Cât câştigă fetele Kardashian? - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Nu ai cum să nu le vezi dacă „deschizi” internetul: surorile Kardashian-Jenner sunt prezente în social media, la evenimentele mondene şi, practic, oriunde există o cât de mică oportunitate de vâlvă sau o posibilitate de expunere. Iar strategia lor dă rezultate financiare deosebite. Revista Forbes, citată de Time, plasează clanul în topul celor mai bine plătite staruri de reality show.

Pe prima poziţie se află Kim Kardashian West care a pus de-o parte (înainte de deducerile fiscale) aproximativ 51 de milioane de dolari. Iar 40% din aceşti bani sunt veniţi din jocul „Kim Kardashian: Hollywood” care se poate juca de pe mobil.

Următoarea cea mai bogată soră este şi cea mai tânără dintre ele, Kylie Jenner, care a strâns anul acesta 18 milioane de dolari, graţiei liniei sale de cosmetice, colaborările în domeniul  modei şi endorsment-urilor din social media.

Pe locul trei se află Kendall Jenner, care datorită carierei sale în modeling şi, mai ales, unui contract cu Estee Lauder a strâns anul acesta 17 miioane de dolari.

Deloc de ignorat, şi aceste două surori mai tinere au propriile versiuni de joc pentru mobil care monetizează.

Khloe Kardashian se poziţionaeză pe locul 4 cu propia linie de haine din denim, dar şi cu o carte editată anul acesta, care i-au adus 15 milioane de dolari. Mama clanului şi strategul din spatele imperiului Kardashian, Kris Jenner a adunat şi ea 11,5 milioane de dolari anul acesta. Pe ultimul loc, cu doar 10 milioane de dolari este cea mai mare dintre surori, Kourtney Kardashian.

Împreună, aceste fete „de aur” au reuşit să strângă 122,5 milioane de dolari. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO