fbpx

Căutare

Share this article

Cum pot să fiu mai productiv? De ce nu reușesc să termin niciodată treaba la timp? De ce rămân câteva ore bune peste program pentru a duce sarcinile la bun sfârșit? De multe ori răspunsul ține de modul în care ne abordăm ziua de lucru. De multe ori, suntem dezorganizați, drept urmare ineficienți. 

Ce poți face pentru a fi mai productiv? Învață să delegi și să spui nu. Prioritizează-ți lucrurile și, cel mai important, ai grijă de tine. Dacă ne ducem la job obosiți, lipsiți de energie, cu siguranță nu vom reuși să facem nimic cum trebuie. Ar fi bine să faci sport și să dormi 7-8 ore. Nu uita nici să te hidratezi și să faci pauze. 

Dar, la fel de important ca toate celelalte sfaturi, ai grijă să-ți alegi tehnologia de care ai nevoie, laptopul care să te susțină în fiecare zi, să-ți ușureze munca și să te ajute să fii mai eficient și mai productiv.

Acestea ar fi câteva sfaturi pe care le-ai putea urma pentru a fi mai productiv. Ce altceva ai mai putea face? Mai jos, îți aducem trei recomandări care te vor ajuta să fii mai productiv și mai eficient:

Vrei să fii mai productiv? Fă-ţi astăzi planul pentru mâine

Este o vorbă românească: omul harnic şi gospodar îşi face iarna car şi vara sanie, cam aşa este şi aici. Recomandarea noastră este ca la finalul programului să-ți faci o listă cu lucrurile pe care trebuie să le rezolvi ziua următoare: de la task-uri la întâlniri. Așa o să știi cu ce activităţi ar fi bine să-ți începi ziua de mâine sau dacă poţi să stai mai mult la sală ori la cafea sau trebuie să-ți începi program cât mai repede. În plus, dacă respecţi acest lucru nu o să uiţi niciodată întâlnirile și cui nu i s-a întâmplat asta … noroc cu aplicațiile care ne ajută să le ţinem minte, nu?.

Folosește aplicații care te ajută să fii mai productiv

Apropo de aplicații, dacă îți dorești cu adevărat să fii mai productiv, trebuie să treci la acțiune. Există o mulțime de aplicații care îți dau o mână de ajutor – îți țin evidența întâlnirilor, a programului de lucru, te pot ajuta să respecți deadline-uri, să ții evidența unor liste și așa mai departe. Trebuie doar să cauți ce îți trebuie. Iar pentru asta am făcut noi o listă cu câteva aplicații care te ajută să fii mai productiv.

Alege tehnologia de care ai nevoie: HUAWEI MateBook 14 

Nu în ultimul rând, folosește mereu tehnologia care să te ajute, device-urile care ți se potrivesc și care răspund nevoilor tale, atât cele profesionale, cât și cele personale. Iar HUAWEI MateBook 14 este laptopul de care ai nevoie atunci când vrei să fii productiv. Este alimentat de procesorul Intel® Core™ de 11 gen, la care se adaugă suportul Wi-fi 6, acceptă până la 16 GB de memorie RAM dual-channel și 512 GB NVMe PCIe SSD, astfel încât utilizatorii să poată gestiona sarcinile și să stocheze mai rapid datele. Cu alte cuvinte, este device-ul de care ai nevoie pentru a-ți ușura munca.

Iar pentru zilele în care programul de muncă este foarte încărcat și trebuie să fii foarte eficient pentru a duce la bun sfârșit toate task-urile, să știi că pe noul HUAWEI MateBook 14, poți folosi funcția Huawei Share, care permite schimbul de date între laptop și Smartphone-ul sau tableta Huawei. Vei putea deschide ferestre de aplicații mobile direct pe ecranul laptop-ului pentru multitasking și productivitate mai mare. În plus, HUAWEI MateBook 14 acceptă protocolul de rețea Wi-Fi 6 și viteze de transfer de până la 2,4 Gbps, permițând o experiență rapidă de navigare pe internet.

HUAWEI MateBook 14 
HUAWEI MateBook 14 

Cum spuneam, HUAWEI MateBook 14 oferă un procesor Intel® Core™ i5 de a 11-a generație pentru a asigura performanțe puternice într-o carcasă ușoară. Construite pe procesul avansat de 10 nm SuperFin, noile procesoare sunt asociate cu memoria DDR4 dual-channel de până la 16 GB și unitatea SSD PCIe de mare viteză de 512 GB pentru a susține performanțe rapide și stabile astfel încât utilizatorii să își exprime pe deplin creativitatea, indiferent că este vorba despre multitasking sau gestionează sarcini grele de calcul. Noul design termic cu ventilatoare HUAWEI Shark Fin oferă o răcire mai eficientă pentru a permite HUAWEI MateBook 14 să exploateze pe deplin procesorul Intel® Core™ din a 11-a generație și să ofere performanțe de top.

Ecranul tactil, cu mai multe puncte de mare precizie al HUAWEI MateBook 14, permite utilizatorilor să controleze notebook-ul așa cum ar face-o cu un smartphone. De asemenea, utilizatorul poate controla mai multe dispozitive simultan, cu ajutorul funcției Multi-Screen Collaboration. Realizarea capturilor de ecran este la fel de ușoară ca întotdeauna cu funcția de captură de ecran Finger Gesture, lansată de Huawei. Ecranul FullView acceptă, de asemenea, DC Dimming pentru a elimina lumina intermitentă și este certificat de TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră.

Vorbeam la începutul articolului despre importanța pauzelor, despre cât de mult te ajută momentele în care vrei să te deconectezi de la muncă. Iar pentru asta să știi că HUAWEI MateBook 14 are un sunet surround captivant pentru o imersiune maximă. Are un difuzor dual de 2 W pentru a crea efecte de sunet surround care acceptă ieșire virtuală 5.1, 7.1 multicanal. În plus, are o tastatură cu iluminare din spate, cu trei niveluri de iluminare, ușor de utilizat. Este perfect pentru toate pauzele de care ai nevoie, ideal atât pentru jocuri, cât și pentru filme sau muzică.

Și, ca ultimă curiozitate, laptopul HUAWEI MateBook 14 a fost testat într-un mediu extrem de 40°C și 90% RH pentru a vedea dacă încă funcționează după 960 de ore, valori mult mai ridicate decât cele testate în mod normal în industrie.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO