fbpx

Căutare

Share this article

Nu știu alții cum sunt, dar eu deja mă gândesc la lista cu cele mai bune comedii romantice de vizionat de Crăciun. Știu că mai e mai bine de o lună până atunci, însă cine se pregătește din timp, va avea niște sărbători minunate.

Probabil că mulți vor face glume pe seama asta: „Sărbători minunate stând acasă și uitându-te la comedii romantice de Crăciun? Patetic”. Ei bine, fiecare cu ce-și dorește. Eu de asta simt că aș avea nevoie.

Citește și: 10 filme la care să ne uităm de Crăciun

Așa că, dacă mai sunt și alții ca mine, iată o listă cu cele mai bune comedii romantice de vizionat de Crăciun:

The Santa Clause 2 (2002)

Lansat în 2002, Moș Crăciun 2 a fost continuarea mult așteptată a filmului de Crăciun din 1994, cu Tim Allen. De data aceasta, Scott Calvin își găsește în pericol statutul de Moș Crăciun, deoarece este singur. Pe lângă faptul că trebuie să găsească o doamnă Crăciun până în Ajunul Crăciunului, Scott trebuie să părăsească și Polul Nord pentru a se ocupa de fiul său, Charlie, care trece prin faza sa de adolescență rebelă.

În timp ce Moș Crăciun 2 ar putea părea un alt film de Crăciun pentru familie, este de fapt o comedie romantică deghizată. La începutul filmului, Scott și Carol sunt dușmani de moarte, dar încetul cu încetul, Scott reușește să o cucerească, cu câte un gest măreț.

Cele mai bune comedii romantice de Crăciun: Love Actually (2003)

Sincer, eu nu mă satur niciodată de filmul acesta.

Love Actually urmărește nouă povești diferite, în timp ce acțiunea lucrează prin diversele lor vieți amoroase. De la staruri rock și prim-miniștri până la văduve și cei mai buni prieteni care s-au îndrăgostit de soția celui mai bun prieten al lor, Love Actually are puțin din toate, ca să nu mai vorbim de unul dintre cele mai remarcabile și mai banale gesturi romantice ale oricărui film.

Love Actually ar putea avea ceva mai multă dramă decât sunt obișnuiți fanii comediei romantice, dar cu siguranță există o mulțime de râsete în acest clasic de Crăciun.

Elf (2003)

Probabil unul dintre cele mai emblematice personaje ale lui Will Ferrell, îl urmărește pe Buddy the Elf în timp ce părăsește Polul Nord îndreptându-se spre New York City, în speranța de a relua legătura cu tatăl său natural (care nu știe că există). Pe parcurs, Buddy învață câteva lucruri despre „lumea reală”, în timp ce răspândește bucuria Crăciunului oriunde merge.

Elf poate să nu fie întotdeauna considerat o comedie romantică, dar chiar este. La urma urmei, are o primă întâlnire incomodă, un montaj drăguț al unei prime întâlniri, un duet romantic și chiar un gest romantic grandios când Jovi trece peste teama de a cânta în public pentru a răspândi bucuria de Crăciun.

Cele mai bune comedii romantice de Crăciun: The Holiday (2006)

Un alt film de care nu te saturi niciodată.

The Holiday se concentrează pe două femei din două lumi diferite care decid să-și schimbe locuințele între ele pentru sărbători. Iris (Kate Winslet) este un cronicar britanic, îndrăgostită de un bărbat care este logodit cu altcineva (dar care o tot duce cu zăhărelul). Între timp, în California, Amanda (Cameron Diaz) se desparte de iubitul ei după ce el recunoaște că a înșelat-o.

Pare greu de crezut că fanii comediei romantice ar trece cu vederea The Holiday în luna decembrie, având în vedere că filmul este literalmente intitulat „The Holiday”, dar se mai întâmplă.

The Perfect Holiday (2007)

Lansat în 2007, The Perfect Holiday o are pe Gabrielle Union în rolul lui Nancy, o mamă singură a trei copii care nu a avut o întâlnire romantică de câțiva ani. Hotărâtă să-și facă mama fericită, fiica cea mică a lui Nancy îi cere o favoare moșului de la magazinul universal, alias Benjamin (Morris Chestnut). Ceea ce începe cu un compliment inocent se transformă într-o dragoste epică pentru Nancy și Benjamin.

Fanii comediei romantice vor adora Vacanța perfectă, deoarece totul este despre romantism.

Cele mai bune comedii romantice de Crăciun: The Christmas Prince (2017)

Netflix s-a alăturat nebuniei filmelor de Crăciun din ultimii ani și a lansat câteva producții uimitoare de care fanii comediei romantice se vor îndrăgosti. Unul dintre cele mai populare filme de Crăciun de pe Netflix este Prințul de Crăciun.

Lansat în 2017, filmul o urmărește pe Amber (Rose McIver), o tânără jurnalistă care primește misiunea vieții când i se cere să facă un material despre prințul Richard (Ben Lamb), viitorul rege al Aldoviei. Cu toate acestea, Amber ajunge să învețe că Prințul Richard nu este playboy-ul pe care mass-media îl crede, iar ea își ia misiunea să scrie un articol despre bărbatul adevărat.

The Christmas Contract (2011)

Lifetime, rețeaua de televiziune americană, este cunoscută pentru dramele sale romantice de Crăciun, dar asta nu înseamnă că nu se antrenează din când în când și în comedii romantice.

Contractul de Crăciun reunește câteva fețe cunoscute din emblematicul spectacol pentru adolescenți One Tree Hill pentru a-și spune povestea epică de Crăciun. Jolie (Hilarie Burton) s-ar putea gândi la un milion și unul de locuri în care ar prefera să fie, decât orașul natal pentru vacanța ce urmează unei despărțiri, însă fix acolo ajunge. Pentru a înrăutăți lucrurile, ea reia legătura cu fostul ei iubit din liceu, Jack (Robert Buckley).

Cele mai bune comedii romantice de Crăciun: Last Christmas (2019)

Lansat chiar acum doi ani, Last Christmas se inspiră din melodia emblematică de Crăciun pentru a spune o poveste plină de căldură a sărbătorilor. Filmul o urmărește pe Kate (Emilia Clarke), o tânără a cărei viață pare să devină din ce în ce mai proastă. Singurul lucru care pare să fie bine pentru ea este prietenia ei puțin probabilă cu Tom (Henry Golding), un bărbat pe care l-a cunoscut întâmplător, în timp ce lucra.

Fanii comediei romantice vor aprecia relația dulce a lui Kate și Tom, care începe cu ei întâlnindu-se aleatoriu pe străzi și evoluează până cei ei ajung să-și petreacă noaptea unul cu celălalt și, desigur, este presărată cu câte un gest romantic grandios din când în când. Fanii vor fi atât de consumați de romantism, încât nu vor vedea întorsătura intrigii.

A Christmas Movie Christmas (2019)

Având în vedere A Christmas Movie Christmas difuzat pe UPtv, există o posibilitate uriașă ca fanii comediei romantice și fanii filmelor în general, să nu fi auzit niciodată despre asta. Dar acesta este cu siguranță un film pe care fanii comediei romantice ar trebui să-l vadă.

Acest film urmărește povestea a două surori care au păreri diferite despre nebunia filmelor de Crăciun. Toate bune și frumoase până când aceste două surori se trezesc în propriul lor film de Crăciun într-o dimineață. După cum era de așteptat, filmul este extrem de conștient de toate trofeele filmelor de Crăciun și chiar își bate joc de ele, ducând la niște momente grozave de comedie.

Cele mai bune comedii romantice de Crăciun: Hapiest Season (2020)

Hapiest Season a fost lansat abia anul trecut, dar cu siguranță a avut un impact asupra fanilor filmelor de Crăciun și, în curând, va avea un impact enorm asupra fanilor comediei romantice. Kristen Stewart o interpretează pe Abby, o tânără care crede că și-a găsit perechea și este gata să o ceară în căsătorie. Singura problemă este că Harper nu a recunoscut în fața familiei sale că este gay, ceea ce este rău, având în vedere că Abby plănuia ca cererea în căsătorie să fie un cadou de Crăciun pentru familie.

Deși există destul de multe momente dramatice în Happiest Season, există și un pic de comedie romantică de care fanii se vor bucura. De la un dialog plin de duh la un personaj excentric, Happiest Season merită văzut.

Citește și: 7 filme de Crăciun – de urmărit în familie

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO