fbpx

Căutare

Share this article

Avem styling de păr ombre, manichiură ombre şi, mai nou, buze ombre. Iar pentru cele mai nepricepute dintre noi, Collistar aduce în magazine rujul ombre. Collistar Duo Lipstick este un ruj în două culori, care te ajută să te păstrezi în tendinţe. A fost conceput pentru a sublinia conturul buzelor şi pentru a le colora în interior, creând un „efect de contrast”, volum şi definire.

Formula conţine un concentrat de ingrediente care asigură performanţe excepţionale: trigliceride gelificate care fac produsul în mod particular neted şi cremos, polimeri speciali strălucitori ce oferă strălucire şi luminozitate, extract de Litchi şi ulei de Argan ce oferă hidratare, hrănire şi elasticitate.

Forma pătrată a stickului este „tăiată” în aşa fel încât să te bucuri de cele două nuanţe contrastante. Ca urmare, rujul defineşte conturul şi  umple interiorul buzelor printr-un efect de volum, datorită texturii extrem de cremoase şi de netede. Aplicarea rujului este una intuitivă şi extrem de uşoară. Ilustraţia de pe cutie ajută obţinerea unei aplicări perfecte. Şi un beauty tip de la Collistar:  aplică mai întâi rujul pe buza superioară după care pe cea inferioară rotind baza produsului la 180° şi gata!

Produsul este disponibil în 10 variante de impact,  combinaţia de culori electrice este cea care face diferenţa! Preţul unui Collistar Duo Lipstick este de 119 lei.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO