Care e povestea scandalului dintre Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall? Și de ce Sex and the City nu va mai fi la fel? - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Sex And The City revine săptămâna aceasta – dar, după cum toată lumea a observat, fără una dintre protagonistele sale cheie: Kim Cattrall, alias Samantha Jones. Când a fost anunțată știrea despre reboot-ul de 10 episoade, la începutul anului, mulți și-au împărtășit dezamăgirea pe rețelele de socializare că Samantha – autoproclamata „try-sexual”, adică va încerca orice măcar o dată – nu va mai apărea în serial. Fanii au postat un tweet pe care scrie: „Sex And The City without Samantha is just And The City”.

Deși nu a existat nicio declarație oficială cu privire la motivul pentru care Kim Cattrall nu se întoarce pentru And Just Like That, probabil că se poate ghici de ce nu participă: cearta ei foarte publică și dezordonată cu Sarah Jessica Parker (alias Carrie Bradshaw), care bubuie de ani de zile.

Citește și: Noul Sex and the City, unul dintre cele mai aşteptate seriale ale anului

Domnul Big – alias Chris Noth – a intervenit chiar și el în acest scandal și s-ar putea să nu vă șocheze faptul că a fost de partea partenerei sale de pe ecran, Carrie. „Mi-aș fi dorit doar să nu se fi întâmplat niciodată, pentru că a fost trist și inconfortabil”, a spus el pentru The Guardian săptămâna aceasta. Noth a adăugat: „Doar că nu-mi place să văd pe cineva vorbind despre Sarah Jessica pentru că ea este o țintă și oamenii pot fi urâcioși. Mă simt foarte protector față de ea și nu m-am bucurat de asta. Asta este tot ce voi spune despre acest scandal”.

Sarah Jessica Parker Kim Kattrall
Carrie and Mr. Big

Dar despre ce este scandalul dintre Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall?

Dar ce s-a întâmplat? De ce s-au inflamat actrițele atât de tare? Pentru cei care au uitat, este cu siguranță o poveste lungă.

După încheierea serialului, în 2004, existau de mult timp rapoarte care demonstrau că Kim, (astăzi în vârstă de 65 de ani), Sarah Jessica Parker, (56 de ani), Kristin Davis, (56 de ani) și Cynthia Nixon, (55 de ani), nu erau tocmai cele mai bune prietene. Într-un articol din 2017 din New York Post, intitulat „În interiorul culturii fetelor răutăcioase care a distrus SATC”, se observă că Sarah Jessica Parker și Cynthia s-au împrietenit rapid, deoarece se cunoșteau înainte de a juca în serial, ca tinere actrițe de Broadway, iar apoi au inclus-o și pe Kristin în grupul lor. Cu toate acestea, Cattrall s-a simțit și mai izolată când a plecat creatorul și producătorul serialului, Darren Star, care a fost înlocuit de prietenul lui Parker, Michael Patrick King.

Sarah Jessica Parker Kim Kattrall

La patru ani după terminarea seriei, într-un articol din Telegraph se menționa că Parker și Cattrall s-au certat pentru bani când Sarah a primit un titlu de producător executiv în al doilea sezon, care i-a crescut salariul la 300.000 de dolari. După ce a aflat acest lucru, Kim a încercat să negocieze pentru un salariu mai mare – dar acest lucru nu a mers bine, deoarece se pare că celelalte actrițe principale „nici măcar nu stăteau cu ea [Cattrall] la aceeași masă.” Același articol a făcut și o retrospectivă: în 2004, când Cattrall nu stătea cu celelalte actrițe la Emmy – și când a spus: „Suntem cele mai bune prietene? Nu. Suntem actrițe profesioniste. Avem propriile noastre vieți separate”.

Ouch! Relația lor nu s-a îmbunătățit cu nimic pe platoul de filmare al primului film Sex And The City – așa cum spunea un articol din 2009 din revista New York. Parker și Cattrall nu mai vorbeau deloc. Cu toate acestea, amândouă au spus mai târziu în interviuri separate că nu există sămânță de scandal, însă oamenii pur și simplu nu au vrut să creadă că s-au împăcat.

Sarah Jessica Parker Kim Kattrall

Scandalul dintre Sarah Jessica Parker și Kim Kattrall azi

Derulând pe repede înainte, s-a scris că Kim a fost motivul pentru care al treilea film Sex and the City nu s-a mai realizat. Potrivit Daily Mail, ea a vrut ca Warner Bros să producă alte filme pe care le avea în derulare sau că nu s-ar mai fi înscris la proiect. Kim a negat acest lucru, dar într-un episod din „Poveștile de viață ale lui Piers Morgan” din acel an, ea a confirmat că nu are niciun interes să se întoarcă vreodată în franciză. Ea i-a spus lui Piers: „Nu am fost niciodată prietene – am fost colege. Și, într-un fel, acesta este un mod foarte sănătos, deoarece aveți o linie clară între viața profesională și cea personală”. Apoi, Kim a spus că a crezut că Sarah Jessica Parker ar fi putut fi mai amabilă cu ea, adăugând: „Chiar cred că [SJP] ar fi putut fi mai drăguță”.

Sarah Jessica Parker Kim Kattrall

Un an mai târziu, disputa lor a rămas fățișă. În urma informațiilor că fratele lui Kim a murit, Sarah Jessica Parker i-a transmis condoleanțe fostei ei colege de distribuție într-un comentariu pe Instagram. Acest lucru nu i-a picat bine lui Kim, care a răspuns într-o postare separată: „Întinderea ta continuă este o amintire dureroasă a cât de crudă ai fost cu adevărat atunci și acum”, a scris ea. „Permite-mi să fac acest lucru FOARTE clar. (Dacă nu am făcut-o deja). Nu ești familia mea. Nu ești prietena mea.”

Sarah Jessica Parker Kim Kattrall

Se spune că Kim a fost, de asemenea, dezamăgită de felul în care Samantha a fost tratată în al doilea film și în cel de-al treilea film planificat – se spunea că intriga pe care o avea cu Brady, fiul de 14 ani al Mirandei, nu-i plăcea deloc – și a sugerat că personajul ar trebui fi modificat. Dar cine ar putea vreodată să ia locul Samanthei? Nimeni, asta e clar.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO