fbpx

Căutare

Share this article

De Mos Nicolae, trupa Holograf s-a hotărât să pună în vânzare bilete reduse pentru concertul lor de Valentine’s Day, de la Sala Palatului. Au trecut mulţi ani de când Holograf nu au mai organizat niciun spectacol de Ziua Îndrăgostiţilor, dar pentru 2018 s-au hotărât să revină la vechile obiceiuri.

Biletele vor fi reduse doar pana pe 31 decembrie.

După încă un an plin de concerte şi de spectacole de succes, trupa Holograf îşi plănuieşte calendarul pentru 2018 anunţând „Best Ballads„, de Valentine’s Day, la Sala Palatului.

Astfel, pe 14 Februarie 2018, declaraţiile de dragoste vor curge timp de mai bine de două ore de muzică live, pe ritmurile celebrelor balade precum “Sa nu-mi iei dragostea”, “Esti aşa frumoasa”, “Ti-am dat un inel” sau “Dragostea mea”.

„Concertele de ziua îndrăgostiţilor au fost o tradiţie pentru noi. Am renunţat la această tradiţie pentru o perioadă, dar acum revenim la ea cu cea mai mare plăcere. Pentru că melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestei zile şi definesc perfect dragostea. Va fi o seară cu cele mai bune balade de dragoste Holograf.declară Dan Bittman.

Biletele VIP costa 168 lei iar preţul pentru restul biletelor variază între 54 si 118 lei. Preţurile sunt valabile până la finalul anului.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO