fbpx

Căutare

Share this article

Sezonul 2 din Bridgerton, cel mai popular serial de pe Netflix, este programat să înceapă spre finalul acestui an.  Când va apărea pe ecrane și ce urmează să se întâmple?

Atenție, acest material conține mici spoilere și te sfătuim să dai scroll down dacă nu vrei să-ți stricăm surpriza.

Ei bine, se pare că Netflix a dat lovitura. A luat „The Duke and I„ primul roman din seria „Bridgerton” scris de Julia Quinn și l-a transformat în cel mai vizionat serial de televiziune al tuturor timpurilor (82 de milioane de oameni s-au uitat la el!).

Așa că întrebarea firească este: ce urmează? Când apare sezonul 2 din Bridgerton și ce aventuri ne mai așteaptă?

Julia Quinn a mai scris încă șapte romane din această serie, câte unul pentru fiecare copil Bridgerton, deși poveștile nu sunt spuse în ordine alfabetică, iar producătoarea de la Grey’s anatomy și Scandal are dreptul de a le adapta. În mod cronologic, următorul roman este „The Viscount who Loved Me”. Primul sezon din „Bridgerton” s-a apropiat destul de aproape de schița primei cărți, „The Duke and I”, deci la ce ne putem aștepta de la sezonul 2?

Despre ce va fi sezonul 2 din Bridgerton?

Un indiciu: privește-l cu atenție pe fratele mai mare din familia Bridgerton. Așa cum a fost puternic prefigurat în sezonul 1, cel de-al doilea sezon din „Bridgerton” se va concentra pe povestea de dragoste a vicontelui Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey. În postarea de pe Instagram care anunța al doilea sezon, omniprezenta Lady Whistledown a dezvăluit că „Lordul Anthony Bridgerton intenționează să domine sezonul social”. Da, a doua carte a seriei este „Vicontele care m-a iubit”. Toate se leagă!

Cine este de fapt Vicontele Bridgerton?

Conform rezumatului din carte: „Anthony Bridgerton nu a decis doar să se căsătorească – chiar și-a ales o soție! Singurul obstacol pentru intențiile sale este a sa soră mai mare, Kate Sheffield – cea mai băgăreață femeie care a pășit vreodată într-o sală de bal din Londra. Îndrăzneala ei intrigantă îl înnebunește pe Anthony, cu hotărârea ei de a opri logodna, dar când închide ochii noaptea, Kate -femeia îi bântuie visele din ce în ce mai erotice …

Contrar credinței populare, Kate este destul de sigură că acei crai reformați nu devin cei mai buni soți – iar Anthony Bridgerton este cel mai ticălos dintre toți. Kate este hotărâtă să-și protejeze sora – dar se teme că propria inimă este vulnerabilă. Și când buzele lui Anthony se ating de ale ei, se teme brusc că s-ar putea să nu reziste ea însăși în fața acestui crai reprobabil …”

Deci, hm, iată un ușor spoiler: Anthony ajunge cu Kate. Și Kate va fi interpretată de Simone Ashley, care joacă rolul Olivia în „Sex Education”, de pe Netflix.

Ce vor face Simon și Daphne în sezonul 2 din Bridgerton?

Așadar, iată că Sezonul 2 din „Bridgerton” s-ar putea abate de la subiectul cărții. În seria de romane, după ce fiecare cuplu are momentul său principal într-o anumită carte … ei cam dispar. La fel, Simon și Daphne ar putea să treacă într-un plan secund, pentru un loc la ceai sau un joc semi-violent de croquet sau un raid la miezul nopții în casa cuiva pentru a salva virtutea unui frate. (Cartea 5 este sălbatică, credeți-mă.) Dar atât. Este greu de înțeles că eroul „SNL” Regé-Jean Page și Phoebe Dynevor vor fi abandonați în acest mod. Iar Sezonul 1 nu a respectat întocmai romanul.

O știre de ultimă oră, semnată de Lady Whistledown anunță că Simon și-a luat la revedere de la serialul Bridgerton. Asta da veste tristă! însă așteptăm detalii.

Lady Whistledown apare în sezonul 2 din Bridgerton?

Adică trebuie să fie, nu? Sfârșitul sezonului 1 ne arată că Penelope Featherington este Lady Whistledown și rămâne sub anonimat până în cartea a 4-a. Deoarece intervalul de timp al dezvăluirii a fost mutat, pare inevitabil ca și alte povestiri din Cartea 4 să aibă loc și în sezonul 2? Asta înseamnă că Anthony și Kate vor împărți sezonul cu Penelope și cu interesul ei pentru Colin Bridgerton? Vom vedea.

Așadar, când apare sezonul 2 din Bridgerton?

Nu a fost oferită încă nicio dată, deși anunțul original de la Netflix spunea că Sezonul 2 va începe să se filmeze în primăvara anului 2021. Ceea ce sună optimist acum. Un sfat din sezonul 1: Tot ce trebuie să știi despre Bridgerton este să urmărești conturile Instagram ale actorilor, producătorilor executivi și echipei de filmare. Când începi să vezi scene de moșii rurale englezești, costume nebunești și peruci, știi că jocul este pornit. Asta înseamnă că vom avea o lansare de Crăciun pentru sezonul 2? Nu putem decât să sperăm că albinele se vor întoarce la stup, la timp. (Da, este un indiciu.)

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO