Aplicații de localizare a telefonului mobil. Ce poți afla cu o astfel de aplicație? - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Astăzi sunt o mulțime de aplicații de localizare a telefonului mobil, disponibile pentru descărcare de pe site-urile lor oficiale, din rețelele de socializare sau serviciile file-sharing. Cei care caută astfel de servicii, sunt puși în fața unei provocări, neștiind care dintre aceste aplicații este cea mai bună. De aceea, platforma celltrackingapps.com propune o listă a celor mai bune aplicații de localizare a telefonului mobil, aplicații cu cele mai bune review-uri la nivel global care au cele mai eficiente opțiuni de localizare, pe care mulți dintre noi le considerăm valoroase.

Au fost numeroase recenzii ale clienților îngrijorați cu privire la acest program spyware însă aceste aplicații de urmărire sunt furnizate de cei mai buni dezvoltatori. O analiză critică a caracteristicilor software arată că acestea au instrumente uriașe de spionaj implementate și obțin ratinguri ridicate de către dezvoltatori și utilizatori. Acesta este motivul pentru care sunt considerate cele mai convenabile și accesibile.

Software-ul de urmărire mobilă îi ajută pe utilizatori să localizeze un telefon mobil, aceasta fiind funcția principală, adesea de mare ajutor pentru a recupera un dispozitiv furat ce nu are semnal.

mSpy

Conform aceleiași platforme, mSpy este considerată cea mai bună dintre aplicațiile de localizare a telefonului mobil, având caracteristici atractive și la îndemână. Este un spion perfect pentru telefonul mobil fără acces la telefonul țintă, ce a ajuns în preferințele utilizatorilor de-a lungul timpului. mSpy este compatibilă cu o largă varietate de dispozitive: Apple iPad, iPhone și alte gadget-uri. Această aplicație costă 16,66 de dolari pe lună și este una dintre cele mai potrivite variante pentru părinți, profesioniști și cei care vor să monitorizeze de la distanță dispozitivele țintă. Poți primi informații în mod anonim despre activitățile dispozitivului urmărit, este un program ușor de folosit ce oferă următoarele servicii:

mSpy
  • Monitorizarea mesajelor text
  • Monitorizarea apelurilor
  • Monitorizarea email-urilor
  • Urmărirea prin GPS și localizarea adresei prin satelit
  • Asistență clienți în mai multe limbi 24/7.

De asemenea, poți vizualiza numerele din agenda telefonului și programările din calendar. Dacă e să mă întrebați, e un adevărat sistem de spionaj ce se pretează perfect unei soții geloase, fără să vreau să dau idei cuiva.


Citește și: 10 super aplicații pentru telefonul tău

 


FlexiSpy

FlexiSpy este considerată una dintre aplicațiile excelente de localizare a telefonului mobil ce poate fi folosită pe orice fel de gadget electronic. Produsul este disponibil la prețul de 68 de dolari. FlexiSpy te va impresiona cu eficiența sa și va furniza o experiență plăcută atunci când vei dori să spionezi, să localizezi sau să urmărești o țintă. Caracteristicile sale au abilitatea de a face capturi de: sms-uri, fotografii, localizare GPS, Facebook, Instagram, Snapchat sau Skype.

Cu versiunea Extreme, vei putea înregistra și asculta apelurile telefonice, vei putea activa și utiliza camera și microfonul încorporate în telefonul țintă pentru a monitoriza împrejurimile. FlexiSpy îți oferă posibilitatea de a spiona orice computer, iPhone sau dispozitiv Android pentru oricare dintre nevoile de control parental sau de monitorizare a angajaților!

Portal FlexiSpy

Highster Mobile

Highster Mobile este trecută în capul listei de aplicații avansate pentru localizarea telefonului mobil. Este compatibilă cu iPShone sau iPad, dar și cu accesoriile Android (inclusiv Samsung). Costă 29.99 de dolari pe lună în versiunea sa primară și aproape 40 de dolari pe lună pentru versiunea premium. Această aplicație nu cunoaște limite pentru iPhone, iar procesul de instalare nu este deloc complicat.

După toate cele aflate mai sus, mă întreb la ce mai sunt buni detectivii particulari și câte secrete s-ar putea afla folosind aceste aplicații. Sunt, într-adevăr utile în caz de furt al telefonului, însă, parcă nu merită această investiție care vine la pachet și cu pierderea încrederii.

Există și astfel de aplicații gratuite, însă review-urile nu sunt tocmai cele mai bune, iar specialiștii nu le recomandă.

Highster Mobile
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO