Căutare

Share this article

Există atât de multe idei de cereri în căsătorie, însă, atunci când vrem să facem pasul, fiecare dintre noi le căutăm pe cele mai originale. Motivul este extrem de simplu: cererea în căsătorie ne imaginăm că e un moment unic în viață de care ne-am dori să ne aducem mereu aminte și pe care am vrea să-l povestim cu zâmbetul pe buze copiilor și nepoților noștri. Dacă e unic sau nu, sau dacă iese așa cum ne-am imaginat, rămâne de văzut. Însă, pentru cei foarte îndrăgostiți care vor să-și lege viața de persoana iubită, am căutat și am găsit cele mai originale cereri în căsătorie din lumea întreagă:

Marry me Lip Sync. Trebuie să urmărești această înregistrare video, e absolut emoționantă. Acest tip a fost super creativ și a fost atent la toate detaliile. Este una dintre cele mai originale cereri în căsătorie care probabil a fost deja replicată de multe ori.

Cerere în căsătorie Meme. Acest video te va face să lăcrimezi. Muzica e minunata iar expresiile feței fetei atât de iubite sunt neprețuite.


Movie Trailer. Acest tip și-a creat propriul trailer și l-a difuzat la un cinematograf local. Iubita lui era în public împreună cu familia ei. Din start primește puncte pentru creativitate, pentru romantism, dar și pentru că i-a implicat pe cei dragi în această cerere în căsătorie.

Anunțul din ziar

Invită-ți iubita la un picnic și sugerează-i să arunce un ochi peste știrile din ziarul local. Apoi te așezi în genunchi, chiar în momentul în care ochii i se opresc pe anunțul tău. Și treaba e gata.

Cerere în căsătorie de tipul musical

Acest bărbat romantic și-a invitat iubita într-o seară în centrul Londrei. În timp ce se plimbau prin Piccadilly Circus, un cor profesionist de 100 de oameni a început să cânte „Can’t Take My Eyes Off You” fiind susținuți de peste 200 de dansatori pe care i-a recrutat prin Facebook. Scump, dar merită!

Cerere în căsătorie la metrou

Superb! Pare una dintre cele mai originale cereri în căsătorie ever.

Cererea în căsătorie cu drona

Tipul acesta a ieșit într-un parc cu prietena lui și la un moment dat, deasupra lor zbura o dronă cu inelul atașat de ea.

Cererea în căsătorie sub forma unei cărți pentru copii

Pentru asta ai nevoie de multă creativitate, imaginație și mult talent la desen. Apoi mai scrii o poveste frumoasă, eventual în versuri și gata. Inspiră-te aici.

Idee de cerere în căsătorie pentru artiști

Ceva emoționant nu am mai văzut! E doar pentru romantici și pentru cei care au un asemenea talent artistic.

Sunt nenumărate idei și cereri în căsătorie dintre cele mai originale, însă, la final, trebuie spus că a ta va fi unică. Pentru că povestea voastră este unică și nu s-a mai văzut o iubire ca a voastră. Așa că, mult spor cu imaginația și îți ținem pumnii ca răspunsul să fie „Da!”.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO