Ana Morodan: „Am venit la Bucureşti cu 200 lei în buzunar” - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Ana Morodan este cel mai colorat blogger. Sau cea mai cool bloggeriţă – pentru că limba româno-engleză din online permite licenţe care, altfel, nu ar avea loc în dicţionar. E „o aristocrată”, „o contesă” a digitalului.

Istoria sa personală este una plină de aventuri. Venită de la Arad acum câţiva ani cu 200 de lei în buzunar, a adus cu ea amibiţia de a deveni vedetă. Seamănă cu o scenă dintr-un film american în care ea coboară din tren, vântul îi mângâie părul, ochii îi strălucesc, visul e pe care să devină realitate. Cut!

Nu, n-a fost aşa. Ana Morodan a muncit mult, dar ceea ce a ştiut cel mai bine să facă, mai înainte de toate, a fost să găsească exact, dar exact, oamenii de la care a avut de învăţat, care au ajutat-o prin popularitatea lor, care i-au îmbogăţit într-un fel sau altul experienţele.

Ana Morodan a lăsat liniştea „provincială” din Arad şi a ales, în schimb, „jungla urbană” a Bucureştiului – o junglă fără reguli şi plină de colţi care zâmbesc şi care muşcă în acelaşi timp. De ce? Fiindcă îi place, fiindcă e vie şi are de gând să rămână aşa. Şi asta se poate vedea pe toate conturile sale de social media şi pe anamorodan.com.

Vă propunem să o urmăriţi pe Ana Morodan şi în seria de interviuri (4 la număr) acordate special pentru rubrica Video Stories de pe life.ro. Enjoy!

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO