat vederi, la fel ca şi cele 3 sarcini ale lui Kourtney, doliul pentru părinţii lui, multiplele vizite ale lui Scott la dezintoxicare şi terapia de cuplu. Până la urmă cei doi s-au despărţit în vara lui 2015, păstrând însă custodia comună a celor 3 copii.

Un an mai târziu Kourtney a căutat din nou fericirea în braţele modelului Younes Bendjima, cu care a stat vreme de 2 ani. Despărţirea a venit însă, iar de vină ar fi fost imaturitatea modelului. Cumva nu a fost nicio surpriză la acest capitol, având în vedere că Younes este mai tânăr cu 14 ani decât Kourtney.

Cert este că, fără drept şi poate, lui Kourtney îi plac bărbaţii tineri. S-a zvonit chiar că ar fi avut o scurtă aventură cu Justin Bieber, însă niciunul dintre ei nu a recunoscut asta. Nu a făcut însă un secret din relaţia cu un alt model, Luka Sabbat, cu 19 ani mai tânăr ca ea. Nici aici n-a fost să fie, relaţia încheindu-se după numai câteva luni.

Kourtney Kardashian şi Scott Disick, foto: eonline.com

Khloe Kardashian

Nici Khloe nu stă deloc bine la capitolul dragoste, deşi pare că ştie foarte clar ce tip de bărbaţi îi plac: jucătorii de baschet. Prima relaţie publică a avut cu Rashad McCants, cu care s-a întâlnit pentru aproximativ 7 luni, dar poate mai dureros decât despărţirea în sine a fost comentariul lui Rashad, care a afirmat că acea relaţie i-a afectat grav reputaţia şi l-a costat 70 de milioane de dolari.

La câteva luni de la această despărţire Khloe s-a aruncat în braţele unui alt jucător de baschet, vedeta LA Lakers, Lamar Odom. S-au căsătorit după numai o lună de relaţie şi au făcut împreună şi un show de televiziune, semn că se potrivea perfect cu clanul Kardashian. 4 ani a durat căsnicia lor, încheiată după multiple scandaluri legate de relaţiile extraconjugale ale lui Lamar, dar şi de consumul de droguri.

A urmat apoi o relaţie de un an, dar cu pauze, cu rapperul French Montana. În ciuda faptului că cei doi ba erau, ba nu erau împreună, pare că aceasta a fost cea mai liniştită relaţie a lui Khloe. Ba chiar au rămas prieteni, iar cântăreţul nu s-a ferit să spună că s-au iubit cu adevărat în acea perioadă.

De la rap Khloe a revenit la baschet odată cu relaţia cu o altă vedetă NBA, James Harden. Au ieşit împreună aproape un an, iar despărţirea nu a fost nici pe departe una prietenească. În timp ce jucătorul de baschet a spus că a avut cel mai rău an din viaţa lui, Khloe explica că nu poate fi într-o relaţie monogamă cu oameni cărora nu le place monogamia.

În 2016 Khloe l-a cunoscut pe Tristan Thompson, alt star din NBA şi a început să facă naveta ca să fie aproape de el. După o jumătate de an vorbea public despre dragostea pe care i-o poartă, iar la finalul lui 2017 apăreau zvonurile care vorbeau despre o sarcină a lui Khloe, sarcină mult-aşteptată, de altfel, de tânără. Prima lovitură avea să vină însă cu doar câteva zile înainte ca ea să nască. Tristan fusese surprins în timp ce săruta pe altcineva, într-un club din New York. Au apărut apoi imagini cu mai multe momente în care Tristan a călcat strâmb. Khloe a decis să închidă ochii şi să meargă mai departe, să-şi crească fetiţa alături de tatăl ei.

Câteva luni mai târziu avea să afle de o altă aventură a acestuia. De data asta o înşelase cu cea mai bună prietenă a surorii ei, Kylie. Khloe a ales acum să se separe de sportiv, dar acesta nu a renunţat şi timp de luni de zile a încercat să o recâştige. Ceea ce s-a şi întâmplat în timpul carantinei, când au ales să stea împreună pentru binele fiicei lor. Minunea n-a ţinut nici de această dată prea mult, cei doi separându-se din nou la începutul lunii iunie.

Khloe Kardashian şi Tristan Thompson, foto: insider.com

Kylie Jenner

Tânăra a trăit prima poveste de dragoste pe când avea 14 ani, cu un cântăreţ australian, Cody Simpson, însă nu a recunoscut niciodată public relaţia. Câţiva ani mai târziu, mult după separare, zvonurile au fost confirmate chiar de artist care a recunoscut că nu s-a potrivit deloc în peisajul Kardashian.

La 16 ani a început să iasă cu rapperul Tyga, însă chiar dacă prezenţa lor în Social Media era mai mult decât evidentă, cei doi au recunoscut că sunt împreună abia după ce Kylie a împlinit 18 ani. El şi-a tatuat numele ei, ea îl prezenta drept soţul ei, părea mare dragoste. Mare, dar şi cu năbădăi. S-au despărţit şi s-au împăcat de nenumărate ori de-a lungul anilor, până când în primăvara lui 2017 au pus punct definitiv relaţiei.

Citeşte şi: Cei mai populari oameni de pe Instagram – LIFE.ro

Din braţele lui Kylie a sărit în braţele unui alt rapper, Travis Scott. Au încercat să pretindă că sunt doar prieteni, dar în scurt timp vedeta rămânea însărcinată, aşa că s-au văzut nevoiţi să recunoscă public că sunt împreună. În februarie 2018 Kylie năştea o fetiţă, iar în octombrie 2019 anunţa separarea de Travis. Tot de atunci apar însă constant zvonuri despre o reconciliere între ei.

Kylie Jenner şi Travis Scott, foto: people.com

Kendall Jenner

Kendall a crescut în faţa camerelor, odată cu show-ul Keeping Up With the Kardashians, aşa că şi poveştile ei amoroase au fost la fel de expuse ca toată viaţa ei. Prima a fost, ca şi în cazul lui Kylie, cu un cântăreţ – Harry Styles – dar n-a durat mai mult de câteva luni.

După Harry, Kendall a descoperit şi ea pasiunea pentru baschet şi rap, numele ei fiind legat, pe rând, de jucătorul NBA Jordan Clarkson, cântăreţul ASAP Rocky şi apoi de un alt jucător de baschet – Blake Griffin – cu care a avut o relaţie de 8 luni. Niciuna dintre aceste relaţii nu a fost însă confirmată public de Kendall, spre deosebire de cea cu Ben Simmons, şi el tot jucător în NBA. S-au întâlnit aproape un an, s-au despărţit, apoi au reluat legătura.

Până la urmă Kendall a continuat să iasă tot cu un jucător de baschet, dar altul decât Ben. La începutul pandemiei a fost văzută în compania lui Devin Booker, iar la începutul lui 2021 cei doi şi-au asumat relaţia în mod public, pe Instagram.

Kendall Jenner şi Devin Booker, foto: usmagazine.com
Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora