fbpx

Căutare

Share this article

Mai exact, azi organizăm primul nostru eveniment: Women’s Golf Day! În acelaşi timp, în 340 de locuri din 15 ţări, femeile joacă golf, celebrând astfel acest sport care devine din ce în ce mai apreciat, mai popular. life.ro este un site despre premium lifestyle, după cum v-aţi dat seama încă de la lansarea lui. De aceea, tot ce se poate defini ca „experienţă de viaţă”, îşi are locul aici: de la poveşti extraordinare, până la încercări şi „experimente” care pot face traiul mai frumos. Şi, ştiţi de ce contează să fie „frumos”? Pentru că, pe măsură ce experimentezi, ce încerci ceva nou, creierul se menţine tânăr, sufletul viu şi trupul sănătos. Cu alte cuvinte, înţelegi de ce şi cum se trăieşte.

Revenind la eveniment, astăzi invitatele noastre vor juca golf, vor degusta un vin prezentat de unvinpezi.ro şi Serve, vor afla de la un somelier de cafea care va reprezenta brandul Nespresso despre beneficiile şi gustul unei cafele speciale, vor face chiar şi un drive test cu maşinile puse la dispoziţie de Mercedes şi Ţiriac Auto, tot pentru o experienţă memorabilă.

Aşadar, azi life.ro joacă golf şi pentru asta mulţumim celor care ne sprijină şi care ni se alătură ca parteneri principali: Friedrich Wilhem Raiffeisen şi Elit.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO