Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedetelor - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Cred că puţini oameni sunt cu adevărat mulţumiţi de felul în care arată. Unii ar vrea să fie mai înalţi, alţii şi-ar dori un nas mai mic, unele doamne visează la sâni mai mari sau siluete mai subţiri. Cei mai mulţi însă învăţăm să ne acceptăm aşa cum suntem sau poate să reparăm cu ajutorul unor intervenţii chirurgicale. Sunt însă oameni care pierd şirul intervenţiilor sub presiunea de a fi mereu tineri şi frumoşi şi ajung să nu mai semene deloc cu cine erau odată. Am căutat să văd care sunt cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedetelor şi am descoperit că sunt destui oameni care nu mai seamănă cu ceea ce erau înainte de a pica în plasa tinereţii pentru întreaga viaţă.

Donatella Versace

Celebrul designer a reuşit în ultimii 25 de ani să se transforme în mod radical şi, din păcate, nu în bine. Dependenţa de Botox, liftinguri faciale, intervenţii de mărire a buzelor şi bronzul artificial i-au afectat în mod serios aspectul fizic şi nu mai aduce deloc cu chipul de odinioară al italiencei. Donatella nu a vorbit niciodată de intervenţiile estetice la care se supune, dar evidenţa nu mai are nevoie de confirmări.

Donatella Versace, foto: pinterest.com
Citeşte şi: Fondatorul Versace, designerul vedetelor și capetelor încoronate ucis de un criminal în serie – LIFE.ro

Melannie Griffith

Actriţa a fost, fără doar şi poate, o frumuseţe, însă dorinţa de a-şi prelungi tinereţea i-a afectat în mod serios trăsăturile de odinioară. A recunoscut că a făcut multe greşeli în materie de intervenţii estetice, de la numărul lor la medicii care le-au efectuat, iar în ultimii ani a redus considerabil numărul lor şi pune mult accent pe sport şi forma sa fizică. Fosta soţie a lui Antonio Banderas a mărturisit într-un interviu că nu şi-a dat seama cât de mult i s-a modificat faţa până când nu a auzit comentarii la adresa ei. Atunci a decis să încerce să repare ce se mai putea repara.

Melanie Griffith, foto: seriable.com

Mickey Rourke

Milioane de femei din întreaga lume suspinau în anii `90 când îl vedeau pe marile ecrane, dar acum actorul este de nerecunoscut. Are la activ zeci de intervenţii, de la rinoplastii la lifting facial, implant de păr, remodelarea pomeţilor, buzelor şi bărbiei şi multe, foarte multe injecţii cu botox şi acid hialuronic. A trecut practic de la dependenţa de alcool şi droguri la dependenţa de intervenţii chirurgicale menite, teoretic, să-l înfrumuseţeze.

Mickey Rourke, foto: flickr.com

Dolly Parton

Cântăreaţa este printre puţinele vedete conştiente şi asumate când vine vorba de operaţii estetice. Ştie că nu mai aduce prea mult cu Dolly de odinioară, dar se autoironizează pe acest subiect: „E nevoie de mulţi bani ca să arăţi atât de vulgar. Dacă ceva atârnă, rezolv imediat.” A făcut de-a lungul anilor mai multe implanturi mamare, liftinguri faciale, operaţie de ridicare a pleoapelor, rinoplastie, dar şi operaţie de remodelare a bărbiei.

Dolly Parton, foto: nowtolove.com.au

Priscilla Presley

Şi frumoasa soţie a lui Elvis Presley s-a schimbat enorm din cauza intervenţiilor estetice pe care le-a efectuat, dar şi a persoanelor la care a apelat pentru asta. A recunoscut în urmă cu câţiva ani că a ajuns pe mâinile unui medic fără licenţă de practică, iar în urma injecţiilor cu botox realizate de acesta a avut dureri cumplite, paralizie facială şi umfături din cauza distribuirii inegale a serului. Se pare însă că şi ea este dependentă de aceste intervenţii, iar faţa ei arată altfel de la o apariţie la alta.

Priscilla Presley, foto: pinterest.com

Wayne Newton

Legendă şi idol în anii `80, nici Wayne Newton nu a reuşit să stea departe de mirajul tinereţii veşnice. Are atâtea intervenţii la activ încât fanii spun că până şi statuia lui din ceară pare mai autentică decât cântăreţul. A făcut multiple liftinguri faciale, rinoplastie, liftinguri în zona gâtului, şi-a injectat botox şi alte substanţe menite să înlăture ridurile, dar care în timp i-au afectat teribil forma feţei.

Wayne Newton, foto: purpleclover.littlethings.com

LaToya Jackson

Sora lui Michael Jackson îi calcă pe urme şi, din păcate, nu vorbim de carieră. LaToya a devenit şi ea abonată la tot felul de operaţii şi intervenţii menite să o facă să arate mai bine, dar a ajuns de nerecunoscut. A trecut prin mai multe rinoplastii, şi-a reconstruit pomeţii, a făcut mai multe liposucţii, implanturi mamare şi foarte multe injecţii cu botox, care au rolul de a-i şterge ridurile de pe faţă, dar odată cu ele dispare şi expresia naturală a feţei.

LaToya Jackson, foto: purpleclover.littlethings.com
Citeşte şi: “Leaving Neverland” sau cum se poate destrăma un mit: Michael Jackson vs. amintirile dureroase a doi tineri care îl acuză de abuzuri sexuale – LIFE.ro

Sharon Osbourne

În urmă cu 16 ani soţia rockerului Ozzy Osbourne dezvăluia că a cheltuit peste 300.000 de lire sterline pentru operaţiile estetice, acestea constând în implanturi mamare, facelift-uri, reducere de stomac şi liposucţii repetate. În 2019, după o nouă intervenţie la faţă, mărturisea că nu mai ştie de câte ori s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni şi că practic nu e parte din corpul ei care să nu fi suferit vreo intervenţie. Dubla mastectomie făcută anul trecut, după ce a aflat că are risc crescut de a face cancer mamar, i-a pus însă capac. A jurat că nu va mai ajunge niciodată la operaţii în scop estetic, asta după ce a aflat că sânii ei au fost grav afectaţi de nenumăratele implanturi cu silicon.

Sharon Osbourne, foto: thesun.co.uk

Ducesa de Alba

Ducesa de Alba a fost şi ea o femeie frumoasă, care însă nu a îndurat gândul că îmbătrâneşte. Deţinătoarea celor mai multe titluri nobiliare din lume – peste 40 – ar fi putut concura lejer şi la un concurs pentru cei cu multe operaţii estetice în palmares. Până la moartea ei, la vârsta de 88 de ani, ducesa şi-a păstrat dorinţa de viaţă şi cochetăria, fără să îi pese de cei care îi spuneau că îşi face rău cu atâtea intervenţii.

Ducesa de Alba, foto: pinterest.com

Lil `Kim

Cântăreaţa pare şi ea dependentă de operaţii estetice. Nas, sprâncene, pomeţi, bărbie, buze, nimic nu mai este la fel, iar rezultatul nu e nici pe departe unul reuşit. Artista nu mai are nimic care să aducă cu tânăra care făcea furori în urmă cu 20 de ani, cu celebra melodie Lady Marmelade.

Citeşte şi: Vedete cu operații estetice reușite – LIFE.ro
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO