Căutare

Share this article

Ce faci atunci când trebuie să facă cadou unei persoane care pare să aibă tot ce-şi doreşte în viaţă? Intri în panică. Asta prima dată, apoi, începi să scormoneşti printre idei, doar doar vei găsi cadoul perfect. Pentru astfel de situaţii, există o listă cu cele mai luxoase cadouri din lume, o selecţie de idei ce se potrivesc persoanelor care au de toate.

Saint Laurent

Cizmele Saint Laurent placate cu cristale ar putea fi pe lista oricărui pasionat de modă pentru acest Crăciun.La preţul de 6855 de lire perechea, reprezintă alegerea perfectă pentru petrecerea de sfârşit de an. Sunt de vânzare în magazinul Net-A-Porter.

Chanel

Când vrei să cumperi piese rare şi unice, vizitează magazinul online de lux, Xupes, care transformă toate noţiunile preconcepute de mâna a doua în ceva de top. În lumina reflectoarelor vine acest coş Chanel, un update luxos al oricărei vizite la supermarket. Acest coş de argint costă numai 7999 de lire.

Jaeger-LeCoultre

Un dar de comori pentru totdeauna, ceasul Jaeger-LeCoultre’s Night & Day este ceva ce va fi transmis din generaţie în generaţie, lucru ce-l transformă într-o investiţie înţeleaptă. Cine ar rezista acestor finisări incredibil de frumoase făcute în aur roz? Cine nu are probabil 14 mii de lire sterline pentru un cadou de Crăciun.

Shapero

Acesta este cel mai decadent cadou pentru oricine care în iubeşte pe Winnie the Pooh. Setul primei ediţii este semnat atât de autor cât şi de ilustrator. Multe pagini din carte se consideră că nu au fost deschise ceea ce sugerează că nu au fost încă citite. La Shapero, setul costă 30 de mii de lire.

Just One Eye

În magazinul Just One Eye, un set de cărţi de joc poleite cu aur şi argint, împachetate într-o casetă de piele, reprezintă ultimul pas în rafinamentul unui gentelman. Acest set costă doar 4235 de lire sterline.

Dior

Un cadou şapte în unu, această casetă ce poartă semnătura Dior, găzduieşte ediţia limitată a mărcii de produse reîncărcabile Precios Rock şi conţine rujul de buze în culoare iconică de roşu 999 Matte, plus alte cinci rezerve.În magazinul John Lewis acest cadou costă 120 de lire sterline.

Hermès

Acesta nu este doar un stilou. Este un stilou Hermes cu o peniţă de aur alb de 18 carate. Se poate cumpăra de le Harmes cu suma de 1015 lire sterline.

La Mer

Acesta este cel mai luxos cadou ce se potriveşte uneia dintre cele mai luxoase băi. Crema de faţă La Mer (500 ml) poate fi cumpărată de la Harvey Nichols pentru suma de 1500 de lire.

Linley

Cadoul suprem pentru fanii Downton Abbey reprezintă cu siguranţă această cutie de bijuterii: o replică a castelului Highcere unde a fost filmat serialul. Făcută din lemn de arţar, căptuşită cu piele neagră şi se găseşte la Linley una dintre cele cinci ediţii, la suma de 65 de mii de lire sterline.

Atkinsons

Există doar 1000 de sticle cu acest parfum scoase la vânzare, lucru care te poate asigura că nimeni nu va mai mirosi ca tine de aceste sărbători. Inspirat de o casetă de bijuterii georgiană, sticla este decotrată manual cu frunze de metal, iar capacul este placat cu aurr de 14 carate.

Atkinsons Falling in Leaves costă 300 de lire sterline, exclusiv la Harrods

Globe-Trotter

Dacă vrei să faci cadou de Crăciun unei persoane obişnuită cu călătoriile, ai putea alege o geantă care să i se potrivească. La Harvey Nichols, o valiză Globe-Trotter costă 2060 de lire.

Tiffany & Co

O bijuterie clasică, această piesă poate fi moştenirea unei familii tinere. Colierul Aria combină perlele de cultură cu briliante, diamante şi platină. La Tiffany & Co această bijuterie costă 27200 de lire sterline.

Leica

Orice fotograf va fi extrem de încântat de această versiune modernă şi de departe cea mai încântătoare a clasicului aparat de fotografia Leica. Camera Leica M costă 5550 de lire la Leica Store Mayfair.

Apple

Drona Apple’s Mavic Pro îi dă posibilitatea utilizatorului să surprindă imagini video şi foto dintre cele mai frumoase. În plus, sunt puţini cei care ar rezista să-şi piloteze La magazinul Apple, drona Dji Mavic Pro costă 999 de lire sterline.

Fly Victor

Ce poate fi mai luxos decât un voucher ce-ţi dă posibilitatea de a-ţi închiria propriul avion. Cu adevărat un cadou unic în viaţă

Fly Victor vinde acest voucher cu 5000 de lire .

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO