Căutare

Share this article

Căștile se găsesc în toate formele, mărimile și prețurile dar nu am crezut că există o clasificare pentru cele mai scumpe căști audio din lume. Poți să-ți cumperi o pereche de căști la un preț decent de 50 de dolari, sau poți să cheltuiești o avere pentru un astfel de gadget. Nu știu cine ar plăti 120 de mii de dolari pe o pereche de căști însă nu strică să aruncăm o privire la această clasificare.

Focal Utopia Tournaire – 120 de mii de dolari.

Prezentate pentru prima oară la CES 2017, căștile Focal Utopia Tournaire care costă nu mai puțin de 120 de mii de dolari sunt, de departe, cele mai scumpe căști audio din lume. Fabricate de maeștri bijutieri sunt din aur de 18 carate cu diamante de 6 carate încastrate manual la atelierele Tournaire. Mare parte din veniturile realizate din vânzarea lor sunt destinate salvării lui Louis Biscini, un băiețel în vârstă de 8 ani ce suferă de o boală degenerativă, atrofie musculară spinală de tip 1, așadar aceste obiecte au fost realizate cu un scop caritabil.

Onkyo H900M cu diamante de 20 de catare – 88 de mii de dolari

Focal – ele nu au fost singurele produse de lux prezentate la CES 2017, căștile Onkyo și-au adjudecat și ele locul lor cu ajutorul diamantelor de 20 de carate încastrate pe cupe. Dar asta nu e tot. Aceste diamante sunt așezate pe două farfurii de aluminiu susținute de un inel de oțel inoxidabil foarte bine lustruit. Te întrebi care este casca dreaptă? Ei bine, este aceea cu un inel de rubine roșii în plus.

 Orpheus/HE1 – 66.700 de dolari

Numite anterior Orpheus, căștile-pilot Sennheiser HE-1 sunt dotate cu propria valvă de amplificare.

Structura este obținută din marmură de Carrara, același material folosit de Michaelangelo pentru sculpturile sale. Așa că nu pare o exagerare când spunem că reprezintă o operă de artă. Dar nu numai că marmura arată uimitor (și ne place efectul celor opt valve și cadranele de control care ies din placa de piatră), dar este foarte bun pentru amortizare.

Căștile electrostatice în sine sunt confecționate din aluminiu sculptat frumos, piele și pânză fină din microfibră. Datorită cunoștințelor lui Sennheiser, sunt la fel de bune pe cât arată.

V-Moda Crossface M-100 cu scuturi imprimate 3D – 40 de mii de dolari

Nu căștile în sine costă atât de mult ci scuturile decorative pe care le poți atașa lor. Sunt imprimeuri 3D și includ o varietate de materiale printre care argint sterlin, aur solid sau platină. Materialele mai ieftine precum bronzul sau oțelul sunt de asemenea disponibile, dar unde mai e distracția? Dacă alegi materialele prețioase, trebuie ca și muzica pe care o asculți să fie pe măsură.

oBravo EAMT-1s – 4600 de dolari

Căștile prețioase nu trebuie să fie toate modele ce se pun peste urechi. Acest model de căști ce intră în urechi de la oBravo îți va da un aer cool pentru numai 4600 de dolari. De ce? Datorită driverului AMT Dynamic Hybrid.


Citește și: Gadgeturi care o să te ajute să ai cele mai tari poze din călătorii


Este un design co-axial ce combină două tipuri de drivere într-o singură unitate. Sunt capabile să atingă valori minime de 15Hz și maxime de 45kHz. În plus arată excelent datorită corpurilor confecționate manual din ceramică. Cele mai scumpe căști interne? Până acum, da.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO