fbpx

Căutare

Share this article

Ultimul si cel de-al treilea ciclu de Mercur retrograd pe 2021 incepe in 27 septembrie 2021 si va tine pana in 18 octombrie 2021. In astrologie, planeta Mercur stapaneste tot ce tine de mental si logica, motiv pentru crae planurile, programarile, achizitiile, conversatiile devin adesea dezordonate in perioadele de retrogradare.
De data aceasta, Mercur retrogradeaza in semnul diplomatic si orientat spre parteneriate – Balanta. Confuziile si erorile de comunicare se pot dezlantui, asa ca este cazul sa fii foarte precaut si foarte politicos, tocmai pentru a evita dramatismul in relatiile interumane.

Ia-o mai incet!

In general, cand o planeta retrogradeaza, mesajul este sa incetinesti ritmul, astfel incat sa poti revedea si reevalua lucrurile. Totusi, in perioada acestui Mercur retrograd s-ar putea simti o usoare nerabdare si neliniste, situatie cauzata de alinierea cu Marte cel impulsiv, dar si de trigonul cu expansivul Jupiter.

Aceste conexiuni vor energiza mintea retrograda si vor aduce putin optimism cu privire la eforturile tale, insa, totodata, vor da si o doza de incapatanare. Inainte de a actiona, mai zaboveste putin in analiza ideilor tale. Cauta alte perspectrive care te vor ajuta sa cantaresti ce este mai bine pentru tine. Care sunt avantajele si dezavantajele. N-ar fi rau sa amani orice decizie pana cand Mercur va incheia si acest ultim retrograd din 2021.

Citeste si: Te trezesti in fiecare dimineata intre 3 si 5? Afla ce inseamna!

Atentie la cariera!

Mercur retrograd pune un reflector puternic asupra zonei cariera. Este ceva obisnuit ca lucrurile sa se opeaca in loc sau sa apara problem in aceasta prioada. Asa ca este mai bine sa nu incerci nimic nou sau sa te chinui sa gasesti idei noi. Mai bine asteapta sa treaca perioada de retrogradare, iar pana atunci revizuieste ce ai facut deja, rafineaza si lustruieste ce ai pregatit deja. Verifica atent email-urile, contractele, astfel incat sa nu se strecoare erori si sa fii nevoit sa iei munca de la capat si, mai ales, sa nu apara problem de natura juridica.

Mercur retrograd iti aduce o oportunitate sa revizitezi si indrepti aspecte intr-un anumit domeniu din viata ta. In care?

Mercur retrograd septembrie 2021. BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In acest retrograd, unele din planurile tale de calatorie pot fi date peste cap, pentru ca Mercur va ocupa casa a 9 a de calatorii si aventuri pentru tine. Cel mai bun lucru de facut este sa pui in amanare planurile foarte mari pe care le ai, precum si calatoriile legendare si mai bine focuseaza-te pe intelepciunea din interiorul tau care este in continua crestere daca o hranesti. Cea mai semnificativa experienta sociala pe care o ai sub acest Mercur retrograd este INTROSPECTIA.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO