Căutare

Share this article

În cazul meu şi a multora ca mine, cafeaua de dimineaţă este esenţială pentru începutul unei zile bune. Poate este doar un efect placebo, însă eu sunt convinsă că o zi bună nu poate începe fără o cafea de foarte bună calitate. Şi care ar fi aceasta? Cafeaua Nespresso este foarte bună, însă cafeaua făcută cu noul espressor ultraperformant Nespresso Expert, este într-adevăr specială. Întotdeauna am fost de părere că aparatul de cafea este la fel de important ca şi cafeaua pentru obţinerea celor mai bune valenţe ale cafelei, aşa că mereu am fost atentă la funcţiile espresorului şi la calitatea gustului.

Nespresso a lansat Nespresso Expert, aparatul de cafea disponibil în două variante, Expert şi Expert&Milk, inspirat de universul barista: cu o interfaţă prietenoasă, extrem de uşor de utilizat, aparatul dispune de o duză pentru cafea cu design inedit şi butoane rotative, cu finisaje din aluminiu, pentru setarea temperaturii şi a volumului de cafea dorit în ceaşcă, introducând opţiunea de preparare a cafelei Americano.

Dar înainte de a ajunge la funcţiile aparatului, aş menţiona că design-ul său a fost premiat cu If design Gold Award 2017 şi este câştigătorul Red Dot Design Award 2017. Nespresso Expert este fabricat din material de cea mai bună calitate şi îmbină impecabil negru lucios cu negru mat în combinaţie cu detaliile din aluminiu mat.

Revenind la funcţiile espressorului, acestea se îmbină perfect cu design-ul atrăgător. Pentru a enumera doar câteva:

  • Puteţi alege cât de fierbinte să fie cafeaua pe care o veţi savura – aveţi 3 niveluri de temperaturi disponibile (warm, hot, extra hot)
  • Puteţi alege volumul de apă dorit pentru prepararea cafelei – fie folosind opţiunile predefinite, fie programându-le chiar dumneavoastră după bunul plac
  • Puteţi prepara ristretto, espresso, lungo şi americano, un mod de preparare a cafelei ce conţine 25 ml de cafea şi 125 ml de apă fierbinte
  • Deoarece aparatul este echipat cu duză separată pentru apă fierbinte puteţi prepara oricând alte băuturi calde
  • Aparatul se opreşte automat după un interval de 9 minute în care nu a fost folosit
  • Nu în ultimul rând aparatul este echipat cu o pompă de mare presiune, extracţia cafelei realizându-se cu o presiune de 19 bari.

Toate acestea sunt extrem de importante şi utile pentru confortul oferit în timpul preparării unei cafele. Când le-am citit prima dată, mă întrebam dacă nu ar putea aparatul să facă singur cafea. Răspunsul este: nu chiar singur, ci ajutat de o aplicaţie. Suntem în 2017 când aproape toate lucrurile pot fi interconectate cu ajutorul internetului şi atunci, de ce nu ar exista şi o aplicaţie pentru aparatul de cafea. Ei bine, Nespresso are una, iar Nespresso Expert poate fi utilizat cu ajutorul acesteia. Cu ajutorul aplicaţiei mobile poţi seta temperatura cafelei, volumul acesteia şi volumul apei. Îţi poţi personaliza ceaşca de cafea, poţi seta modul „stand by” şi poţi consulta oricând funcţiile espressorului.

În plus, vara aceasta te poţi bucura de ofertele Nespresso pentru că, la achiziţionarea unui aparat de cafea Expert din Nespresso Boutique sau din punctul de vânzare din Băneasa Shopping City, primeşti cadou o selecţie de 20 de cutii de cafea pentru zile excepţionale.

Pe scurt, Nespresso Expert este aparatul pe care mi-l doresc în viitorul foarte apropiat pentru a începe fiecare zi în cel mai plăcut mod cu putinţă: cu o cafea excepţională.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO