fbpx

Căutare

Share this article

Alexandra Dinu şi-a aniversat ziua de naştere pe 3 ianuarie în Los Angeles.

Actriţa a avut parte de o aniversare intimă alături de fiul ei, Mario, dar şi de iubitul ei, cu care are o relaţie de trei ani. 

La 37 de ani, Alexandra arată mai bine ca niciodată, acesta fiind şi motivul pentru care primeşte încă rolurile unor fete tinere, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul personajului ei Grace din pelicula “Bullet Head. Capcană Mortală”.

Actriţa este adepta unui stil de viaţă sănătos, combinat cu Yoga, şedinte de Pilates şi cure de detox.

„Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc şi nu am trăit ca să mănânc. Îmi place şi să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce. Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viaţă sănătoasă. La fiecare câteva luni fac însă şi o perioadă de detox. Aşa cum avem nevoie de odihnă şi de relaxare şi organismul trebuie curăţat, infiderent cât de bine şi de corect mâncăm. În aceste perioade de detox folosesc produsele dezvoltate de nutriţionistul italian Gianluca Mech. Gama de produse Tisanoreica conţine şi un produs ce se numeşte Deputrativo Antarctico, un sirop concentrat ce conţine peste 40 de plante. Se consumă 30 ml din acest produs dimineaţa pe stomacul gol vreme de două săptâmani, iar cura aceasta o repet la 3 sau 4 luni. Fac şi sport. De curând am început sa merg la Yoga la un studio de pe Sunset Boulevard, de 3 ori pe săptămână am clase de Pilates şi odată pe săptămână merg la Tomoko Spa, un centru de wellness japonez din Beverly Hills”, a decarat Alexandra Dinu pentru OK!Magazine.

Cel mai recent film al frumoasei actriţe, “Bullet Head. Capcană mortală”, a fost lansat în cinematografele din întreaga lume. Acesta reprezintă debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, după mai bine de zece ani de activitate profesională în lumea filmului italian, timp în care a avut roluri în producţii de succes în industria cinematografică italiană, precum „Capri”, „L’Isola”, „Rosso San Valentino” ori „La Farfalla Granata”. 

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distribuţia peliculei “Bullet Head. Capcană mortală”, în care joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich şi Antonio Banderas.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO