fbpx

Căutare

Share this article

Corfu este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei, renumită pentru plajele sale cu priveliști spectaculoase, nisip fin și ape turcoaz. Iată care sunt cele mai bune plaje din Corfu:

Cele mai bune plaje din Corfu: Paleokastritsa

Una dintre cele mai faimoase plaje din Corfu, Paleokastritsa, este vizitată anual de milioane de turiști. Lcalizată în nord-estul insulei, Paleokastritsa este renumită pentru apa sa rece și cristalină, de un turcoaz fascinant. Cu siguranță, este o plajă pe care nu trebuie să o ratezi în vacanța ta în Corfu.

Cele mai bune plaje din Corfu: Sidari

Plaja Sidari este localizată pe coasta de nord a insulei, se întinde pe o arie vastă și este extrem de ofertantă, mai ales pentru pasionații sporturilor nautice. Odată ajuns aici, nu trebuie să ratezi vizita la Canal D’ Amour.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#corfu #greece #sidari #canaldamour

O postare distribuită de KRKonTour (@krkontour) pe

Cele mai bune plaje din Corfu: Ipsos

Plaja Iposos este una dintre cele mai populare din Corfu, fiind preferată de turiști pentru că aici găsesc cam tot ce au nevoie pentru o vacanță relaxantă. Este o zonă plină de hoteluri, restaurante, beach baruri, iar pasionații de sporturi nautice sunt încântați de ce oferă locul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#ipsosbeach #ipsosbeachcorfu #sea #vacay #travel #corfu #corfugreece #summervibes #summer #august #2018

O postare distribuită de Victoria Zhuravljova (@vikuljka) pe

Cele mai bune plaje din Corfu: Agios Gordios

Dacă ești iubitor de natură, atunci plaja Agios Gordios este perfectă pentru tine! Este o plajă largă, localizată în sud-vestul insulei, înconjurată de o mulțime de copaci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#portotimoni #agiosgordios #paleokastritsa #ioniansea

O postare distribuită de md (@martelizea) pe

Cele mai bune plaje din Corfu: Glyfada

Dacă ești genul petrecăret, Glyfada este plaja pe care nu trebuie să o ratezi. Petrecerea pe plaja ține de dimineață până ce apune soarele.

Cele mai bune plaje din Corfu: Kontogialos

Plaja Kontogialos este localizată lanfa Glyfada și este considerată una dintre cele mai impresionante din Corfu. Apusurile de soare văzute aici sunt de o frumusețe răpitoare. De asemenea, e o plajă preferată de familiile cu copii, pentru intrarea lină în apă.

Cele mai bune plaje din Corfu: Arillas

Arillas este o plajă situată în partea nordică a insulei, preferată de cei care își doresc să se relaxeze și să vadă un apus superb în mare. E o alegere bună și pentru fanii sporturilor nautice.

Cele mai bune plaje din Corfu: Agios Georgios

Agios Georgios este încă una din plajele faimoase din Corfu, cunoscută pentru nisipul fin și apele turcoaz. Situată în sud-vestul insulei, plaja e preferată de familiști.

Cele mai bune plaje din Corfu: Barbati

La numai 20 de km de capitala Corfu, se află superba plaja Brabati, în nord-estul insulei. Este o plajă mare, cu multe restaurante, beach baruri și hoteluri. Există o mulțime de plaje micuțe în zonă, pe care le poți explora.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Όλα μοιάζουν καλοκαίρι …☀️🌊 – – – – – #verdeblu #barbatibeach #summer2k19

O postare distribuită de Spiros Kefalas (@spi_kef) pe

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO