fbpx

Căutare

Share this article

A treia ediţie Burgerfest are loc între 19 şi 21 mai, la Verde Stop (Barbu Văcărescu 162 – 164), în Bucureşti. Burgerul gourmet a urcat în preferinţele gurmanzilor şi nu mai înseamnă de mult doar un banal produs de fast food. Evenimentul dedicat în exclusivitate burgerilor propune reţete home-made, cu ingrediente de calitate şi reţete surprinzătoare.

Burgerfest 2017 va servi publicului peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregătiţi după reţete tradiţionale, alţii surpinzători şi inovativi: de la carnea de vita Black Angus, la burgeri cu carne de raţă, miel sau capră, pâna la combinaţii surpinzătoare cu brânzeturi, hummus, avocado sau fructe de mare.

Vor participa la festivalul burgerilor cel puţin 25 de restaurante din Bucureşti, Braşov, Cluj, Târgu Mureş, Timişoara, Râmnicu Vâlcea şi multe altele.

Festivalul propune participanţilor pe lângă oferta de burgeri, momente de relaxare la iarbă verde, 5 concerte şi 3 DJ sessions, precum şi multe activităţi extra, dedicate celor mari şi celor mici. Festivalul este unul dog-friendly.

Burgerfest va desemna pentru al treilea an consecutiv cel mai bun burger, în cadrul unei competiţii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalităţi relevante din domeniul culinar. O competiţie pentru acelaşi titlu se va desfăşura şi la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea ca gătesc bine şi cred că pot oferi un preparat gustos si inspirat.

Înscrierile pentru această categorie pot fi făcute prin e-mail la adresa [email protected] (emailul trebuie să conţină date personale, o fotografie a concurentului şi câteva motive pentru care burgerul lor ar merita să fie desemnat „cel mai bun”). În concurs se pot înscrie maxim 20 persoane, iar termenul maxim de înscriere este 3 mai.

Biletele pentru Burgerfest costă 17 lei pe zi sau 45 lei – abonamentele pentru cele trei zile de festival. Early Bird: până pe 12 mai abonamentele costă 39 lei. Pot fi cumpărate de pe iabilet.ro şi din reţeaua IaBilet.ro. Detalii pe burgerfest.ro

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO