Căutare

Share this article

Nimic nu mi se pare mai fresh, mai frumos şi mai vesel ca o dimineaţă de vară! Lumina de la ora 6 este cea mai bună, iar răsăritul care anunţă o zi lungă şi călduroasă este perioada mea preferată din toate timprile, vârstele, picturile sau pozele… fie ele şi  kitch, de la mare.

Şi nimic nu mi se pare mai potrivit la ora aceea, decât o cafea. Mirosul de cafea răspândit în casă, pisica blănoasă care se întinde la picioarele mele şi cerşeşte atenţie, iată momentele perfecte!

De aceea, când Nespresso m-a invitat la Stejarii Country Club pentru a afla şi alte feluri de a-ţi trăi dimineaţa, prin yoga şi meditaţie, apoi printr-o Envivo Lungo cu lapte sau nu (cea mai nouă cafea lansată de brand, a 24-a din gama cafelelor pentru acasă) am acceptat imediat.

Am ajuns acolo când lumina devenise puternică şi ploaia de cu seară încă nu se evaporase. Era uşor rece, dar plăcut, ca frigul acela care anunţă canicula care sigur va veni peste zi şi care te va toropi cu siguranţă.

Le-am privit pe doamne făcând yoga (eu mărturisesc public o lene dulce care ţine demuuuult, de când m-am născut, de fapt) şi am ales doar partea de meditaţie, trăgând cu ochiul la sommelierul de cafea care pregătea aparatul pentru lansarea noului sortiment. În câteva cuvinte, Envivo Lungo este o cafea de intensitate 9 (nu are legătură cu tăria, ci cu puterea gustului) care completează o gamă de 24 de sortimente diferite ale cafelei pentru acasă produse de Nespresso.

Doamnele au terminat şedinţa de yoga, micul dejun a fost servit, iar Sonia Năstase, Country Manager Nespresso România a prezentat în câteva cuvinte noul produs astfel: „Am dorit ca odată cu apariţia Envivo Lungo pe piaţa românească, să lansăm o invitaţie către toţi iubitorii de cafea – aceea de a-şi oferi un răgaz în fiecare dimineaţă, în care să savureze o cafea excepţională şi să poată reflecta asupra a ceea ce îşi doresc să obţină de la ziua care li se aşterne în faţă”.

Mda, în faţă aveam o zi plină, lungă, dar luminoasă. Un interviu, câteva întâlniri, un film… Am decis că încă o cafea nu strică, în fond sunt doar 110 ml (Envivo e variantă lungo). Am plecat de acolo şi „meditate”, şi răsfăţată, şi informată, anticipând o viitoare experienţă a doua zi dimineaţă cu noua cafea şi… cu aceeaşi pisică.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO