fbpx

Căutare

Share this article

Nu mai e un secret pentru nimeni că Instagramul e o platformă pe care celebrităţile din lumea întreagă sunt extrem de active, dar şi locul în care oameni mai puţin celebri pot construi comunităţi de invidiat. Artiştii noştri nu lipsesc nici ei de aici, dar nici Inna, nici Antonia, cele mai urmărite românce de pe Instagram nu reuşesc să se apropie de primul clasat. Andrei Deiu, românul cu cei mai mulţi followers pe Instagram, are 4,5 milioane de urmăritori şi fiecare postare a lui reuşeşte să adune sute de mii de aprecieri.

Andrei Deiu – Cum ajunge un adolescent complexat de kilogramele sale unul dintre cei mai promiţători culturişti din lume

Andrei Deiu are numai 24 de ani, dar este deja o celebritate în Social Media.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Deiu’ (@andreideiu_)

Născut în Râmnicu Vâlcea, la 15 ani s-a mutat cu familia în Marea Britanie. Şi-a descoperit pasiunea pentru sport, în special pentru fitness şi culturism, căutând să slăbească. Nu ştia nimic la acel moment nici despre execuţia corectă a exerciţiilor, nici despre ce ar trebui să mănânce, dar la un moment dat a simţit că nu mai poate trăi fără sport, aşa că în scurt timp a făcut din asta un stil de viaţă.

Andrei Deiu, foto: romanianaesthetics.ro

Aşa a ajuns să îşi construiască şi comunitatea impresionantă de urmăritori, pentru că postează sfaturi şi îndemnuri pentru cei care vor să lucreze la corpul lor. Doar 10% însă din cei 4,5 milioane de followers sunt români, restul fanilor fiind adunaţi din toată lumea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Deiu’ (@andreideiu_)

Anul trecut Andrei a participat pentru prima dată la Mr. Olympia, cel mai celebru şi important concurs de culturism din lume – acelaşi care l-a făcut celebru pe Arnold Schwarzenegger şi i-a pregătit biletul pentru Hollywood. Deiu a obţinut locul 5 la Men`s Physique Olympia, dar se pregăteşte intens pentru mai mult de atât. Vrea marele titlu, iar specialiştii spun că are şanse reale să-l câştige, mai ales că se pregăteşte cu unul dintre cei mai buni antrenori din domeniu, Hany Rambod.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Deiu’ (@andreideiu_)

Citeşte şi: Cât câștigă un antrenor de fitness? – LIFE.ro

Dar Andrei a cochetat şi cu moda de la vârsta de 17 ani, când a fost remarcat în metrou şi invitat la o şedinţă foto. A acceptat, iar de acolo până la un pictorial în revista The Most Beautiful Men in the World nu a mai fost decât un pas, la propriu.

Andrei Deiu în pictorial, foto: lawofthefist.com

A urcat apoi pe scenă, ca model.

Andrei Deiu pe scenă, foto: lawofthefist.com
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO