fbpx

Căutare

Share this article

Multi oameni au probleme cu somnul, fie ca este vorba de dificultati de a adormi, de a nu dormi suficient sau de a ramane adormiti. Cu cat suferi mai mult de unul sau mai multe dintre aceste lucruri, cu atat incepe sa scada sansa unui un nou „normal” pentru tine si sa uiti cum arata de fapt un tipar de somn sanatos.

Te trezesti in fiecare dimineata intre 3 si 5 fara un ceas desteptator, ar putea fi un semn la care trebuie sa fii atent.

Esti o fiinta umana cu diferite energii care curg prin corpul tau, de care s-ar putea sa nu fii constient.

Potrivit vechii medicini chinezesti –  Ceasul corpului, energia trece printr-un meridian diferit al corpului tau in diferite momente ale zilei. Aceste meridiane sunt ca niste canale care trimit energie catre diferite organe pentru a promova sanatatea si vitalitatea.

Cu toate acestea, atunci cand exista un blocaj in aceste canale, energia nu poate trece prin ele, provocand stagnare sau a acumularii de energie. Acest lucru iti poate perturba somnul si te poate trezi.

Ni s-a intamplat tuturor, intram intr-un model de trezire si somn care ne face sa deschidem ochii in miezul noptii. Camera este intunecata, dar, cu siguranta, ceasul arata aceeasi ora ca in noaptea precedenta …

Si cu o seara inainte… si cu o seara inainte. De ce la 3:00?

Probleme de somn intre orele 21:00 și 23:00

Acesta este momentul in care majoritatii oamenilor le place sa se culce. Daca ai dificultati in a dormi in acest interval, este de obicei un semn al excesului de stres si al ingrijorarilor din ziua respectiva. Mantrele pozitive, meditatia sau exercitiile succesive de tensiune musculara si relaxare sunt recomandate pentru a te ajuta sa te destresezi.

Citeste si: 22:22. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Trezirea intre orele 23:00 si 01:00

Conform medicinei antice chineze, acest interval de timp, este timpul in care meridianul energetic al vezicii biliare este activ. Trezirea in acest moment este de obicei asociata cu dezamagirea emotionala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO