Music
Ce ascultăm de Revelion? Playlist făcut de Dragoș de la Paper Magik! și de Vladof DJ
Petrecerea de Revelion nu înseamnă doar ținute de gală, băuturi alese și mâncare delicioasă. Ai nevoie și de muzica potrivită. Așa că am vorbit cu doi artiști tineri, Vasilică Vladof (Vladof DJ) și Dragoș Stama (paper magik) despre playlistul pe care ar trebui să îl avem de Revelion.
Andreea Toma
|Reading time: 4 mins
Petrecerea de Revelion nu înseamnă doar ținute de gală, băuturi alese și mâncare delicioasă. Ai nevoie și de muzica potrivită. Așa că am vorbit cu doi artiști tineri, Vasilică Vladof (Vladof DJ) și Dragoș Stama (paper magik) despre playlistul pe care ar trebui să îl avem de Revelion.
Andreea Toma
|Reading time: 4 mins
Share this article

Petrecerea de Revelion nu înseamnă doar ținute de gală, băuturi alese și mâncare delicioasă. Ai nevoie și de muzica potrivită. Ce piese alegem pentru această petrecere specială. Ce punem la miezul nopții. Și cu ce ne începem noul an. Am vorbit cu doi artiști tineri, Vasilică Vladof (Vladof DJ) și Dragoș Stama (paper magik) despre playlistul pe care ar trebui să îl avem de Revelion. Pregătiți de petrecere?

Mergem până la Iași să îl cunoaștem pe Vasilică Vladof și să vedem ce recomandări ne face pentru playlistul de Revelion

Acum ceva timp ne-a scris pe pagina de Facebook un prieten că l-a descoperit pe Vladof DJ, un puști din Moldova entuziasmat de muzică și care are super comunitate de fani. Ne-a spus atunci că i-ar plăcea să îi afle povestea – să știe cine este DJ-ul de la est de România care pune muzică pentru toată lumea.

Așa că i-am scris lui Vladof. Și am aflat că are 20 de ani, este din Trifești, Iași. La 14 ani s-a apucat să facă muzică, fiind atras de muzica dance. De atunci a învățat mult, și-a păstrat mereu mintea deschisă și a început să aibă concerte. Ne-a spus că una dintre serile speciale din viața sa a fost în Anglia atunci când peste 2,400 de oameni se distrau pe muzica aleasă de el. Era o atmosferă incredibilă care l-a convins că asta este drumul pe care vrea să meargă. Munca nu îl sperie. Se așteaptă să facă multe sacrificii. Să întâlnească multe obstacole în drumul său pentru a-și atinge visul. Însă are încredere în el. Și mai ales, are încredere că ascultătorii muzicii sale vor decide cu inima. Nu face planuri mărețe, lasă totul să vină de la sine. Și se bucură pentru momentele pe care le trăiește acum.

 

Și dacă tot vorbim de viitor, l-am întrebat pe Vladof și de noul an. Mai precis de petrecerea de la cumpăna dintre ani.

Vladof, dacă ai pune muzică la petrecerea de Revelion, care ar fi cele 3 piese care nu trebuie să lipsească?

Hmmm … cred că Justin Bieber – „Mistletoe”, Mariah Carey – „Auld Lang Syne”, Taylor Swift – „New Year’s Day”.

Ce ar trebui să ascultăm la miezul nopții?

Ella Fitzgerald – „What Are You Doing New Year’s Eve”

Și cu ce piesă ar trebui să ne începem noul an?

Vladof : N-am ceva anume. Cred ca Post Malone – Better Now, îți dă flow-ul necesar.

Iar dacă vreți să ascultați ceva original semnat Vladof, melodia are peste 4 milioane de vizualizări pe Youtube “Mario Joy – California (Vladof Dj Remix)”:

Întorcându-ne în București, am schimbat stilul muzical și am vorbit cu Dragoș, de la paper magik

Pe băieții de la paper magik  i-am cunoscut prima dată anul trecut, atunci când ne-au cântat în cadrul evenimentului Life is Passion. Ne-am reîntâlnit cu ei la finalul acestui an, atunci când ne-au acceptat din nou invitația la unul dintre evenimentele LIFE.ro – de data aceasta la Gala Caritabilă a Romanian Golf Association. Și dată ne-am întâlnit la finalul acestui an, am zis să vorbim puțin și despre muzica pe  care să o ascultăm împreună la final de 2018 și început de 2019. Așa că l-am rugat pe Dragoș să ne spună piesele care nu ar trebui să lipsească niciodată de la o astfel de petrecere. Pe ce piese dansează el. Cu ce artist aș vrea să termine anul acesta. Și cu cine să îl înceapă pe următorul.

Așadar, Dragoș, ce playlist ai face pentru petrecerea de Revelion?

Eu sunt fan anii ‘90. Așa că orice playlist de Revelion trebuie să aibă un Snow (știi, “Infarmer”), un Haddaway, Aqua, MC Hammer și așa mai departe, pentru că vrei un vibe pozitiv, vrei să dansezi și să cânți și să uiți de tine un pic. Acum ca să fiu mai pragmatic, propun un playlist de 12 piese, așa, ca să sune a album:

 1. Snow – “Infarmer”
 2. Haddaway – “What is love”
 3. Corona – “The rhythm of the night”
 4. Michael Jackson – “Black or white”
 5. MC Hammer – “U can’t touch this”
 6. No Doubt – “Don’t speak”
 7. Backstreet Boys – “Everybody”
 8. Britney Spears – “Hit me baby one more time”
 9. Aqua – “Barbie girl”
 10. Nirvana – “Smells like teen spirit”
 11. Oasis – “Wonderwall”
 12. Queen – “We are the champions”
paper magik la Gala Caritabilă Romanian Golf Association

Îmi spui și trei piese care nu trebuie să lipsească de la o astfel de petrecere?

Simplu: Queen – “We are the champions”, orice piesă de la Michael Jackson și MC Hammer – “U can’t touch this”.

Ce piesă ar trebui să se audă la miezul nopții?

Evident: Queen – “We are the champions”

Și cu ce ar trebui să ne începem noul an?

Nina Simone – “Feeling good”, deși merge și varianta celor de la Muse

Iar dacă vreți să ascultați ceva original semnat paper magik, vă recomand “Victory is Mine”: 

Music
Share this article