fbpx

Căutare

Share this article

Instagram este una dintre reţelele care şi-a câştigat rapid popularitatea în lume, iar în ultimii ani a devenit tot mai apreciată şi în România. Un miliard de oameni folosesc în fiecare lună Instagram, iar jumătate dintre ei folosesc reţeaua în fiecare zi. Dacă la noi Facebook-ul domină încă în preferinţe, peste hotare şi mai ales printre oamenii sub 35 de ani, aplicaţia de foto-sharing este la putere. N-a durat mult până au apărut şi influencerii în domeniu, cei pe care companiile îi plătesc pentru a le promova diverse produse sau servicii. Şi aici sunt însă influenceri şi influenceri. Cei mai populari oameni de pe Instagram nu sunt chiar la îndemâna oricărei companii. Să-i cunoaştem!

Cristiano Ronaldo este influencerul absolut pe Instagram şi nu numai. Şi dacă nu te-ai mai uitat la vreun meci de fotbal de 15 ani, e imposibil să nu ştii cine este portughezul care face magie pe teren. Peste 217 milioane de oameni îl urmăresc pe Instagram, iar o postare de-a sa are, în medie, 10 milioane de aprecieri.

Ce este de apreciat la contul lui Ronaldo este faptul că arată foarte natural, nu că ar fi gândit special pentru a crea vreo unitate vizuală sau pentru a-i creşte celebritatea, de parcă ar mai avea nevoie. Postările sale se împart între cele cu familia – fotbalistul are 4 copii, din care 3 cu mame-surogat, cele de pe terenul de fotbal sau din sala de antrenament şi, sensibil mai puţine, cele care îl prezintă precum un sex-simbol, aşa cum este, de altfel, considerat de milioane de femei din întreaga lume.

Ariana Grande a fost multă vreme cea mai urmărită persoană de pe Instagram până când a fost detronată de Cristiano Ronaldo. Cântăreaţa are peste 184 de milioane de followeri, iar contul ei este un mix de postări cu selfie-uri, animalele de companie şi fragmente din piesele ei. Deşi se vede că încearcă să păstreze o unitate în nuanţele fotografiilor şi clipurilor postate, contul ei pare unul destul de amatoristic, multe dintre postări fiind destul de superficiale. Cu toate astea, cele mai multe dintre ele adună câteva milioane de aprecieri, semn că fanii adevăraţi nu se încurcă în detalii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Dwayne Johnson, The Rock, îi urmează îndeaproape cântăreţei, cu mai bine de 182 de milioane de urmăritori pe contul oficial. Există şi o mulţime de conturi false cu numele său, dar fanii adevăraţi ştiu deja că The Rock este unul singur. Fostul wrestler transformat în actor este considerat unul dintre cei mai buni luptători din toate timpurile, dar şi un actor extrem de profitabil. Nu doar că este foarte bine plătit, dar a şi jucat în filme cu încasări fantastice. Fast&Furious 6 a avut încasări de 789 de milioane de dolari la nivel mondial.

Nici în cazul lui Dwayne Johnson nu pare să fie vorba de implicarea vreunui specialist în Social Media, postările lui arătând ca şi cum ar fi publicate la scurt timp după ce a fost realizată poza. Cum era de aşteptat, fanii îi apreciază sinceritatea şi o singură fotografie de pe contul lui adună câteva milioane de aprecieri, fie că vorbim de fotografii cu el în sala de forţă sau de cele prin care îşi promovează brandul propriu de tequila. Previzibil, cel mai mare succes îl au însă postările cu fiicele sale care sunt, fără urmă de îndoială, adorabile.

 

View this post on Instagram

 

Pōmaikaʻi Blessed, strong and the world will hear from you one day. #internationalwomensday #fatherdaughter #jasminej

A post shared by therock (@therock) on

Selena Gomez, cu cei peste 176 de milioane de followeri este acum pe locul 4 în topul cu cei mai populari oameni de pe Instagram după ce l-a dominat vreme îndelungată. Actriţă şi cântăreaţă, Selena este idolul multor tineri din lumea întreagă aşa că nu este de mirare locul ei aici. Nici contul ei de Instagram nu urmăreşte un fir clar al imaginii vizuale, dar, aşa cum era de aşteptat în cazul unei vedete cu mare priză la publicul foarte tânăr, Selena Gomez mizează destul de mult pe fotografiile sexi. Nu se dă în lături însă nici de la a posta fotografii din copilărie sau adolescenţă, unele nu neapărat măgulitoare, dar care ajută la păstrarea unei imagini apropiate de realitate. Rar găseşti pe contul ei de Instagram câte o postare cu mai puţin de 4 milioane de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

On the set of boyfriend 🌹

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Kylie Jenner este a cincea dintre cei mai populari oameni de pe Instagram. Dacă nu ştiţi de unde să o luaţi, vă spun atât: face furori în reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians” şi are chiar mai mulţi urmăritori decât la fel de celebra ei soră, Kim Kardashian, 174 de milioane, mai precis. Aşa cum vă aşteptaţi, postările ei sunt făcute să o arate sexi, foarte sexi şi adună în medie 5 milioane de aprecieri, peste 10 milioane cele în care este în costum de baie sau haine, nu doar mulate, ci şi transparente. Ce-i drept, la fel de apreciate sunt şi postările cu fetiţa ei, iar o fotografie în care îşi arată doar unghiile adună 4 milioane de aprecieri. Dacă n-ar avea propria companie de cosmetice probabil că ar fi un influencer căutat de brandurile din domeniu.

 

View this post on Instagram

 

quarantine bae

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kim Kardashian nu este cu mult în urma surorii ei mai mici cu cei 169 de milioane de followeri. Deşi impactul vizual al fotografiilor este, clar, mult mai bine studiat, iar Kim mizează şi ea, cum altfel, pe imaginea sexi, postările ei sunt, în medie, apreciate de aproximativ 2 milioane de oameni.

Lionel Messi, unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din generaţia sa şi din toate timpurile, are şi el parte de o mulţime de conturi false pe Instagram. Dacă vreţi să îl urmăriţi trebuie să ştiţi că cel real este cel pe care îl găsiţi ca @leomessi. Îl identificaţi rapid şi după numărul de urmăritori, peste 150 de milioane. Ca un familist convins ce este, Lionel postează în majoritate covârşitoare fotografii cu el pe terenul de fotbal şi cu familia sa, iar fanii îi răsplătesc simplitatea cu peste 4 milioane de aprecieri în medie la o fotografie, cele cu familia ajungând frecvent la 10 milioane.

 

View this post on Instagram

 

Disfrutando en familia. 😃👍🏻

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Top 10 cu cei mai populari oameni de pe Instagram este completat de Beyonce, cu aproape 146 de milioane de urmăritori, Neymar, cu 138 de milioane şi Taylor Swift, cu 132 de milioane de followeri.

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO