Căutare

Share this article

Grecia este renumită pentru plajele sale, poate cele mai frumoase din Europa. Deși faimoase sunt cele de pe insule, cele mai frumoase plaje din Grecia continentală pot rivaliza de la egal la egal cu acestea.

Cele mai frumoase plaje din Grecia continentală: Sarakiniko, lângă Parga

Plaja Sarakiniko este la 12 km de Parga, lângă satul Agia și este genul de plajă pitorească. Este extrem de liniștită, cu mulți măslini, fiind acoperită atât de pietre, cât și de nisip. În zonă se găsesc și câteva taverne unde vă puteți delecta cu specialități tradiționale grecești. Apa este turcoaz, perfectă pentru bălăcit.

Cele mai frumoase plaje din Grecia continentală: Valtos Beach, Parga

Valtos Beach este una dintre cele trei plaje din Pargă, alături de Lichnos și Krioneri –  toate foarte frumoase.  Însă Valtos este genul de plajă paradisiacă, ce îți rămâne în minte multă vreme după ce vacanță s-a terminat.  Este amenajată într-o zonă plină de viață din Pargă, cu magazine, baruri și restaurante și are absolut … de toate! Poți să te dai cu jetsky-ul, cu parapanta, cu canoe, poți face snorkeling, windsurf, pescuit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#pargasummer #parga#holidays #morning#accommodation#summer#valtosbeach #pargalux#vacation

O postare distribuită de pargalux.gr (@paraskevis_luxury_studios) pe

Cele mai frumoase plaje din Grecia continentala: Voidokilia, Peloponez

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, Voidokilia, din zona Peloponez, are și o istorie specială: se spune că la ea s-a referit Homer în scrierile sale. Nisip fin, apă cristalină, apusuri de poveste – toate acestea vă așteaptă la Voidokilia.

Cele mai frumoase plaje din Grecia continentală: Papa Nero, Pelion

Plaja Papa Nero este o oază de relaxare, aflată în apropierea orașului Agios Ioannis din Grecia continentală. Este frecventată mai mult de localnici. O parte e amenajată cu șezlonguri și umbreluțe, iar alta este lăsată “sălbatică”, pentru cei care o preferă așa.

Cele mai frumoase plaje din Grecia continentală: Assa Maris, Sithonia

Undeva între Sithonia și Athos se află una dintre cele mai impresionante plaje din Grecia continentală: Assa Maris, aflată în cadrul unui resort all inclusive. Nisip fin și auriu întins pe o plajă lungă și curată te așteaptă în acest loc superb.

Cele mai frumoase plaje din Grecia continentală: Portokali Beach, Sithonia

Portokali Beach este o plajă care îi mulțumește până și pe cei mai pretențioși turiști. Este o plajă cu un look mai sălbatic, în care te poți cățăra pe pietre, dar te poți bronza pe cel mai fin nisip al Greciei. De pe plaja Portokali puteți admira muntele Athos.

Cele mai frumoase plaje din Grecia continentală: Karidi Beach, Sithonia

Karidi este o plajă cu care zona Sithonia se mândrește. Are o intrare perfectă în apă, fiind preferată de familiile cu copii mici. Apa turcoaz și nispul auriu sunt și aici prezente.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO