fbpx

Căutare

Share this article

Care sunt cei mai afectuoși câini? Sunt aceia care te iubesc necondiționat și te bucură indiferent dacă e sau nu soare afară și sunt în stare să-ți răspundă cu o porție bună de joacă la orice mângâiere.

Unii câini sunt înnebuniți după spațiul lor. Alții, după spațiul tău. Pentru iubitorii de câini care adoră să fie răsplătiți cu afecțiune din partea acestor necuvântătoare, ne-am interesat care sunt cei mai afectuoși patrupezi și am făcut o clasificare aleatorie a raselor iubărețe.

Labrador Retriever

Acești câini au fost născuți pentru a fi pe placul stăpânilor și sunt de-a dreptul adorabili. Labrador Retriever este una dintre cele mai populare rase de câini din lume și nu este de mirare că este în topul listei ca fiind una dintre cele mai afectuoase. Acești căței sunt capabili să creeze legături foarte profunde cu stăpânii lor.

Greyhound

Acești câini de mare viteză ce ridică praful în urma lor la cursele de alergare, au mult mai multe de arătat în afară de capacitățile lor sportive. Atât când sunt mici, cât și adulți, acești câini sunt foarte afectuoși, docili și prietenoși.

Cavalier King Charles Spaniel

Acești căței mici sunt definiția câinilor de stat în poală. Locul lor favorit din casă este acela unde te afli tu, iar atunci când nu ai chef de joacă, nu insistă, ci se lungesc lângă stăpânii lor.

Scopul lor în viață este să-și iubească stăpânii și să fie iubiți de către aceștia.

Golden Retriever

Acești căței sunt mari, pufoși, iubăreți și recunoscuți peste tot ca fiind foarte afectuoși, motiv pentru care au și fost aleși de atâtea ori să joace în filmele de la Hollywood.

American Pit Bull Terrier

Acești câini sunt cel mai greșit înțeleși dintre toți pentru că sunt văzuți ca niște animale foarte agresive. În realitate, când nu sunt forțați de oameni să facă lucruri ieșite din comun, ei sunt extrem de drăguți, afectuoși, iubăreți și mereu loiali.

Bobtail

Cine are nevoie de o pernă sau o pătură dacă are în casă un astfel de exemplar? Acești câini sunt înnebuniți după afecțiune. Cel mai mult le place să fie mângâiați și alintați la nesfârșit, iar ei te vor răsplăti cu afecțiunea și loialitatea lor pe viață.

Ogar Irlandez

Nu este neobișnuit ca acești giganți blănoși să fie confundați mai degrabă cu niște cai decât cu niște căței, însă nu lăsa dimensiunile lor să te păcălească. Ogarii irlandezi sunt câini de ținut în poală, chiar dacă ajung să depășească cu mult poala ta. Dar să nu le spui asta pentru că în mintea lor au dimensiunea perfectă.

Collie

Cine nu a văzut filmul Lesie? Încă de pe atunci trebuia să te gândești că nu ai cum să găsești un câine mai afectuos, mai loial și mai iubitor. Collie este un câine capabil de orice sacrificiu pentru stăpânul său, iar asta nu e din film.

Bulldog

Un Bulldog e calm, are un temperament ușor de gestionat și foarte afectuos cu oamenii, mai ales cu copiii. E câinele ideal de familie.

Dog German

Despre acești câini se spune că sunt înnebuniți să se joace și iubesc copiii.  Chiar dacă au acest fizic atletic și impunător, sunt extrem de protectori cu cei pe care îi iubesc, lucru ce-i face niște câini de familie minunați.

Setter-ul irlandez

Acest câine e plin de viață, de entuziasm, de energie și foarte atletic. În plus, este un câine extrem de frumos și afectuos. La ce te gândești când vezi unul pe stradă? Îți vine să-l smotocești imediat.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO