Cele mai sexy 10 de filme de pe Netflix - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Ne uităm la filme pentru a ne simți bine – a râde sau a simți adrenalina unei aventuri în lumea înspăimântătoare a unui proiect horror, a ne bucura de o poveste de dragoste cu un sfârșit fericit sau a învăța din problemele celorlalți. Însă, ne uităm la filme și pentru că sunt sexy. Ne place să vedem o poveste în care pe primul plan să fie chimia sau tensiunea sexuală dintre personaje.

Sexul nu ar trebui să fie deloc un subiect tabu, așa că dacă ești curios să te uiți la un film sexy, Netflix are câteva propuneri foarte faine pentru tine. Noi le-am găsit pe cele mai sexy zece și le-am completat cu încă cinci:

Blue Jay

Personajele interpretate de Sarah Paulson și Mark Duplass se întâlnesc după foarte mulți ani în orașul lor natal din California. Fuseseră iubiți în liceu, dar nu mai vorbiseră de foarte mulți ani. Și întâmplarea face să fie în același timp acasă. Ajung să vorbească la o cafea, într-un loc numit Blue Jay, iar amintirile încep să îi cucerească. Sunt câteva lucruri neterminate și câteva sentimente care încep încet, încet să pună stăpânire pe poveste. Filmul alb negru regizat de Alex Lehmann este extrem de frumos, de sincer și te face să te gândești la iubirile tale din adolescență.

Always Be My Maybe

Ali Wong și Randall Park au o super chimie în acest „Always Be My Maybe”. Filmul ilustrează o tensiune sexuală permanentă, mai ales că cele două personaje principale au avut o relație intimă acum 15 ani, iar astăzi încearcă să se redescopere. Cum vor funcționa lucrurile, aflați de pe Netflix. 

Burlesque

Trebuie să recunoaștem, filmul ăsta are mult sexy appeal. Spune povestea unui club burlesque, iar imaginile nud cu Cam Gigandet și cele foarte sexy cu Christina Aguilera, nu au cum să nu-ți ridice o sprânceană. Unde mai pui că își face apariția și diva supremă, Cher. Așa că, „Welcome to Burlesque”, pe Netflix!

Duck Butter

Cum ar fi să știi de la început dacă relația respectivă o să meargă sau nu? Dacă v-ați muta împreună de la prima întâlnire și ați sta în casă, doar voi, câteva zile? Și doar dacă totul merge bine să intri în relație. Cam de la gândul asta pleacă regizorul Miguel Arteta în filmul „Duck Butter”, o comedie romantică în care Alia Shawkat și Laia Costa încearcă să vadă cum ar putea arăta relația lor. Cele două se cunosc într-un club, devin intime, apoi încep o relație și lucrurile se duc foarte repede, foarte departe. O să funcționeze sau nu relația lor? Vedeți pe Netflix. 

Newness

Nicholas Hoult și Laia Costa încearcă să înțeleagă toată nebunia din jurul dragostei. Și asta într-un oraș, Los Angeles, care nu te ajută deloc să-ți găsești jumătatea. Așa că cei doi ajung să se folosească de tehnologie pentru a întâlni tot felul de oameni. Iar aceste jocuri amoroase sunt foarte complicate și stresante, punând la mare încercare atât sentimentele, cât și barierele fizice și psihologice ale celor doi. Oare cât de diferit este de ce se întâmplă la noi?

Gerald’s Game

Un thriller psihologic în care regizorul Mike Flanagan adaptează una dintre cărțile lui Stephen King. Bruce Greenwood și Carla Gugino spun povestea unei aventuri amoroase care se termină foarte rău. Cei doi tineri căsătoriți ajung într-o casă de vacanță și experimentează tot felul de jocuri sexuale, asta până când soțul moare din cauza unui infarct, iar ea rămâne legată de pat cu cătușe, fără chei, cu puține speranțe de salvare, dar mulți demoni interiori cu care trebuie să se lupte.

The Dirt

Un film care încearcă să spună adevărul despre cea mai controversată trupă de rock, „The Dirt” urmărește povestea artiștilor de la Mötley Crüe. Iar aventurile basistului Nikki Sixx, toboșarului Tommy Lee, chitaristului Mick Mars și ale solistului Vince Neil, din anii 1980, sunt pline de dragoste, sex, droguri și mult rock and roll.

She’s Gotta Have It

Este primul film de lung metraj semnat de Spike Lee, iar povestea în alb și negru o are în centru pe Tracy Camilla Johns, o tânără din Brooklyn care nu știe pe cine să aleagă dintre cei trei potențiali iubiți. O comedie foarte drăguță, numai bună pentru week-end.

White Girl

Un alt debut cinematografic, de data aceasta pentru Elizabeth Wood, „White Girl” o are în centrul poveștii pe Leah (Morgan Saylor), o tânără care se află la facultate în New York și care se îndrăgostește de cine nu trebuie. Iar pe lângă dragoste caută și alte experiențe interzise. Leah va face absolut totul pentru a-l ține pe Blue (Brian Marc) în viața sa. Dacă va reuși sau nu, vedeți în film.

Crazy, Stupid, Love

Un film cu Ryan Gosling nu are cum să fie altfel decât sexy. De data aceasta îl vedem într-o comedie în care încearcă să-l învețe pe Steve Carell care tocmai a ieșit dintr-un divorț cum să își redescopere masculinitatea și să întâlnească femei. Sfaturi despre cum să vorbești, să te comporți și să te prezinți de la Ryan Gosling, bărbați luați o foaie și un pix pentru că se pare că aveți multe de învățat.

Și topul ar putea continua cu:

  1. The Babysitter
  2. Outlaw King
  3. Dirty Dancing
  4. Falling Inn Love
  5. Rocco
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO