Căutare

Share this article

Actriţa americană Amy Adams, apreciată pentru interpretările sale din două filme notabile ce au fost lansate la sfârşitul anului 2016, „Nocturnal Animals” şi „Arrival”, a primit cea de-a 2.5980-a stea pe Walk of Fame din Hollywood, după cum anunţă Reuters, citat de News.ro.

La eveniment, a fost prezent şi actorul Jeremy Renner, colegul lui Adams din distribuţia filmului „Arrival”, care a adus un omagiu carierei impresionante pe care Amy Adams şi-a construit-o la Hollywood.

Ca actriţă, a câştigat 60 de premii, a primit 174 de nominalizări, a fost nominalizată de 7 ori la Globurile de Aur şi de 5 ori la Oscaruri.”, a spus Jeremy Renner. Ceea ce nu a precizat actorul este că Amy Adams a câştigat două premii Golden Globes şi că a adunat şi şase nominalizări la premiile BAFTA. Cariera ei a început de jos cu apariţii în filme de categoria B, apoi s-a făcut remarcată în rolul principal din „Catch Me If You Can”, filmul lui Steven Spielberg în care a jucat împreună cu Leonardo DiCaprio. Nominalizarea la Oscar pentru filmul independent „Junebug” i-a adus consacrarea. Dar ceea ce a făcut-o celebră a fost rolul de prinţesă Disney în „Echanted”. Dar lumea o cunoască şi pentru „American Hustle” care i-a adus un Glob de Aur şi o nominalizare la Oscar.

A câştigat al doilea Glob de Aur pentru evoluţia sa din filmul „Big Eyes” (2014). Anul 2016 reprezintă un nou moment de vârf în cariera vedetei americane, care a fost lăudată de criticii de specialitate pentru interpretările sale din peliculele „Arrival” şi „Nocturnal Animals”.

La ceremonia de dezvelire a stelei dedicate actriţei Amy Adams au fost prezenţi soţul acesteia, artistul Darren Le Gallo, şi fiica lor, Aviana Olea Le Gallo.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO