Averea lui Cristian Popescu Piedone. Cu ce bani vrea să ajungă la primărie, după opt ani de sechestru? - LIFE.ro
Mergi la conținut

Averea lui Cristian Popescu Piedone. Cu ce bani vrea să ajungă la primărie, după opt ani de sechestru?

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 București, a avut averea sechestrată timp de opt ani de zile. În prezent, spune el, este un simplu chiriaș în casa copiilor săi.
Share this article

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 București, a avut averea sechestrată timp de opt ani de zile. În prezent, spune el, este un simplu chiriaș în casa copiilor săi.

Cristian Popescu Piedone și-a lăsat averea copiilor săi

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 București, a recunoscut că situația sa financiară s-a diminuat din cauza sechestrării averii sale timp de opt ani. A decis să transmită mai departe moștenirea către copiii săi.

Citește și: Viața lui Ionuț Lupescu, fotbalistul ce ar putea deveni primarul Bucureștiului

Familia sa deține o societate, administrată în prezent de soacra sa

Este pe numele soacrei sale pentru că, înainte ca fiul său să intre în politică, obișnuia să pună averea pe numele lor. Au două restaurante, dar după tragedia de la Colectiv au decis să le închirieze și nu să le opereze ei înșiși.

Au o societate cu mai multe mașini de epocă pe care le închiriază pentru evenimente

Casa în care s-a născut este situată strategic, pe Dealul Mitropoliei, construită în anul 1898. Casa a fost moștenită din generație în generație. Acum aparține copiilor săi.

„Familia mea deține o societate. Astăzi este administrată de soacra mea. Este pusă pe numele ei pentru că până să intre Vlad (nr. Popescu) în politică, de obicei averea era pusă pe numele lor. … Avem două restaurante, după tragedia din Colectiv luăm doar chirii. Avem societatea cu mai multe mașini de epocă pe care le închiriem pentru evenimente.

Casa aia de care se spune, acolo m-am născut. E adevărat e pusă într-o poziție strategică, pe dealul Mitropoliei. Casa a fost construită la 1898 când se trăgea cu arcul prin București. Casa este a familiei mele, este moștenită, este lăsată din tată în fiu, nepoților, iar astăzi aparține copiilor mei”, a zis acesta într-o emisiune TV.

Citește și: În memoria prietenului care a ieșit teafăr din clubul Colectiv, dar s-a întors de trei ori și, câteva ore mai târziu, și-a găsit sfârșitul, neștiut și negăsit de nimeni. Alin Pandaru și 463 de concerte într-un an

Piedone a sărăcit

Cristian Popescu Piedone a recunoscut că a devenit mai sărac într-o oarecare măsură, având averea sechestrată timp de opt ani. În prezent, este un simplu chiriaș în casa copiilor săi. Stă mai mult pe la soacra sa, care este bolnavă, în casa ei din Bragadiru, județul Ilfov. Există dosare care îl acuză că și-a schimbat domiciliul în încercarea de a-l face să își piardă mandatul.

Totuși, domiciliul său este în Principatele Unite și că va rămâne acolo

„Pot să vă spun că am devenit mai sărac puțin, că acum trebuie să-mi depun declarația de avere pentru primar general. Vreau să vă spun că am avut averea sechestrată timp de 8 ani de zile, aia care a fost cu 6-7 mașini de epocă. Dacă îmi place fierul și îmi place să-l fac eu nu să le cumpăr.

Iau mașini vechi și le ciocănesc eu. Și nevasta mea mă ceartă că amantele mele sunt mașinile stau mai mult cu ele decât cu ea. … Sunt un simplu chiriaș este impropriu spus la copiii mei în casă.

Citește și: Cine este Cătălin Cîrstoiu, medicul ce-și dorește primăria Bucureștiului?

Soacra fiind foarte bolnavă stau mai mult pe la ea, care are o casă, în Bragadiru. Fiind foarte bolnavă, nevastă-mea, adică fiica sa, trebuie să aibă grijă de ea, tratament, diabet. … Au fost anumite dosare care mi-au zis că Piedone și-a schimbat domiciliul și hai să-l facem să piardă mandatul. Nu, domiciliul meu este în Principatele Unite și acolo va dăinui”, a recunoscut acesta.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora