Căutare

Share this article

I se spune Regina Sprâncenelor, dovadă că fascinaţia sângelui albastru există în orice domeniu şi pe orice continent. A cucerit America, apoi alte părţi ale lumii, dezvoltând linii de beauty-business care fericesc femeile indiferent unde s-ar afla ele.

Există oameni pentru care viitorul a fost demult desenat. Există oameni pentru care cifrele au arcuirea unor sprâncene bine modelate şi aranjate. Există oameni care pare că fac doar efortul de a merge pe un drum pregătit cu mult timp înainte de a se naşte.

Asta îmi sugerează Anastasia Soare atunci când o privesc. O femeie cochetă, puternică, artistă şi pragmatică în acelaşi timp, o femeie pentru care America a însemnat cu adevărat ţara tuturor posibilităţilor, pentru că a reuşit să facă o avere imensă doar din aranjarea sprâncenelor. Doar?- veţi întreba… Nu, nu doar din asta, ci din redarea frumuseţii pierdute sau nepuse bine în valoare a figurilor celebre (sau mai puţin celebre) şi asta pentru că sprâncenele sunt esenţiale în fizionomie.

Este din Constanţa unde zilele trecute s-a întors pentru a lansa un salon boutique.

Nu am ratat ocazia să-i pun câteva întrebări, doar câteva, pentru că, după mine, aşteptau tineri care doreau înregistrări cu Anastasia pentru video-blogul lor de beauty. Am mai spus odată că privesc cu mare plăcere aceşti tineri, nu? Că îmi place că se exprimă, că se descurcă, că-şi caută drumul, că au nevoi, dorinţe şi plăceri pe care le exprimă clar!

Revin.

Anastasia, cum e să te întorci în oraşul din care ai plecat pentru a lansa un magazin cu numele tău?

În Constanţa m-am mai întors, dar acum este o mare bucurie pentru mine că am venit pentru acest motiv: primul meu magazin aici. Constănţencele sunt femei frumoase şi meritau ceva de calitate. Româncele sunt femei frumoase în general, asta e sigur!

Eşti prietenă cu Michelle Obama?

Da, aş putea spune asta, este prima Primă Doamnă care apelează la serviciile mele.

Pentru că, în rest, oricum tot Hollywoodul este în saloanele tale.

Da, este adevărat. Acum trebuie să fie, înainte doar puteau să fie… (Râde). Frumuseţea acum este o industrie, adică cele mai multe femei, cele mai multe vedete, au obligaţia să se îngrijească. Nu au de ales, este un must pentru ele.

Cele trei femei din familia ta: mama ta, tu şi fiica ta aveţi o viaţă completă şi complexă în America. Cum trăiţi, de fapt?

Muncim. Muncim mereu şi cu plăcere, cu pasiune. Noi avem o afacere de familie, deci aşa trebuie să rămână, de aceea, eu şi fiica mea continuăm să muncim cu plăcere, nu o facem pentru bani, pentru că nu se mai pune problema, ci din pasiune! Mama normal că nu mai poate, dar este cu noi şi ne susţine foarte mult, aşa cum a făcut-o o viaţă întreagă!

Nu te-ai gândit să te opreşti, nu?

De ce să mă opresc?! Este o afacere de familie pe care sper ca fiica mea să o ducă mai departe şi s-o lase moştenire copiilor ei!

Înainte de a vorbi cu tine, am stat puţin la taclale cu mama ta, care mi-a spus că te-a încurajat să pleci, că, deşi în 1989 părea că e un act de nebunie faptul că te-a lăsat, ea chiar te-a împins spre asta, a avut curajul acesta.

Da, mama m-a susţinut mereu, am avut-o mereu aproape, a fost suportul meu. Şi asta contează enorm. Când mama ta este în spatele tău, simţi că poţi cuceri orice, nimic nu-ţi stă în cale!

Crezi că ai avut, pur şi simplu, noroc?

Nu, de fapt, da… Ştii cum e cu norocul ăsta? În viaţă îţi apar tot felul de oportunităţi. Ideea este să nu le laşi să treacă pe lângă tine. Asta înseamnă că, de fapt, trebuie să fii pregătit să profiţi de oportunitatea care apare. Fiindcă şansele apar, dar omul trebuie să fie pregătit să le valorizeze, pregătit emoţional, spiritual. Trebuie să fii prezent, concentrat, determinat, muncitor. Aşa se ajunge la succes. Eu cunosc mulţi oameni extraordinar de talentaţi, care însă nu au succes.

Eşti îndrăgostită?

Momentan, nu.

Cine ţi-a atras acum atenţia, din noua generaţie..

Kendall Jenner, căreia îi fac acum sprâncenele, surorile Kardashians care sunt acum la mare modă… Ele au o prezenţă foarte mare în social media şi, în general actriţele care sunt în vogă şi care trebuie să aibă grijă de felul în care arată, pentru că acum nu le mai întreabă nimeni dacă vor sau nu, acum, trebuie!

Cum te ajută online-ul?
Enorm!

Mai mult decât printul?

Oh, da! Mult mai mult. Este incredibil ce efect are! Adică pe de o parte eu am crescut împreună cu cele care astăzi sunt beauty influencers în America, ne ştim demult, eu le-am ajutat pe ele, ele m-au ajutat pe mine, fireşte. Apoi este extraordinar cum ajunge informaţia sau prezentarea unui produs pe care eu o fac într-un magazin din America la femeile din România, de exemplu. Este viteză, este informaţie, este incredibil!

Bărbaţii sunt interesaţi de ceea ce faci tu?

Oh, da, din ce în ce mai mulţi bărbaţi apelează la mine, sunt clienţi în saloanele noastre. Astăzi îngrijirea nu mai este specifică doar femeilor.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO